Artikel

Neuropædagogik – tag vores grunduddannelse

Hvor mange gode dage har du? For en person med hjerneskade kan der være langt mellem de ”gode” dage. Selv de mest simple gøremål kan virke uoverskuelige og føre til frustration, irritation og sænket livskvalitet. Du får nu muligheden for at gøre en betydelig forskel for personer med hjerneskade på vores uddannelse i neuropædagogik. På […]

Neuropædagogik
Hvor mange gode dage har du?

For en person med hjerneskade kan der være langt mellem de ”gode” dage. Selv de mest simple gøremål kan virke uoverskuelige og føre til frustration, irritation og sænket livskvalitet. Du får nu muligheden for at gøre en betydelig forskel for personer med hjerneskade på vores uddannelse i neuropædagogik.

På uddannelsen, som er opbygget i 3 moduler, får du den teoretiske viden bag neuropædagogik samt praktiske borgercases, som du skal arbejde med. Blandingen mellem det teoretiske og det praktiske sikrer, at du kan tage konkret og målrettet viden samt håndgribelige værktøjer med hjem til brug i din hverdag. På den måde bliver du klædt godt på til at opretholde og fremme læring og udvikling hos mennesker med en hjerneskade.

Hjælp dine borgere til øget livskvalitet og skab bedre, mere udbytterige, relationer til dem med denne uddannelse i neuropædagogik. Læs mere om den spændende uddannelse og tilmeld dig her

 

Relevante arrangementer

Grunduddannelse i Neuropædagogik
Uddannelse

Grunduddannelse i Neuropædagogik

Sjælland

Få styrket dine kompetencer til arbejdet med mennesker, der har fået en hjerneskade, når vi på denne uddannelse sætter fokus på at skabe mening for borgeren og udrede den enkeltes situation vha. neuropædagogik.

I løbet af 3 moduler opnår du bl.a.:

Viden om og forståelse for den neuropædagogiske tankegang Viden om neuropædagogiske redskaber til brug i din hverdag Afprøvning af grundlæggende neuropædagogiske analysemodeller og redskaber Sagssupervision, bl.a. i forhold til afprøvede strategier og tiltag fra egen praksis

Uddannelsen i neuropædagogik henvender sig til praktikere, eksempelvis sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter, pædagoger, misbrugskonsulenter, social- og sundhedspersonale og andre fagpersoner.

 

Vi arbejder på nye datoer.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere
Medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation
Kursus

Medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation

Fyn

– Et 3-dages kursus i patientsikkerhed, dokumentation og ansvar

På sociale bo- og opholdssteder er korrekt medicinhåndtering og præcis sundhedsfaglig dokumentation afgørende for beboernes sikkerhed og trivsel.

Dette 3-dages kursus er målrettet dig, der arbejder under sundhedsloven på et behandlingsregistreret tilbud, og som ønsker et solidt fagligt fundament til at håndtere dine opgaver professionelt.

Læs mere
MønsterBryder Metoden – hvordan understøtter vi udsatte borgeres mønsterbrud?
Kursus

MønsterBryder Metoden – hvordan understøtter vi udsatte borgeres mønsterbrud?

Fyn

At hjælpe udsatte borgere med at skabe positive forandringer i deres liv kræver tårnhøj faglighed, vedholdenhed og engagement. Kom derfor med på dette kursusforløb med Rolf Eggert og Heidi Achen, hvor du bliver præsenteret for ‘MønsterBryder Metoden’, som er en konkret model til at forstå og arbejde med kommende mønsterbrydere.

I løbet af kursets 2 dage får du:

En teoretisk og praktisk model til at forstå, strukturere og hjælpe udsatte borgere til reel udvikling  Viden om og årsager til udsathed, herunder mønsterbryderteorien The Hero’s Journey som en model til at forstå mønsterbruddets faser  Viden om, hvordan du i praksis understøtter mønsterbruddet med afsæt i borgerens samlede livssituation   Viden om traumers betydning for et menneskes følelser, handlinger og udfordringer – og dine egne reaktioner i mødet med borgeren  Inspiration til et fælles fagligt fundament på arbejdspladsen 
Læs mere
Pause Power og hjernero
Kursus

Pause Power og hjernero

Fyn & Sjælland

Føler du dig ofte presset, overbelastet eller mentalt på overarbejde? Glemmer du at holde pauser, eller har du måske helt opgivet dem?  

Så er denne kursusdag for dig. Du får en inspirerende og lavpraktisk dag med to stærke formidlere inden for arbejdstrivsel og mental sundhed: Pia Hauge og Mads Hyldig. Gennem oplæg, øvelser og refleksion får du konkrete redskaber til at skabe en mere balanceret og bæredygtig arbejdsdag – med ro i hovedet og energi i kroppen. 

 Samlet udbytte for dig og din arbejdsplads: 

Mindre stress og tankemylder  Mere kognitivt overskud til arbejdsopgaverne  Inspiration til  pausekultur, du kan tage med hjem  Bedre koncentrationsevne og mere energi  Mere arbejdsglæde – og overskud til det, der virkelig betyder noget 
Læs mere