Mindfulness coach uddannelse: Skab balance hos dig selv & andre
Alle nyheder
Artikel

Mindfulness coach uddannelse: Skab balance og velvære hos dig selv og andre

Har du overvejet en karriere, der kombinerer personlig vækst og hjælper andre? Vores mindfulness coach uddannelse kan være nøglen til din succes. Vores mindfulness uddannelse integrerer elementer fra kognitiv adfærdsterapi for at gøre din coaching mere effektiv. Med vores uddannelse får du værktøjerne til at hjælpe andre med at opnå indre ro og balance i en travl og ofte stressende verden.

Af Seminarer.dk
Mindfulness coach uddannelse

Hvad er en Mindfulness Coach?

En mindfulness coach er en uddannet fagperson, der anvender mindfulness-teknikker og -principper for at støtte og guide enkeltpersoner eller grupper i at opnå øget bevidsthed, ro, og velvære i deres liv. Coachen lærer sine klienter teknikker til at være mere opmærksomme og til stede i nuet. Dette kan hjælpe med at reducere stress, forbedre fokus, og øge den generelle livskvalitet.

Mindfulness coaching er baseret på princippet om, at ved at øve mindfulness – det vil sige at være fuldt ud bevidst om nuet – kan mennesker blive mere bevidste om deres tanker, følelser, og adfærd, og dermed blive bedre i stand til at styre disse.

Som mindfulness coach kan man arbejde i en bred vifte af indstillinger, fra private praksis til organisationer og virksomheder. En vigtig del af en mindfulness coachs rolle er at opmuntre og støtte klienter i deres personlige og professionelle udvikling. Dette kan omfatte at hjælpe klienter med at håndtere stress, forbedre deres interpersonelle færdigheder, eller arbejde mod specifikke personlige eller professionelle mål.

Vores uddannelse i mindfulness coaching giver dig de nødvendige værktøjer og forståelse for at være en effektiv mindfulness coach, med fokus på kognitiv adfærdsterapi som en central del af undervisningen.

Se vores uddannelse: Mindfulness uddannelse – med afsæt i kognitiv adfærdsterapi

Hvad laver en Mindfulness Coach?

En mindfulness coachs primære opgave er at guide og støtte klienter i deres rejse mod øget selvfornemmelse, stresshåndtering og personlig vækst. Dette opnås ved at bruge forskellige mindfulness teknikker og principper, som hjælper klienter med at være mere til stede og bevidste i deres dagligdag.

En typisk session med en mindfulness coach kan inkludere meditationsteknikker, vejrtrækningsøvelser, kropsscanning, og dialog. Coachen kan også bruge metoder fra kognitiv adfærdsterapi for at hjælpe klienter med at forstå og håndtere negative tanker og adfærd.

En mindfulness coach arbejder ikke kun med enkeltpersoner, men kan også arbejde med grupper, hold eller virksomheder. I disse sammenhænge kan en coach hjælpe med at fremme et mere positivt og produktivt arbejdsmiljø, forbedre samarbejde og kommunikation, og støtte medarbejdernes velvære.

Udover coaching sessioner, kan en mindfulness coach også tilbyde workshops, retreats, og online kurser for at nå ud til et bredere publikum. Dette er blot nogle af de mange muligheder, der er tilgængelige for en uddannet mindfulness coach.

Ved at tage vores uddannelse i mindfulness coaching, får du den viden og de færdigheder, du har brug for at hjælpe andre med at navigere i livet med mere ro, bevidsthed og mening.

Se vores uddannelse: Mindfulness uddannelse – med afsæt i kognitiv adfærdsterapi

Fordelene ved Mindfulness Coaching

Investeringen i en mindfulness coach uddannelse er ikke kun en investering i din professionelle fremtid, men også en investering i personlig vækst og udvikling. Mindfulness coaching, som er rodfæstet i principperne om kognitiv adfærdsterapi, har utallige fordele, både for dig selv og de mennesker, du kommer til at hjælpe.

For det første, mindfulness kan være et effektivt redskab til stresshåndtering. I en verden fyldt med distraktioner, pres og konstant forandring, kan mindfulness hjælpe os med at finde roen, være mere til stede og håndtere stressende situationer bedre. Som mindfulness coach vil du være i stand til at guide andre i at håndtere deres stressniveauer og dermed forbedre deres generelle velbefindende.

For det andet, mindfulness kan forbedre koncentration og fokus. Ved at træne vores sind til at være mere opmærksomme, kan vi blive mere effektive i vores daglige liv og arbejde. Som coach vil du hjælpe klienter med at forbedre deres produktivitet og præstationer i forskellige livs- og arbejdssituationer.

For det tredje, ved at integrere kognitiv adfærdsterapi i din coaching, vil du være i stand til at hjælpe klienter med at navigere i livets udfordringer på en mere konstruktiv måde. Du vil kunne hjælpe dem med at identificere og ændre destruktive tankemønstre, som kan hindre deres personlige og professionelle udvikling.

På vores mindfulness coach uddannelse får du både dybtgående kendskab til mindfulness og praktiske værktøjer til at anvende denne viden i coaching. Dette vil gøre dig i stand til at gøre en positiv forskel for mange menneskers liv.

Se vores mindfulness coach uddannelse – Bliv mindfulness coach hos Seminarer.dk

Vores kognitivbaserede mindfulness uddannelse er unik i sin art, idet den skaber en fusion mellem mindfulness-praksis og teorien bag kognitiv adfærdsterapi. Vores mål er at udstyre dig med en dybdegående forståelse for, hvorfor og hvordan mindfulness virker, hvilket vi mener er nøglen til effektiv anvendelse af denne metode.

Vores uddannelsesprogram er nøje designet i samarbejde med en af Danmarks førende eksperter inden for mindfulness, psykolog Anne Dorthe Hasholt. Hun vil guide dig igennem din læringsrejse, udfordre dig og hjælpe dig med at bygge den viden og de færdigheder, der kræves for at mestre mindfulness.

Vi tilbyder to trin i vores uddannelsesprogram: Grunduddannelse (Trin 1), der giver et solidt fundament inden for mindfulness og kognitiv adfærdsterapi, og Instruktøruddannelse (Trin 2), der tager din viden til det næste niveau, hvilket gør dig i stand til at undervise og lede mindfulness sessioner.

Hver trin i uddannelsen er udviklet med henblik på at give dig konkret viden og praktiske redskaber, du kan anvende både privat og professionelt. Desuden vil du få adgang til et stort udvalg af guidede meditationer, der vil berige din egen praksis og hjælpe dig med at lede andre.

En af de afgørende fordele ved vores uddannelse er dens digitale aspekt. Du får muligheden for at lære og øve hvor du vil, når du vil, og så ofte du vil – både under og efter endt uddannelsesforløb. Denne fleksibilitet betyder, at du kan skræddersy din læring til at passe ind i dit liv.

Mindfulness har dokumenteret sin effektivitet i flere studier(1). Fra at mindske stress og lavere blodtryk til at forbedre søvn og håndtere psykiske udfordringer som depression. Ved at tage vores mindfulness uddannelse, får du et effektivt værktøj, der kan gøre en forskel både i dit eget liv og i livet for dem, du hjælper.

Vores uddannelse er en investering i dit personlige og professionelle vækst. En investering, der kan hjælpe dig med at skabe en dybere forståelse af sindets arbejde, mestre mindfulness og gøre en positiv forskel i dit eget liv og i andres. Derfor opfordrer vi dig til at tage skridtet og tilmelde dig vores kognitivbaserede mindfulness uddannelse.

Se vores uddannelse: Mindfulness uddannelse – med afsæt i kognitiv adfærdsterapi

Kilder

https://videnskab.dk/om-videnskabdk/metastudie-bekraefter-mindfulness-hjaelper-mod-angst-og-depression/

Relevante arrangementer

Kognitivbaseret mindfulness uddannelse – med afsæt i kognitiv adfærdsterapi
Uddannelse

Kognitivbaseret mindfulness uddannelse – med afsæt i kognitiv adfærdsterapi

Jylland

Tag en mindfulnessuddannelse, der – som en af markedets få – tager afsæt i kognitiv adfærdsterapi. Udover intensiv undervisning i mindfulnesspraksis og mindfulnessøvelser, bliver du på denne uddannelse undervist i teorien bag, hvordan mindfulness virker, og hvorfor det virker. 

Uddannelsen er udviklet i tæt samararbejde med psykolog og specialist i mindfulness Anne Dorthe Hasholt, som er en topevalueret underviser. Hun er også din underviser på denne uddannelse. 

Vi tilbyder både en grunduddannelse (Trin 1) og en instruktøruddannelse (Trin 2) i mindfulness. 

Afhængigt af uddannelsens trin opnår du bl.a.: 

Et solidt teoretisk fundament med viden om den kognitive teori og filosofien bag   Viden om at tilrettelægge og anvende mindfulnessforløb med andre   Alle nødvendige forudsætninger for at kunne mestre mindfulness   Masser af træning i mindfulnesspraksis og mindfulnessøvelser  Helt konkrete redskaber til brug både privat og professionelt  Adgang til en lang række forskellige guidede meditationer 

Uddannelsen er delvist digital. Det giver dig mulighed for at tage en stor del af den online, og dermed hvor du vil, hvornår du vil, og så ofte du vil – både under og efter endt uddannelsesforløb. 

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Kognitiv terapi uddannelse – Kombineret fysisk & online uddannelse i det kognitive univers
Uddannelse

Kognitiv terapi uddannelse – Kombineret fysisk & online uddannelse i det kognitive univers

Fyn

Denne uddannelse i kognitiv adfærdsterapi giver de nødvendige forudsætninger for at kunne arbejde med kognitiv adfærdsterapi. Uddannelsen er, som én af de eneste på markedet, udviklet som en kombination af digitale lektioner og træningsdage med fysisk tilstedeværelse. Det delvist digitale format giver dig mulighed for at tage en stor del af denne kognitiv terapi uddannelse hvor du vil, hvornår du vil – og så ofte du vil.  

Uddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med cand. psych. Anne Dorthe Hasholt. Den er semesteropbygget, hvilket betyder, at du selv kan bestemme og tilrettelægge din uddannelses varighed og dermed faglige dybde. Tager du hele den to-årlige uddannelse, inkl. tilkøb af gruppesupervision og bestået eksamen, kan du efterfølgende kalde dig certificeret kognitiv terapeut. 

Afhængigt af din uddannelses længde vil du få: 

En grundig indføring i kognitiv adfærdsterapis teori, strømninger og terapeutiske metoder  Træning i kognitive metoder, herunder kognitiv analyse og omstrukturering  Viden om og værktøjer fra den metakognitive bølge kognitiv terapi  Træning i anvendelse af kognitiv terapi i arbejdet med psykiske og psykosociale udfordringer 
Læs mere
Meditationer med Anne Dorthe Hasholt
Meditationer

Meditationer med Anne Dorthe Hasholt

Meditation er en effektiv metode til at få nervesystemet til at falde til ro, skabe ro i sindet, komme til stede i nuet og at træne at være med dét, der er. At bruge meditationer er både virkningsfuldt, når vi har mistet fodfæstet og er udfordrede, men også før vi når dertil – og for ikke at nå dertil. På denne side finder du vores meditationer med cand.psych.aut. Anne Dorthe Hasholt. 

Typer af meditationer: 

Mindfulnessmeditationer  CFT-meditationer (Compassion Focused Therapy)  ACT-meditation (Acceptance and Commitment Therapy) 

Alle meditationer guides af Anne Dorthe Hasholt, der er klinisk autoriseret psykolog med speciale i kognitiv terapi og mindfulness-baseret kognitiv behandling. Alt du skal bruge er internetadgang og 8-45 minutter til at meditere pr. gang, afhængigt af hvilke meditationer du vælger. 

Læs mere om de forskellige meditationspakker herunder. 

Læs mere
Når sproget er svært
Kursus

Når sproget er svært

Jylland & Sjælland

Developmental Language Disorder (DLD) – udviklingsmæssig sprogforstyrrelse – kan være vanskelig at opdage; ikke mindst hos flersprogede børn, som er ved at lære et nyt andetsprog. På dette kursus får du dog indsigt i, hvordan du spotter DLD hos flersprogede børn, ligesom du bliver klædt på til at understøtte sproget hos et flersproget barn med DLD.

Mere konkret opnår du:

Indsigt i, hvordan du spotter de flersprogede børn, der muligvis har DLD Dybdegående viden om, hvad flersprogethed er Viden om de forskellige typer flersprogethed, der findes Viden om, hvordan du ser på barnets samlede sprogfærdigheder på alle barnets sprog Indsigt i, hvordan du indsamler viden, der kan bidrage til at differentiere mellem et andetsprog i udvikling og en sprogforstyrrelse Redskaber til både at give og omsætte viden, der kan understøtte sproget hos et flersproget barn med DLD

Få mere at vide om kursusdagen lige herunder.

Læs mere