Artikel

Neuropædagogik – tag vores grunduddannelse

Hvor mange gode dage har du? For en person med hjerneskade kan der være langt mellem de ”gode” dage. Selv de mest simple gøremål kan virke uoverskuelige og føre til frustration, irritation og sænket livskvalitet. Du får nu muligheden for at gøre en betydelig forskel for personer med hjerneskade på vores uddannelse i neuropædagogik. På […]

Neuropædagogik
Hvor mange gode dage har du?

For en person med hjerneskade kan der være langt mellem de ”gode” dage. Selv de mest simple gøremål kan virke uoverskuelige og føre til frustration, irritation og sænket livskvalitet. Du får nu muligheden for at gøre en betydelig forskel for personer med hjerneskade på vores uddannelse i neuropædagogik.

På uddannelsen, som er opbygget i 3 moduler, får du den teoretiske viden bag neuropædagogik samt praktiske borgercases, som du skal arbejde med. Blandingen mellem det teoretiske og det praktiske sikrer, at du kan tage konkret og målrettet viden samt håndgribelige værktøjer med hjem til brug i din hverdag. På den måde bliver du klædt godt på til at opretholde og fremme læring og udvikling hos mennesker med en hjerneskade.

Hjælp dine borgere til øget livskvalitet og skab bedre, mere udbytterige, relationer til dem med denne uddannelse i neuropædagogik. Læs mere om den spændende uddannelse og tilmeld dig her

 

Relevante arrangementer

Grunduddannelse i Neuropædagogik
Uddannelse

Grunduddannelse i Neuropædagogik

Sjælland

Få styrket dine kompetencer til arbejdet med mennesker, der har fået en hjerneskade, når vi på denne uddannelse sætter fokus på at skabe mening for borgeren og udrede den enkeltes situation vha. neuropædagogik.

I løbet af 3 moduler opnår du bl.a.:

Viden om og forståelse for den neuropædagogiske tankegang Viden om neuropædagogiske redskaber til brug i din hverdag Afprøvning af grundlæggende neuropædagogiske analysemodeller og redskaber Sagssupervision, bl.a. i forhold til afprøvede strategier og tiltag fra egen praksis

Uddannelsen i neuropædagogik henvender sig til praktikere, eksempelvis sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter, pædagoger, misbrugskonsulenter, social- og sundhedspersonale og andre fagpersoner.

 

Vi arbejder på nye datoer.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere
Udvikling af eksekutive funktioner: Hvordan hjælper vi børn med at planlægge, fokusere og selvregulere?
Kursus

Udvikling af eksekutive funktioner: Hvordan hjælper vi børn med at planlægge, fokusere og selvregulere?

Fyn & Sjælland

Børns kognitive udvikling er afgørende for deres trivsel, læring og udvikling. Udviklingen af de eksekutive funktioner sker dog ikke af sig selv, men i samspillet med voksne, og på dette kursus lærer du derfor at spotte de eksekutive funktioner og understøtte udviklingen bedst muligt.

På kurset møder du børnepsykolog Simon Wilbrandt, som klæder dig på med:

Viden om, hvad eksekutive funktioner er, og hvorfor de er vigtige for børn Viden om, hvordan eksekutive funktioner skal medtænkes i de krav, vi som voksne sætter til børn – både i skolen og familien Indsigt i, hvordan du kan spotte børn med eksekutive udfordringer Metoder til, hvordan samspillet mellem dig og børn kan støtte udviklingen af deres eksekutive funktioner Indsigt i, hvordan man kan skabe en ramme, hvor barnet på egen hånd træner sine eksekutive færdigheder Metoder til, hvordan vi undgår, at eksekutive udfordringer står i vejen for anden udvikling
Læs mere
Konference: Homo Digitalis – menneskets rolle og vilkår i en digitaliseret verden
Kursus

Konference: Homo Digitalis – menneskets rolle og vilkår i en digitaliseret verden

Sjælland

Hvordan bliver vores liv på godt og ondt påvirket af digitale teknologier? Og hvordan kan vi holde den digitale balance? Dét får du indblik i og redskaber til på denne inspirerende konference med nogle af de førende eksperter på området, nemlig Imran Rashid, Thomas Z. Ramsøy, Mikkel Flyverbom, Marie Brixtofte, David Madsen og Anette Prehn.

Journalist Thomas Skov fører dig godt igennem dagen, som giver dig:

Indblik i, hvordan det digitaliserede samfund påvirker hjernen, adfærd og mental sundhed Viden om de psykologiske mekanismer bag fastholdelsesdesign og digital afhængighed Perspektiver på digitaliseringens konsekvenser for børn og unges trivsel og udvikling Etisk og samfundsmæssig refleksion over teknologiens rolle og magt i vores liv Konkrete redskaber til at fremme digital balance – både personligt og professionelt Inspiration til, hvordan vi som samfund og individer kan tage aktivt medansvar for den digitale fremtid

Vil du have 1000 kroner i rabat? Så tilmeld dig inden 31/5-2025 kl. 23.59. Brug rabatkoden “HomoDigitalis” (uden citationstegn) i kurven, efter du har indtastet deltagerinformation. 

Læs mere
Når børn oplever sorg: Viden, værktøjer og nærvær ved kritisk sygdom og tab
Kursus

Når børn oplever sorg: Viden, værktøjer og nærvær ved kritisk sygdom og tab

Fyn

Hvert år oplever en lang række børn desværre, at en af deres nærtstående bliver syge eller dør. Når det sker, har de brug for trygge voksne, de kan læne sig op ad, og som forstår deres sorg.

Sammen med psykolog Martin Lytje inviterer vi dig derfor inden for på denne kursusdag, hvor du bliver klædt på til at kunne støtte børn i sorg og skabe tryghed i deres hverdag.

Der er to forskellige afholdelser af kurset for at sikre den størst mulige relevans for dit arbejde. Vælg derfor mellem afholdelsen målrettet arbejdet med små børn eller afholdelsen målrettet arbejdet med børn i skolealderen.

Læs mere