Er stress kommet for at blive? - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Er stress kommet for at blive?

Kræver det en vis mængde stress, for at vi som mennesker kan præstere optimalt? Og er stress kommet for at blive? Sammen med lektor og dansk ekspert i positiv psykologi, Hans Henrik Knoop, har vi taget et Skype-interview med Martin Seligman, der anses som grundlæggeren af positiv psykologi. I samtalen herunder kan du høre Martin […]

positiv psykologi
Kræver det en vis mængde stress, for at vi som mennesker kan præstere optimalt? Og er stress kommet for at blive? Sammen med lektor og dansk ekspert i positiv psykologi, Hans Henrik Knoop, har vi taget et Skype-interview med Martin Seligman, der anses som grundlæggeren af positiv psykologi.

I samtalen herunder kan du høre Martin Seligman og Hans Henrik Knoop diskutere emnet stress, og om man bør reducere medarbejderes stressniveau eller i stedet have fokus på at bygge en buffer mod stress. Hør hele diskussionen her.

Vil du møde og lære fra Martin Seligman, så flyver vi ham til vores eksklusive positiv psykologi konference den 19. september 2019 i Bella Center, København. På dagen kan du desuden lære fra professor Hans Henrik Knoop og erhvervsmanden Morten Albæk, som kommer med hvert deres indlæg.

Dette er en dag, der ikke kommer igen! Tag kollegaerne, lederne og resten af afdelingen under armen og få en oplevelse og læring, som I aldrig glemmer. Læs mere og tilmeld jer nedenfor.