Medfødte alkoholskader – Kursusdag med Connie Nissen & Helle Kjærgård - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Medfødte alkoholskader – Kursusdag med Connie Nissen & Helle Kjærgård

Skab trivsel for børn & unge med medfødte alkoholskader  Den 1. februar 2021 i Kolding og den 5. marts 2021 i Hvidovre kan du opleve en givende kursusdag, hvor ergoterapeut, Connie Nissen, og børneneuropsykolog, Helle Kjærgård, giver dig kompetencer til at skabe trivsel for børn og unge med medfødte alkoholskader.   Med Connie Nissen og Helle Kjærgård ved roret er du sikret en […]

Alkoholskader
Skab trivsel for børn & unge med medfødte alkoholskader 

Den 1. februar 2021 i Kolding og den 5. marts 2021 i Hvidovre kan du opleve en givende kursusdag, hvor ergoterapeut, Connie Nissen, og børneneuropsykolog, Helle Kjærgårdgiver dig kompetencer til at skabe trivsel for børn og unge med medfødte alkoholskader.  

Med Connie Nissen og Helle Kjærgård ved roret er du sikret en dag med højtkvalificeret viden, når de trækker på deres mangeårige erfaring på området.  

Connie Nissen har siden 1990 arbejdet med børn, der oplever sensoriske og motoriske udfordringer, ligesom hun er certificeret Theraplay-terapeut. Helle Kjærgård har mere end 30 års erfaring med børn og unge med særlige vanskeligheder og arbejder i dag som konsulent på Vejlefjord Børneneurocenter.  

På denne kursusdag vil de bl.a. bidrage med indgående viden om: 

  • Alkohols påvirkning af fostret 
  • FAS og FASD – de diagnostiske kategorier 
  • Konsekvenser for den kognitive udvikling, herunder ligheder med bl.a. ADHD og autisme 
  • Hvad du som fagperson kan gøre 
  • Sanseintegration og børnenes lave sensoriske tolerancetærskler 
  • Arousal-regulering 
  • Neurologien som grundlag for det pædagogiske arbejde med disse børn 

Sæt kryds i kalenderen, og tilmeld dig den interessante kursusdag allerede nu!  

Relevante arrangementer

Giv børn og unge med medfødte alkoholskader de bedst mulige udviklingsbetingelser
Kursus

Giv børn og unge med medfødte alkoholskader de bedst mulige udviklingsbetingelser

Jylland & Sjælland

Møder du i dit arbejde børn med medfødte alkoholskader? Så har vi et kursus, der klæder dig godt på til at kunne møde og støtte børnene, så de får de bedst mulige livsbetingelser.

På kurset bliver du undervist af børnepsykolog, Helle Kjærgård, og ergoterapeut, Connie Nissen, og de giver dig bl.a. indgående viden om:

Hvordan alkohol påvirker fostret Det nyfødte barn og dets sanser Konsekvenser ift. den kognitive udvikling, herunder ligheder med autisme og ADHD Miljøets betydning for udviklingen og vigtigheden af stabile ydre omgivelser Sanseintegration Neurologien som grundlag for det pædagogiske arbejde

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Dit selvhelbredende sind
Kursus

Dit selvhelbredende sind

Jylland & Sjælland

Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.

På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:

En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra

Læs mere lige herunder.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere