Peter Kofoed om neuroaffektiv ledelse - følelser, hjernen og ledelse - Seminarer
Peter Kofoed
Ledelse
E-læring

Peter Kofoed om neuroaffektiv ledelse – følelser, hjernen og ledelse

Få nye perspektiver på ledelse, når konsulent og psykoterapeut, Peter Kofoed, i denne digitale lektion giver en introduktion til neuroaffektiv ledelse, som bygger på nyeste hjerneforskning, der dokumenterer, at instinkter og følelser spiller en afgørende rolle for den måde, vi tænker, handler og er sammen på. 

Lektionen varer ca. 45 minutter. 

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms). Adgang i 1 år fra købsdato.

Neuroaffektiv ledelse – følelser, hjernen og ledelse

Emotionel intelligens og empatisk ledelse er afgørende kompetencer, hvis du skal opnå succes med dit lederskab. De kognitive centre i hjernen fungerer ovenpå og i samspil med de lavere dele af hjernen. Derfor spiller følelser og sansninger en væsentlig rolle i alle oplevelser, overvejelser, samspil mellem mennesker og i vores handlinger.  

Forholder du dig ikke til dine egne og medarbejdernes følelser, vil du få vanskeligt ved at opnå følgeskab blandt dine medarbejdere. Det kan du lære mere om i denne digitale lektion med konsulent og psykoterapeut, Peter Kofoed. 

Neuroaffektiv ledelse handler om at forløse hjernens og hjertets potentiale i dig selv og de mennesker, som du skal bevæge med dit lederskab.

Med fra lektionen får du bl.a. viden om:   

  • Samspillet mellem hjerne, vores følelser og effektiv ledelse i et neuroaffektivt perspektiv 
  • Følelsesmæssig kompetence i ledelse af forandringer og modstand
  • Sociale aspekter i ledelse – og lederen som karavanefører, herunder fokus på mentalisering                                          
  • Lederens personlige autoritet
Webgrafik1_Peter Kofoed3

Underviser

Peter-Kofoed
Klik for at se
Peter-Kofoed
Peter Kofoed  
KONSULENT OG PSYKOTERAPEUT  
Peter Kofoed har specialiseret sig i neuroaffektiv psykologi og -ledelse. Han har i mange år haft sin egen praksis og været supervisor for offentlige og private organisationer. Peter Kofoed coacher løbende ledere og ledergrupper. Han har desuden ledet uddannelser i psykoterapi, supervision og procesledelse.