Praksisnær viden om kognitiv terapi og metode - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Praksisnær viden om kognitiv terapi og metode

Har du interesse for kognitiv terapi og metode, så har vi en intensiv og deltagerrost uddannelse til dig, så du kan påbegynde brugen af kognitiv terapi i dit faglige arbejde! Uddannelsen består af 3 moduler, hvor du på hvert modul får styrket dine kompetencer. Holdene er yderst populære, hvilket du også kan se af udtalelserne […]

Kognitiv terapi
Har du interesse for kognitiv terapi og metode, så har vi en intensiv og deltagerrost uddannelse til dig, så du kan påbegynde brugen af kognitiv terapi i dit faglige arbejde!

Uddannelsen består af 3 moduler, hvor du på hvert modul får styrket dine kompetencer. Holdene er yderst populære, hvilket du også kan se af udtalelserne fra tidligere deltagere:

 ”Meget relevant og fagligt spændende kursus. Godt med meget hands-on og teori”

Jeg har fået usædvanligt højt materiale med mig, som er meget relevant i mit job

Jeg har fået meget fagligt udbytte

Superspændende og dygtig underviser. Det har virkelig været godt og meget brugbart

Uddannelsen er bygget praksisnært op, og vi starter helt fra bunden. Du behøver derfor ikke have forudgående viden om psykologi for at kunne deltage. Tidligere deltagere har været fra mange forskellige felter f.eks. pædagoger, socialrådgivere, ressourcepædagoger, hjemmevejledere, lærere, ledere og sygeplejersker – for at nævne nogle få. Så har du interesse i den kognitive tilgang, så er denne uddannelse for dig!

Tilmeld dig allerede i dag det næste hold af uddannelsen i Kognitiv terapi og metode og få nye kompetencer til at arbejde med sindet.