PERMA-modellen - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

PERMA-modellen

PERMA MODELLEN PERMA-modellen er udviklet af grundlæggeren af positiv psykologi, Martin Seligman, og baserer sig på, at der er fem vigtige byggeklodser for trivsel og lykke – og at de kan dyrkes og styrkes. P står for positive følelser. E står for Engagement. R står for Relationer. M står for Mening. A står for At […]

PERMA-modellen

PERMA MODELLEN

PERMA-modellen er udviklet af grundlæggeren af positiv psykologi, Martin Seligman, og baserer sig på, at der er fem vigtige byggeklodser for trivsel og lykke – og at de kan dyrkes og styrkes. P står for positive følelser. E står for Engagement. R står for Relationer. M står for Mening. A står for At lykkes.

PERMA-modellen

Men er en af de fem kilder stærkere og vigtigere end de øvrige? Det har vi spurgt Martin Seligman, som du kan læse om i denne artikel.

Vil du vide mere om bl.a. PERMA, så kom med på vores store positiv psykologi konference den 19. september i Bella Center, København, hvor du kan lære af selveste Martin Seligman, som vi flyver til Danmark i anledningen af konferencen. På dagen kan du tilmed høre oplæg fra henholdsvis professor Hans Henrik Knoop, som ser på positiv psykologi i en dansk kontekst og erhvervsmanden Morten Albæk, som har fokus på det meningsfyldte liv.

Dette er en mulighed, du ikke må gå glip af. Så skynd dig til tasterne for at sikre din plads. Læs mere og tilmeld dig nedenfor.