Portræt af Henrik Leslye - prisbelønnet og erfaren foredragsholder

Henrik Leslye er en erfaren underviser med en passion for at hjælpe mennesker med at skabe værdi i deres samarbejde. I samarbejde med os har han lavet et online forløb, der handler om, hvordan man skaber værdi i samarbejdet og hvordan man får det mest ud af det. I denne artikel vil vi dykke ned i Henrik Leslyes baggrund og erfaringer, og se nærmere på, hvad det er, der gør ham til en efterspurgt underviser inden for dette område.

samarbejde

Uddannelse og erfaring

Henrik Leslye er erhvervspsykolog, hvilket betyder at han har en solid viden om, hvordan mennesker agerer i arbejdsmæssige sammenhænge. Han har desuden en lang række erfaringer som foredragsholder, underviser, coach og strategisk rådgiver.

Han har arbejdet med mange forskellige typer af organisationer og brancher, hvilket har givet ham et bredt perspektiv og en dyb forståelse for, hvad der skal til for at skabe værdi i samarbejdet.

Henrik Leslyes engagement og smittende humør kombineret med hans stærke forskningsbaserede viden sikrer et højt udbytte for deltagerne i hans forløb. Deltagerne kan forvente at få masser af konkret viden, inspiration og praksisnære redskaber, som de kan anvende i deres daglige arbejde.

Se f.eks. ”Sådan skaber du værdi i dit samarbejde – online forløb med Henrik Leslye

Henrik Leslye - Emner og fokusområder

Henrik Leslye er en erfaren underviser, der laver foredrag og kurser om en række forskellige emner, der alle har fokus på at skabe værdi i samarbejdet. Nogle af de emner, han underviser i, inkluderer:

  • Brug dine styrker på jobbet: Henrik Leslye hjælper deltagerne med at finde deres unikke styrker og lærer dem, hvordan de kan bruge disse styrker i deres arbejde for at skabe maksimal værdi.
  • Byd fremtiden velkommen: Henrik Leslye underviser i, hvordan man kan forberede sig på de kommende ændringer og udfordringer i arbejdslivet, og hvordan man kan tage magten over sin egen fremtid.
  • Mental Robusthed: Henrik Leslye underviser i, hvordan man kan øge sin mentale robusthed for at kunne håndtere stress og belastninger bedre.
  • God kommunikation og godt samarbejde – også med dem, der ikke ligner dig: Henrik Leslye underviser i, hvordan man kan skabe et godt samarbejde med alle typer af mennesker, uanset deres baggrund eller kulturelle forskelle.
  • Positiv psykologi på jobbet: Henrik Leslye underviser i, hvordan man kan anvende principperne fra positiv psykologi i arbejdslivet for at skabe et mere positivt og engagerende arbejdsmiljø.
  • Tag magten over vanerne: Henrik Leslye underviser i, hvordan man kan tage magten over sine vaner og skabe en mere positiv og produktiv fremtid.

Alle disse emner er designet til at give deltagerne konkrete værktøjer og teknikker, de kan anvende i deres daglige arbejde for at skabe mere værdi i samarbejdet.

Det værdiskabende samarbejde - en nøgle til succes

At skabe værdi i samarbejdet er af afgørende betydning for fagprofessionelle, da det er en afgørende faktor for en organisations succes. Når fagprofessionelle arbejder sammen på en effektiv og værdiskabende måde, kan de opnå følgende:

  • Øget produktivitet: Et godt samarbejde kan hjælpe med at øge produktiviteten ved at mindske spildtid og øge effektiviteten i arbejdsprocesserne.
  • Forbedret beslutningstagning: Et godt samarbejde kan også hjælpe med at forbedre beslutningstagningen ved at sikre, at alle relevante perspektiver og viden er med i beslutningsprocessen.
  • Styrket innovation: Et godt samarbejde kan også hjælpe med at styrke innovationen ved at få flere idéer og perspektiver på bordet.
  • Øget motivation og engagement: Et godt samarbejde kan også hjælpe med at øge motivationen og engagementet hos medarbejderne ved at skabe en positiv og engagerende arbejdskultur.
  • Reduceret stress: Et godt samarbejde kan også hjælpe med at reducere stress

Artikler med Henrik Leslye og det gode samarbejde

Nyeste
Populære
Psykologisk tryghed er en nødvendighed for sunde arbejdsmiljøer – interview med Rikke Høgsted

Psykologisk tryghed er en nødvendighed for sunde arbejdsmiljøer – interview med Rikke Høgsted

Psykologisk tryghed er ikke længere et nichebegreb, men derimod et begreb, der fylder mere og mere i vores arbejdsliv og -fællesskaber i takt med stigende krav og kompleksitet. Psykolog og forfatter Rikke Høgsted er en af dem, der har været med til at sætte psykologisk tryghed på dagsordenen. Hun kalder psykologisk tryghed for "den mentale ilt i sunde arbejdsfællesskaber".

Det specialiserede socialområde
Læs mere
Dina & Amanda er med til at lægge kimen til psykologisk tryghed på deres arbejdsplads

Dina & Amanda er med til at lægge kimen til psykologisk tryghed på deres arbejdsplads

Dina Milword Lorentzen og Amanda Dahl Mathiesen er administrative medarbejdere i Center for Børn, Unge og Familier i Faxe Kommune. I 2023 blev de uddannet certificerede practitioners i The Fearless Organization Scan, og nu står de for at facilitere arbejdet med psykologisk tryghed i organisationen. Læs her om deres oplevelse med uddannelsesforløbet, og hvordan arbejdet med psykologisk tryghed er blevet modtaget af deres kollegaer.

Psykologisk Tryghed ved Seminarer.dk
Læs mere
Organisationsantropolog Camilla Salimi hjælper andre med at opbygge psykologisk tryghed

Organisationsantropolog Camilla Salimi hjælper andre med at opbygge psykologisk tryghed

Psykologisk tryghed har i mange år haft Camilla Salimis interesse, og derfor har hun uddannet sig til certificeret practitioner inden for psykologisk tryghed. I dette interview fortæller hun, hvad det særlige ved psykologisk tryghed er, og hvad hun har taget med sig fra practitioner-forløbet

Psykologisk Tryghed ved Seminarer.dk
Læs mere
Ikoner 300×300
Vi har mere end 20 års erfaring
Ikoner 300×3002
Udviklet i tæt dialog med brugerne
Ikoner 300×3003
Mere end 5000 kursister bruger os om året
Ikoner 300×3004
Vi fokuserer på det praksisnære