Tacha Elung - Forfatter, lærer og konsulent på inklusionsområdet

Portræt af Tacha Elung - Underviser på AKT uddannelsen & ekspert i inklusion i skolen

Tacha Elung kan skrive Inklusionskonsulent og supervisor øverst på sit CV, derudover er hun en flittig forfatter og foredragsholder. Du kan møde Tacha på vores AKT uddannelse, hvor hun bl.a. byder ind med faglige indspark til at lykkedes med inklusionen i skolen.

Tacha Elung

Introduktion af Tacha Elung

Tacha Elung er en erfaren og dygtig foredragsholder, forfatter, konsulent, supervisor og kursusholder. Som ejer af firmaet Systemisk-Consult, har hun specialiseret sig i at hjælpe organisationer med at skabe inklusion og synlig læring.

Hun har en bred vifte af erfaring og viden inden for dette område, og er i stand til at hjælpe organisationer og skoler med at opnå deres mål ved at skabe et inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle føler sig set og hørt.

Tacha Elung underviser på Seminarer.dk's uddannelse "AKT-uddannelse". Hun er kendt for at være en engageret og inspirerende underviser, der formår at formidle komplekse emner på en enkel og forståelig måde. Hun er en erfaren og respekteret på området inklusion og synlig læring.

Tacha Elung som forfatter

Tacha Elung's bog "Brug hovedet - refleksive læringsstrategier" er en praktisk guide til at skabe synlig læring i organisationer. Bogen giver læseren værktøjer og metoder til at reflektere over egen læring og læring i organisationen, og hvordan man kan skabe et kulturelt miljø, der fremmer læring. Bogen er skrevet på en letforståelig måde, og giver eksempler på, hvordan metoderne kan anvendes i praksis. Den er relevant for både ledere og medarbejdere i organisationer, der ønsker at skabe et kulturelt miljø, der fremmer læring og udvikling.

Tacha Elung – inklusion og AKT

Tacha Elung er en af de erfarne eksperter, der underviser på Seminarer.dk's AKT-uddannelse. Denne uddannelse er en unik mulighed for fagprofessionelle i skolerne til at forbedre deres kompetencer og færdigheder inden for AKT og inklusion. Uddannelsen er designet til at hjælpe deltagerne med at skabe et inkluderende og lærende miljø i skolen, og giver dem værktøjer og metoder til at håndtere og løse konflikter og udfordringer, der kan opstå i skolen.

Uddannelsen er opbygget af 4 moduler, hvor deltagerne vil lære om inklusion i teori og praksis, vejlederrollen, kollegial supervision, klasearbejde, forældrearbejde, tværfagligt samarbejde, gennemgribende udviklingsforstyrrelser og individuelle handleplaner. Uddannelsen er afsluttet med en certificering. Tacha Elung er en af de erfarne eksperter, der underviser på uddannelsen, og hjælper deltagerne med at forstå og anvende teorierne i praksis.

Læs meget mere om uddannelsen her!

Ikoner 300×300
Vi har mere end 20 års erfaring
Ikoner 300×3002
Udviklet i tæt dialog med brugerne
Ikoner 300×3003
Mere end 5000 kursister bruger os om året
Ikoner 300×3004
Vi fokuserer på det praksisnære