Naturterapi virker! - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Naturterapi virker!

Forestil dig, at du ikke længere måtte gå udenfor. Frisk luft, naturligt lys, grønne omgivelser og åbne vidder ville være fortid. Det er formentlig lidt af et skrækscenarie for de fleste af os – og med god grund. I naturen slapper vi af, og forskning viser, at naturen har en lang række gavnlige effekter på […]

Naturterapi
Forestil dig, at du ikke længere måtte gå udenfor. Frisk luft, naturligt lys, grønne omgivelser og åbne vidder ville være fortid.

Det er formentlig lidt af et skrækscenarie for de fleste af os – og med god grund. I naturen slapper vi af, og forskning viser, at naturen har en lang række gavnlige effekter på vores helbred. Blandt andet kan ophold i det fri afhjælpe stress, angst og depression, ligesom naturen kan fremme fysisk velvære for mennesker med f.eks. diabetes og kræft.

Det giver derfor rigtig god mening at integrere naturen som en del af arbejdet med mennesker, der har psykiske eller fysiske helbredsproblemer. Det kan du opnå kompetencerne til på vores eftertragtede grunduddannelse i naturterapi. Det kræver ikke en terapeutisk baggrund at deltage.

På uddannelsen tænkes mennesket som del af en større helhed, og der er derfor fokus på at skabe en stærk forbindelse mellem natur, krop og psyke. Undervisningen er baseret på den nyeste viden og forskning, og du får praksisnære redskaber til brug i det sundhedsfremmende arbejde, når du bl.a. introduceres for sanseøvelser, meditation, kropsorienterede aktiviteter og samtaler i naturen.

Uddannelsen klæder dig godt på til at facilitere og gennemføre naturbaserede forløb.

Eftersom uddannelsen er meget praksisnær, er der et begrænset antal pladser. Vi anbefaler, at du tilmelder dig hurtigst muligt, da uddannelsen er populær. Du kan læse mere og tilmelde dig her.