E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Aktuelle arrangementer / Martin Seligman og positiv psykologi

 

Martin Seligman

Martin Seligman og positiv psykologi

Den 19. september 2019 i København. Den endelige lokation kommer senere.

Dagen er kl. 09.30-15.30.

En helt unik chance for at opleve Martin Seligman – grundlæggeren af positiv psykologi.

Tilmeld

Mød en af det 20. århundredes største psykologer: Martin Seligman – grundlæggeren af positiv psykologi. Tilmeld dig i dag og sæt et stort kryds i kalenderen! Det bliver stort!

Det her er din eneste mulighed for at opleve Martin Seligman i Danmark og Sverige i hele 2019 og 2020. På dagen vil du desuden kunne opleve yderligere to kendte, danske foredragsholdere, hvorfra den ene er professor Hans Henrik Knoop – hold øje med siden for opdateringer!

En konferencedag i særklasse. Glæd dig!

Seminarer.dk er stolte af at kunne præsentere den amerikanske professor Martin Seligman til en enestående konferencedag. Martin Seligman er ophavsmanden til positiv psykologi og er bl.a. kendt for sit arbejde med positiv psykologi, tillært hjælpeløshed, depression, optimisme og prospection.

Positiv psykologi i et samfundsaktuelt perspektiv

I det moderne præstationssamfund er det for alvor blevet tid til at nytænke menneskelig trivsel, mening, optimisme og lykke. Hverken du, dine medarbejdere eller dine borgere behøver at være fanget i mistrivsel. Med positiv psykologi kan du gøre en aktiv forskel for dig selv, dine medarbejdere og dine borgere – unge som gamle.

Fra hjælpeløshed til menneskelig trivsel

Positiv psykologi handler om at flytte fokus til dét, der skaber trivsel og glæde. Der er mange gevinster at hente, da trivsel bl.a. øger vores produktivitet, kreativitet og ikke mindst livsglæde. Tillært optimisme kræver hårdt arbejde, men gevinsterne er altoverskyggende. Start i dag, og lad positiv psykologi vinde indpas i dagligdagen!

Martin Seligman

Martin SeligmanMartin E. P. Seligman, amerikansk professor i psykologi og direktør for the Positive Psychology Center ved University of Pennsylvania, hvor han bl.a. fokuserer på positiv psykologi, tillært hjælpeløshed, depression, optimisme og prospektion.

Dertil er Martin Seligman bestsellerforfatter med mere end 30 bøger oversat til 50 sprog. Senest har han udgivet bogen “At lykkes”. I 1996 blev han valgt som præsident for den største videnskabelige og faglige organisation af psykologer i USA, the American Psychological Association, med det største stemmeflertal i historien. Han har modtaget et utal af anerkendte priser på baggrund af sin banebrydende forskning. Ikke mindst er han kendt som en enestående formidler, en skelsættende forsker og en af det 20. århundredes største psykologer – med en agenda om, at implementere og omsætte forskning til hverdagens arbejde med de bedste ting i livet: styrke, gode relationer, positive følelser, mening og menneskelig opblomstring.  

Hans Henrik Knoop

Det er med stor fornøjelse, at kunne præsentere professor Hans Henrik Knoop på vores kæmpe konference om positiv psykologi.

Hans Henrik Knoop er lektor ved Aarhus Universitet, hvor han primært forsker i positiv psykologi i forbindelse med læring og trivsel inden for pædagogikken og arbejdslivet.

På konferencedagen vil Danmarks førende autoritet indenfor positiv psykologi, Hans Henrik Knoop, se på positiv psykologi i en dansk kontekst. Han vil især have fokus på nyeste forskning på området.

Vi har ét es mere i ærmet! Den tredje og sidste underviser bliver afsløret snarest. Hold øje med dagens endelige program her på siden!

En helt unik chance for at møde Martin Seligman!

Det bliver den eneste mulighed for at opleve Martin Seligman i Danmark og Sverige i hele 2019 og 2020. Vil du ikke gå glip af denne enestående chance for at opleve faderen til positiv psykologi? Så har du allerede nu mulighed for at tilmelde dig denne eftertragtede konferencedag.  

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

OBS: Tolkning på dagen er IKKE muligt.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

Vær opmærksom på opdaterede handelsbetingelser ved dette arrangement. Læs dem under ‘Martin Seligman 2019’ lige her!

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen

Gå til top