E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Artikler fra Seminarer.dk – Kategorioversigt / Den emotionelt intelligente leder

Den emotionelt intelligente leder

Hver eneste dag træffer du vigtige beslutninger, som er væsentlige for dine medarbejderes hverdag og din organisations fremtid. Hjerneforskningen giver dig indblik i, hvad der foregår i dit hoved, når du træffer beslutninger. Og det handler overraskende nok ikke om, at du skal lægge følelserne til side og holde hovedet koldt ved personalemødet!

Se også relevant kursus: Gå glip – men hvorfor og af hvad?

Det handler om at blive den emotionelt intelligente leder!

Hovedpointen i hjerneforskningens bidrag til ledelsesteori er, at vi er langt mere styret af vores følelser, end vi tror. At vi er noget mere bagkloge end kloge. At vores handlinger og adfærd er langt mere styret af ubevidste processer, end vi gør os klart. Og vores sunde fornuft er en meget begrænset ressource. Tag eksempelvis jobsamtalen, er det intuitionen eller fornuften, der er afgørende i dit valg af medarbejder? Og  personalemødet, hvor du som leder skal agere i en strøm af mikrobeskeder, som du og dine medarbejdere sender til hinanden. Vi er i vores følelsers vold – også som ledere! Spørgsmålet er, hvordan du som leder bruger din emotionelle intelligens i dit personlige lederskab!

Se også relevant kursus: FBI Leadership Seminar

Video om den emotionelt intelligente leder

I videoen nedenfor kan du høre organisationskonsulent Henrik Skovdal fortælle om den emotionelt intelligente leder. Han har specialiseret sig i Emotionel intelligens og Neuroleadership har erfaring med lederudvikling, forandringsledelse, konflikthåndtering og teamudvikling i både Danmark og Norge.

 

Gå til top