Få mere energi og øg arbejdsglæden - Seminarer

Havnegade 90, 5000 Odense C • Tlf: 66 15 90 43

Ledelse
Artikel

Få mere energi og øg arbejdsglæden

Hvordan får du mere energi? Læs her om ”De 7 energiprincipper” som viser, hvordan du løbende kan fylde din og dine kollegers energitank.

Thomas Grønnemark
Af: Thomas Grønnemark,  foredragsholder og forfatter til bogen ”Doven Energi”.Som medarbejder skal man løbe stærkt for at nå det hele. Stramme budgetter og lave normeringer presser personalet. Læs her, hvordan du kan få mere energi og hjælpe dine kollegaer med at få et energiboost, så I alle får mere overskud og skaber bedre resultater.

De seneste år er der kommet langt mere fokus på, at individet skal præstere. Desværre har det flyttet fokus væk fra fællesskabet. Samtidig har flere krav om dokumentation og hyppige forandringer øget presset. Det har ifølge Stressforeningen haft alvorlige konsekvenser:

  • En stigning på 1.500.000 fraværsdage på arbejdspladserne.
  • Yderligere 500.000 lægebesøg.
  • Flere indlæggelser på sygehusene.

Som mennesker har vi kun en vis mængde energi at gøre godt med. Når vi løber stærkere, bruger vi bare vores energi hurtigere. Men hvorfor ikke bruge den klogere?

Få mere energi med de 7 energiprincipper

De 7 energiprincipper viser, hvordan du løbende kan fylde din og dine kollegers energitank og dermed undgå at brænde ud. Det gør du ved at:

  1. Holde gode pauser
  2. Skabe stærke sociale relationer
  3. Finde dine tidsrøvere
  4. Hjælpe andre, når du har overskud
  5. Spørge om hjælp, når du har en udfordring
  6. Håndtere dine negative oplevelser
  7. Fejre jeres succeser