Gør en forskel med metakognitiv terapi - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Gør en forskel med metakognitiv terapi

Arbejder du med mennesker? Så kan metakognitive teknikker gøre en forskel! Gør en forskel med metakognitiv terapi Metakognitioner er bl.a. de tanker, du gør om dine tanker og følelser. I metakognitiv terapi arbejder du sammen med din borger, om at håndtere tanker (coping) – og derfor ikke med løsninger på problemer. Hvor man i andre […]

metakognitiv terapi
Arbejder du med mennesker? Så kan metakognitive teknikker gøre en forskel!

Gør en forskel med metakognitiv terapi

Metakognitioner er bl.a. de tanker, du gør om dine tanker og følelser. I metakognitiv terapi arbejder du sammen med din borger, om at håndtere tanker (coping) – og derfor ikke med løsninger på problemer.

Hvor man i andre terapiformer tillægger tanker og følelser en stor betydning for individets psykiske trivsel, mener man ud fra en metakognitiv tilgang, at tankernes konkrete indhold ikke spiller en afgørende rolle. Det gør til gengæld, HVAD man stiller op med tankerne eller følelserne. Metakognitiv terapi kan derfor bruges på alle. For alle mennesker har tanker og følelser.

På vores 2-dages kursus i metakognitiv terapi med opfølgningsdag får du konkrete og letanvendelige metakognitive metoder og teknikker, som du kan bruge i dit faglige arbejde. Vores populære underviser Linda Burlan Sørensen sørger for, at du er klædt godt på, så du kan tage teknikkerne i brug med det samme, og på opfølgningsdagen får du mulighed for sparring og videreudviklet dine evner.

Arbejder du med mennesker, så er dette kursus for dig – og du lærer også en masse om dig selv. Gør en stor forskel ved at investere i dig selv og metakognitiv terapi. Læs mere og tilmeld dig allerede i dag lige her.

Relevante arrangementer

Metakognitiv terapi
Kursusforløb

Metakognitiv terapi

Sjælland

Deltag på dette intensive kursusforløb om metakognitiv terapi, hvor du i løbet af 3 dage bliver klædt på til at benytte den metakognitive tilgang i dit arbejde med dine borgere/klienter. Du opnår bl.a.:

En dybere forståelse for metakognitive processer Konkrete metakognitive psykoterapeutiske redskaber, som du nemt kan anvende i praksis Metoder og teknikker ift., hvordan du tackler mødet med mennesker, der har en psykisk lidelse/diagnose

Din underviser er psykolog og specialist i metakognitiv terapi Linda Burlan Sørensen.

Læs mere om vores metakognitiv terapi-kursusforløb herunder, og mød Linda Burlan Sørensen i introduktionsvideoen.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Dit selvhelbredende sind
Kursus

Dit selvhelbredende sind

Jylland & Sjælland

Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.

På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:

En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra

Læs mere lige herunder.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere