Neuropædagogik - tag vores grunduddannelse - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Neuropædagogik – tag vores grunduddannelse

Hvor mange gode dage har du? For en person med hjerneskade kan der være langt mellem de ”gode” dage. Selv de mest simple gøremål kan virke uoverskuelige og føre til frustration, irritation og sænket livskvalitet. Du får nu muligheden for at gøre en betydelig forskel for personer med hjerneskade på vores uddannelse i neuropædagogik. På […]

Neuropædagogik
Hvor mange gode dage har du?

For en person med hjerneskade kan der være langt mellem de ”gode” dage. Selv de mest simple gøremål kan virke uoverskuelige og føre til frustration, irritation og sænket livskvalitet. Du får nu muligheden for at gøre en betydelig forskel for personer med hjerneskade på vores uddannelse i neuropædagogik.

På uddannelsen, som er opbygget i 3 moduler, får du den teoretiske viden bag neuropædagogik samt praktiske borgercases, som du skal arbejde med. Blandingen mellem det teoretiske og det praktiske sikrer, at du kan tage konkret og målrettet viden samt håndgribelige værktøjer med hjem til brug i din hverdag. På den måde bliver du klædt godt på til at opretholde og fremme læring og udvikling hos mennesker med en hjerneskade.

Hjælp dine borgere til øget livskvalitet og skab bedre, mere udbytterige, relationer til dem med denne uddannelse i neuropædagogik. Læs mere om den spændende uddannelse og tilmeld dig her.