Louise om streaming af kursus: "Det var meget borgernært og brugbart" - Seminarer
Alle nyheder
Artikel

Louise om streaming af kursus: “Det var meget borgernært og brugbart”

Hos Seminarer.dk live-streamer vi fra tid til anden vores kurser og uddannelser - bl.a. har Corona-pandeminen gjort det nødvendigt at streame i langt højere grad - men hvad kan du som deltager forvente af sådan en streaming? Her fortæller Louise Bro Pedersen fra Morsø Kommune om sin oplevelse med streaming af et af vores kurser.

Streaming
Til daglig arbejder Louise Bro Pedersen som leder af Familiens Trivsel – Barnets Trivsel under Center For Børn og Familier i Morsø Kommune. I vinteren 2021 har hun deltaget i live-streaming af et praksiskursus faciliteret af Seminarer.dk.

Her fortæller hun om sin oplevelse med at deltage digitalt på kurset.

Se også vores udbud af e-læring

Jeg har deltaget i live-streaming af et praksiskursus via Microsoft Teams, hvor vi skulle samles 30 forskellige mennesker fra forskellige områder inden for det, der hedder Center For Børn og Familier i Morsø Kommune. Når man er så mange forskellige mennesker “samlet” på et kursus, kommer man med forskellige forudsætninger. Jeg sidder nærmest med Teams dagligt, mens andre måske ikke har samme erfaringer med at bruge det. Jeg synes, Rikke Nylander [psykolog og underviser på kurset] og Christina [seminarleder hos Seminarer.dk] var så gode til at få os guidet igennem, og vi skulle faktisk ikke gøre noget selv – vi blev ført rundt til der, hvor vi nu skulle føres hen, og det, synes jeg, var imponerende. 

Selvom vi skulle samles så mange, havde jeg oplevelsen af, at vi rent faktisk fik noget ud af det gruppearbejde, som vi skulle deltage i vha. de her virtuelle rum, man kan oprette. Det var jeg meget imponeret over, og jeg var også imponeret over, at der ikke var ret meget spildtid. Vi var blevet guidet så godt og var derfor helt klar på, hvad vi skulle, så vi kunne ret hurtigt gå i gang med de opgaver, der var blevet stillet. Opgaverne var også stillet på en måde, der gjorde, at det hurtigt blev meget praksisnært. Det skal Rikke have kæmpe ros for, for det er ikke så ligetil at få folk til bare at gå i gang online – og slet ikke når grupperne er blandet på tværs af faggrupper. Jeg havde faktisk oplevelsen af, at der nok gik mindre spildtid ved det her, end der nogle gange gør, når vi er samlet fysisk. Når man sidder bag en skærm, bliver der automatisk skåret en masse mellemregninger fra – der er ikke nogen, der lige skal være færdige med noget, eller nogen der tjekker en telefon. Man er lidt mere på og kommer hurtigere til sagen.

Jeg kan kun tale for mig selv og de få kollegaer, jeg har talt med, men vi har jo valgt et kursus, som vi tænkte ville være relevant ind i vores praksis, og der er slet ikke nogen tvivl om, at vi fik nogle konkrete redskaber med os, som nogle af os går ud og bruger nu i vores praksis. Tilbagemeldingen fra flere af de kollegaer, jeg har talt med, var, at det blev meget håndgribeligt, meget borgernært og brugbart.” 

Er du på udkig efter nye kompetencer?

Hvis du ønsker at opjustere dine faglige kompetencer med et kursus eller uddannelse, kan du finde alle vores kommende arrangementer her. Vi har også en række e-læringsprodukter, og der kommer løbende nye til. Du kan se dem alle sammen her.

Relevante arrangementer

Sådan skaber du værdi i dit samarbejde – online forløb med Henrik Leslye
Online forløb

Sådan skaber du værdi i dit samarbejde – online forløb med Henrik Leslye

Jeg er simpelthen så pavestolt over at deltage i et så professionelt online forløb.” – Henrik Leslye om forløbet. 

God kommunikation skaber gode resultater. Så kort kan det siges. Tag et spændende online forløb om de forskellige personlighedstyper og bliv endnu bedre til at forstå og agere med andre mennesker – uden at glemme dig selv. 

Varighed: Ca. 4 timer på enten computer, mobil eller tablet – lige når det passer dig.

Når du køber adgang til det digitale forløb, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang med det samme. Adgangen er personlig og må IKKE deles eller videresendes. Læs mere i vores FAQ.

Forløbet findes også som del af det digitale Børn & Unge Bibliotek, som samler et væld af digital læring ét sted.

Læs mere
Bliv certificeret børne-stressvejleder.
Digital Uddannelse

Bliv certificeret børne-stressvejleder.

Bliv certificeret bio-psyko-social børne-stressvejleder – en del af StressBusters-indsatsen. Tag en digital uddannelse med to af landets førende eksperter på området, Pernille Thomsen og Charlotte Bjerregaard. En uddannelse til fagprofessionelle.

Når du køber adgang til den digitale uddannelse, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang med det samme. Du opnår personlig adgang til uddannelsen på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Din 12-måneders adgang fornys med 12 måneder, hver gang du køber noget nyt hos Seminarer.dk. Læs mere i vores FAQ

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Læs mere
Louise Brückner om hjerneskadede og pårørende
Digital lektion

Louise Brückner om hjerneskadede og pårørende

Opnå givende viden om arbejdet med hjerneskadede borgere og deres pårørende, når specialist i neuropsykologi, Louise Brückner Wiwe, deler ud af sin store erfaring på området.

Lektionen varer ca. 53 minutter. Når du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Du opnår personlig adgang til denne lektion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Læs mere i vores FAQ.

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Læs mere
Peter Kofoed om neuroaffektiv ledelse – følelser, hjernen og ledelse
Digital lektion

Peter Kofoed om neuroaffektiv ledelse – følelser, hjernen og ledelse

Få nye perspektiver på ledelse, når konsulent og psykoterapeut, Peter Kofoed, i denne digitale lektion giver en introduktion til neuroaffektiv ledelse, som bygger på nyeste hjerneforskning, der dokumenterer, at instinkter og følelser spiller en afgørende rolle for den måde, vi tænker, handler og er sammen på. 

Lektionen varer ca. 45 minutter. Når du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Du opnår personlig adgang til denne lektion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må linket ikke deles med andre. Læs mere i  vores FAQ. 

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms) 

Denne lektion er også del af det digitale Børn & Unge Bibliotek, som samler digital læring ét sted.

Læs mere