Kognitiv terapi ændrer liv - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Kognitiv terapi ændrer liv

Arbejder du med mennesker, der har brug for en ny måde at se verden på, eller som på anden måde er fastlåst i et uholdbart og negativt tankemønster, så er vores uddannelse i Kognitiv terapi og metode noget for dig! Kognitiv terapi går i al sin enkelthed ud på bevidst at facilitere ændringer af tankemønstre […]

Kognitiv terapi
Arbejder du med mennesker, der har brug for en ny måde at se verden på, eller som på anden måde er fastlåst i et uholdbart og negativt tankemønster, så er vores uddannelse i Kognitiv terapi og metode noget for dig!

Kognitiv terapi går i al sin enkelthed ud på bevidst at facilitere ændringer af tankemønstre for derigennem at ændre selvforståelse, livssyn, tanker og handlinger hos den, der har brug for det.

Uddannelsen består af 3 stærke og ambitiøse moduler, hvor du får det teoretiske fundament og de praktiske færdigheder til at kunne påbegynde brugen af kognitiv terapi i dit arbejde.

Kort og godt, du bliver uddannet til at ændre liv!

Du behøver ikke at have forudgående viden om psykologi for at kunne deltage. Tidligere deltagere har været fra mange forskellige professioner, f.eks. pædagoger, socialrådgivere, ressourcepædagoger, hjemmevejledere, lærere, ledere og sygeplejersker.

Vil du lære at bruge kognitiv terapi, så du kan hjælpe dine borgere/beboere bryde fri fra uholdbare og negative tankemønstre, så kom med på næste hold af denne eftertragtede uddannelse. Læs mere og tilmeld dig her.

Relevante arrangementer

Uddannelse i kognitiv terapi og metode
Uddannelse

Uddannelse i kognitiv terapi og metode

Jylland & Sjælland

Få rygsækken fuld af viden om den kognitive tilgang og dens terapeutiske metoder, så du som fagprofessionel kan gøre en verden til forskel for de borgere, du møder i din dagligdag.

Topevalueret uddannelse! Bliv undervist af psykolog, Anne Dorthe Hasholt, og få et godt fundament for at forstå kognitiv terapi og metode. Du opnår bl.a. indsigt i, hvordan kognitiv terapi kan anvendes i forbindelse med angst og depression og redskaber til at udfordre og omstrukturere problematiske tanker og regelsæt.

Husk at se introvideoen herunder med underviser Anne Dorthe Hasholt. Se bl.a. hvad du kan få ud af at deltage på vores kognitiv terapi uddannelse, og hvorfor kognitiv terapi uddannelsen kan være det helt rigtige for dig.

Nye hold på vej

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Dit selvhelbredende sind
Kursus

Dit selvhelbredende sind

Jylland & Sjælland

Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.

På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:

En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra

Læs mere lige herunder.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere