E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Aktuelle arrangementer / FBI Leadership Seminar – Nu i Danmark

 

FBI leadership seminar

FBI Leadership Seminar – Nu i Danmark

TID & STED

Den 24. – 25. april 2018 på Scandic Sydhavnen kl. 09.00-16.00

2-dags ledelseskursus: OBS: Dette kursus foregår på engelsk.

Tilmeld

Du har nu eksklusiv mulighed for at få bygget ovenpå dine eksisterende ledelseskompetencer på et kursus udviklet af FBI.
Seminarer.dk er stolte af at kunne præsentere dette unikke to-dages kursus, som undervises af tidligere agent og instruktør i ledelse ved FBI, Michael Bret Hood.

Vi påstår ikke, at din hverdag som leder er sammenlignelig med en leder hos FBI, men i en tid hvor ledelsesbegrebet er under forandring og konstant er til debat, fx gennem ledelseskommisionen, er det nu mere end nogensinde før nødvendigt for dig som leder, at kunne lede og vurdere dit hold, så I sammen når i mål. Det tror vi på, at dette kursus kan hjælpe dig til.

FBI Leadership Seminar – Indhold:

At være leder kan nogle gange føles som at være i krig. Du kæmper en evig kamp for ressourcer, for at skabe resultater på både kort og langt sigt og for dine medarbejderes tillid og motivation. Det er en kamp, du rigtig ofte kæmper alene.

Samtidig bliver fysiske og mentale distancer større, og komplicerede strukturer bliver mere komplicerede. Det er vilkår, du som moderne leder må leve med. Det stiller derfor store krav til dine evner til at skabe relationer og opbygge fællesskaber. Egenskaber man tidligere har forbundet med at “være en god menneskekender”. Hos FBI-akademiet har de imidlertid sat læringen af disse i system, og det er præcis derfor, at vi flyver en af deres tidligere instruktører tværs over atlanten. Du skal nemlig ikke tro eller håbe, at dine evner som menneskekender rækker. Du skal vide, at du har lært fra de bedste på området! Det får du på dette eksklusive ledelsesseminar, hvor du lærer, både teoretisk og praktisk, hvordan du udvikler dig til at blive en god menneskekender. 

Kurset er opbygget på baggrund af nyeste videnskabelige forskning og resultater inden for kategorierne: ledelse, stress, menneskelige relationer og social psykologi. Du lærer blandt andet, hvordan du indarbejder adfærdsregulerende mekanismer som en naturlig del af din ledelsesstil, så du mere effektivt kan udøve din indflydelse samt motivere dem omkring dig.

Udbytte:

Din deltagelse på dette kursus vil forbedre dine muligheder for at agere troværdigt som leder i en foranderlig verden.

Undervisningsformen på dette kursus veksler naturligt mellem oplæg og små øvelser, således at vi, på de to dage vi har til rådighed, ikke kun giver dig et teoretisk indblik, men at du også kommer hjem med en praktisk indsigt, som du rent faktisk kan bruge til noget.

Du lærer bl.a. om:

  • hvordan du motiverer “giftige” medarbejdere
  • hvordan du influerer både interne og eksterne interessenter
  • hvorfor “pisk eller gulerod” ikke virker på langt sigt
  • hvordan din kognitive bias påvirker dine beslutninger
  • hvordan du kan integrere de såkaldte “millenials”, så de bliver en vigtig del af jeres organisation

Kursets underviser – Michael Bret Hood:

Michael Bret Hood er tidligere FBI-agent, og underviser ved FBIs akademi. Samtidig er han adjunkteret professor ved University of Virginia. Michael Bret Hood er tidligere modtager af FBI Director Award for hans arbejde med ledelseskurser og er forfatter til bl.a. Eat More Icecream: A Succinct Leadership Lesson for Each Week of the Year (2016), og han er kendt som sjov og tankevækkende underviser.

PRISER

OBS: Dette kursus foregår på engelsk.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

Find din pris her: 

priser

 

Se status for din arbejdsplads på www.seminarer.dk under loyalitetsrabat v.h.a. EAN- eller CVR-nummer, hvor du også kan se vores øvrige arrangementer og tilmelde dig vores nyhedsmail. Her kan du også læse gældende betalings- og afbestillingsregler.

DELTAGERBEVIS

Du får deltagerbevis på dagen.

Gå til top