Gør en forskel med metakognitiv terapi - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Gør en forskel med metakognitiv terapi

Arbejder du med mennesker? Så kan metakognitive teknikker gøre en forskel! Gør en forskel med metakognitiv terapi Metakognitioner er bl.a. de tanker, du gør om dine tanker og følelser. I metakognitiv terapi arbejder du sammen med din borger, om at håndtere tanker (coping) – og derfor ikke med løsninger på problemer. Hvor man i andre […]

metakognitiv terapi
Arbejder du med mennesker? Så kan metakognitive teknikker gøre en forskel!

Gør en forskel med metakognitiv terapi

Metakognitioner er bl.a. de tanker, du gør om dine tanker og følelser. I metakognitiv terapi arbejder du sammen med din borger, om at håndtere tanker (coping) – og derfor ikke med løsninger på problemer.

Hvor man i andre terapiformer tillægger tanker og følelser en stor betydning for individets psykiske trivsel, mener man ud fra en metakognitiv tilgang, at tankernes konkrete indhold ikke spiller en afgørende rolle. Det gør til gengæld, HVAD man stiller op med tankerne eller følelserne. Metakognitiv terapi kan derfor bruges på alle. For alle mennesker har tanker og følelser.

På vores 2-dages kursus i metakognitiv terapi med opfølgningsdag får du konkrete og letanvendelige metakognitive metoder og teknikker, som du kan bruge i dit faglige arbejde. Vores populære underviser Linda Burlan Sørensen sørger for, at du er klædt godt på, så du kan tage teknikkerne i brug med det samme, og på opfølgningsdagen får du mulighed for sparring og videreudviklet dine evner.

Arbejder du med mennesker, så er dette kursus for dig – og du lærer også en masse om dig selv. Gør en stor forskel ved at investere i dig selv og metakognitiv terapi. Læs mere og tilmeld dig allerede i dag lige her.