Heldagskonference med Bruce Perry - Seminarer
0776_Invitation_Konference-med-Bruce-D.-Perry_400x292

Heldagskonference med Bruce Perry

Oplev den internationale anerkendte børnepsykiater og forsker Bruce D. Perry og hør, hvordan I som professionelle støtter omsorgssvigtede og traumatiserede børn og unge

Se vores nyeste arrangementer her.

Nu har du mulighed for at opleve Bruce D. Perry

Seminarer.dk byder endnu engang velkommen til den verdensberømte børnepsykiater Bruce D. Perry, når han den 13. november 2014 besøger København.

Om konferencen med Bruce Perry

På konferencen sidste år gik han i dybden med de ændringer barnets hjerne gennemgår, når det udsættes for omsorgssvigt eller traume. Denne gang sætter han fokus på, hvordan vi i praksis tilrettelægger en indsats, der virker.

Bruce D. Perry kommer bl.a. ind på:

Læs mere om konferencen i konferencebrochuren: Konference med Bruce D. Perry.

Bruce D. Perry har viet sit professionelle liv til arbejdet med børn og unge, som har været udsat for traume eller omsorgssvigt i deres barndomsår. Han har bl.a. bistået den den amerikanske stat i forbindelse med bombningen af Oklahoma i 1995, skoleskyderierne i Columbine i 1999 og terrorangrebene 11. september 2001. Resultaterne af det arbejde har vist os, hvordan vi med den rette forståelse af hjernens organisering og en målrettet indsats kan støtte disse børns udvikling og hjælpe dem til at blive velfungerende voksne.

Udbytte – Viden om traume, omsorg, misbrug mm

På konferencen kommer Bruce D. Perry bl.a. ind på:

Meget mere viden

Du kan læse mere om Bruce D. Perrys metoder og tilgang til børnene i denne blog, forfattet af psykolog Jesper Birch: Vi må arbejde med traumatiserede børns tilstand, før vi stiller andre krav

Og vil du endnu mere i dybden har Bruce D. Perry anbefalet 4 dydbegående artikler. Dem kan du læse her: Fire gode artikler fra Bruce D. Perry

Pris

Pris pr. deltager er kr. 2765-, uden tolkning eller kr. 2865-, med tolkning, der dækker morgenmad, frokost inkl. én vand og kaffe/te samt andre forfriskninger dagen igennem.

Priserne er ekskl. moms

Der gives 10 % personlig rabat (før moms) til deltagere, som senest på tilmeldingstidspunktet har tilmeldt sig vores nyhedsmail.