Kognitiv terapi ændrer liv - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Kognitiv terapi ændrer liv

Arbejder du med mennesker, der har brug for en ny måde at se verden på, eller som på anden måde er fastlåst i et uholdbart og negativt tankemønster, så er vores uddannelse i Kognitiv terapi og metode noget for dig! Kognitiv terapi går i al sin enkelthed ud på bevidst at facilitere ændringer af tankemønstre […]

Kognitiv terapi
Arbejder du med mennesker, der har brug for en ny måde at se verden på, eller som på anden måde er fastlåst i et uholdbart og negativt tankemønster, så er vores uddannelse i Kognitiv terapi og metode noget for dig!

Kognitiv terapi går i al sin enkelthed ud på bevidst at facilitere ændringer af tankemønstre for derigennem at ændre selvforståelse, livssyn, tanker og handlinger hos den, der har brug for det.

Uddannelsen består af 3 stærke og ambitiøse moduler, hvor du får det teoretiske fundament og de praktiske færdigheder til at kunne påbegynde brugen af kognitiv terapi i dit arbejde.

Kort og godt, du bliver uddannet til at ændre liv!

Du behøver ikke at have forudgående viden om psykologi for at kunne deltage. Tidligere deltagere har været fra mange forskellige professioner, f.eks. pædagoger, socialrådgivere, ressourcepædagoger, hjemmevejledere, lærere, ledere og sygeplejersker.

Vil du lære at bruge kognitiv terapi, så du kan hjælpe dine borgere/beboere bryde fri fra uholdbare og negative tankemønstre, så kom med på næste hold af denne eftertragtede uddannelse. Læs mere og tilmeld dig her.