Social eller digital? - Seminarer
400x292px_Imran-og-Chris

Social eller digital?

Samfundet er i en rivende digital udvikling, som vores børn er en del af. Derfor skal vi hjælpe dem med at finde balancen! Læs mere her.
Social eller digital? – din rolle som fagprofessionel blandt børn og unge

Som fagprofessionel i arbejdet med børn og unge står du dagligt i kampen om børnenes opmærksomhed i forhold til smartphones og andre digitale medier, hvilket kan være udfordrende i forhold til at nå i mål med dine professionelle opgaver. 

Læs også artiklen “Social eller digital? – Interview med Chris MacDonald”

Er det børnene og de unge, der bruger teknologien, eller er det omvendt?
Der er nu blevet lavet anbefalinger i, hvordan generation Z (de digitalt indfødte) skal ledes som fremtidige medarbejdere. Men hvad med dagtilbuddene og skolerne lige nu? Som fagprofessionel står du allerede med denne udfordring. Du er en vigtig brik i forhold til at give børn og unge basale menneskelige egenskaber, som handler om sociale kompetencer, koncentration, fordybelse og nærvær, og dette skal ske inden, de kommer ind i det digitale univers.

Med respekt for, at digitaliseringen er nødvendig – også som læringsredskab – sætter vi med denne temadag fokus på den digitale verdens indflydelse på børn og unges helbred. Dels det fysiske helbred, når det digitale liv kolliderer med det fysiske. Og det mentale helbred, når hjernemønstre forandrer sig, og adfærden bliver påvirket. Det er ikke teknologien i sig selv, der er et problem, men derimod brugen af den. Og derfor skal vi være ekstra opmærksomme på brugen heraf, når det gælder børn.

På denne dag giver Imran Rashid dig lægefaglig viden om, hvilken betydning den digitale verden har på børn og unges hjerner og generelle udvikling. Imran Rashid ser en digital krise, som ingen kender konsekvensen af. Han følges op af den prisvindende Chris MacDonald, der beriger dig med evidensbaseret viden om, hvad digitale medier fratager børn og unge, og hvilke konsekvenser det får for deres mentale og fysiske sundhed. Chris MacDonald præsenterer dig for de fire S’er – Stress, Socialitet, Sundhed og Søvn. Balancen i de fire S’er er vigtige faktorer i evnen til at bevare et højt lærings- og energiniveau. 

Læs Uddrag af bogen ‘SLUK’ med Imran Rashid

Dagens to efterspurgte og meget anerkendte eksperter:

Imran Rashid, speciallæge i almen medicin, IT-iværksætter samt tidligere innovationschef på Aleris-Hamlet Privathospitaler. Forfatter til bogen “SLUK – Kunsten at overleve i en digital verden” (2017), som indtil videre har solgt over 12.000 eksemplarer.
Derudover er Imran Rashid stifter af konsulentvirksomheden, Center for Sund Digitalisering, der arbejder med at rådgive virksomheder med at skabe sunde digitale vaner. I løbet af formiddagen på denne temadag giver Imran Rashid dig faglig viden om og indblik i:

Imran Rashids oplæg bliver desuden krydret med cases, hvor du har mulighed for at dele dine synspunkter. 

Læs også artiklen Social eller digital? – Interview med Imran Rashid

Chris MacDonald, cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet, skaber af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance” samt stifter af organisationen, Just Human.

Chris MacDonald har vundet flere priser og er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Med sin unikke sammensætning af viden om biologi, fysiologi, sociologi og psykologi beriger Chris MacDonald dig med unik viden om de fire S’er, der er under hårdt pres:

De fire S’er er naturlige behov – og de er ikke til forhandling, men er desværre kommet under signifikant pres i den digitale verden!

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen