Find dit næste kursus eller uddannelse herunder – der kommer nye arrangementer hver uge.
Bliv certificeret i værktøjet The Fearless Organization Scan, så du kan være med til at styrke den psykologiske tryghed i din organisation og derigennem skabe bedre resultater, mere læring og større jobtilfredshed.
Din underviser er Christian Ørsted, som er ledelsesrådgiver, dansk ekspert i psykologisk tryghed og The Fearless Organization Certified Practitioner.
Seminarer.dk er den eneste danske udbyder af uddannelsen. Du finder mere info om den lige herunder.
Naturen har et væld af positive effekter på vores fysiske og psykiske velvære, og dem kan du dykke ned i med denne unikke naturterapi uddannelse!
Du får indgående viden om teorien bag naturterapi, og naturterapi uddannelsen gør dig desuden i stand til at anvende naturterapi i dit sundhedsfremmende arbejde med unge og voksne – bl.a. får du redskaber til at inddrage kroppen i naturterapien gennem åndedrætsøvelser og motoriske øvelser.
Få en smagsprøve på uddannelsen i videoen herunder. Mød bl.a. undervisere og deltagere på naturterapi uddannelsen.
Opnå en nuanceret forståelsesramme og nye redskaber til arbejdet med borgere med Alzheimers og andre demenssygdomme! I samarbejde med Bente Juul og Susanne Bommelund fra Hjerneskadecentret på Fyn tilbyder vi denne neuropædagogiske uddannelse, som i løbet af 3 moduler + en opsamlingsdag giver dig:
Viden om, hvordan borgerens kognition, sansning og adfærd påvirkes af demens Viden om og forståelse af den neuropædagogiske tankegang og tilgang Viden om neuropædagogiske redskaber til brug i din hverdag med borgere ramt af Alzheimers og andre former for demens Afprøvning af grundlæggende neuropædagogiske analysemodeller og redskaber Sagssupervision, bl.a. i forhold til afprøvede strategier og tiltag fra egen praksisSe dato, tid og sted nederst her på siden.
OBS: Hold 1 blev hurtigt udsolgt. Hold 2 er nu åben for tilmeldinger.
Klimaet er i alvorlig krise, og vores relation til naturen er helt afgørende for den grønne omstilling. Derfor er det væsentligt at involvere børn og unge i denne omstilling – men hvordan gør du som fagperson bedst det? Det er fokus for dette 3-dages kursus, hvor du bl.a. opnår:
Forståelse for natursynet i pædagogikken i forhold til kerneopgaver og mål i arbejdet Perspektiver på at tilrettelægge pædagogiske aktiviteter ud fra et naturempatisk grundsyn Indblik i oprindelige folks natursyn og pædagogiske praksisser Eksempler på grøn omstilling i pædagogisk praksis Udvikling og afprøvning af selvvalgt pædagogisk aktivitetBliv certificeret AKT-/Inklusionsvejleder med vores 10-dages uddannelse, hvor du bliver godt klædt på til at fremme den forebyggende indsats i skoler, yde kollegial supervision, vejlede teams omkring udformningen af inkluderende handleplaner og styrke forældreinddragelsen.
Find datoer for alle modulerne nederst på siden.
OBS: Meget få pladser tilbage.
Som noget ganske unikt tager denne uddannelse afsæt i kognitiv adfærdsterapi, så du får større forståelse for, hvad du gør, og hvorfor det virker, når du arbejder med menneskers sind ved hjælp af mindfulness. Bliv undervist af psykolog og specialist i mindfulness, Anne Dorthe Hasholt, som har uddannet mere end 2000 kursister hos os, og få bl.a.:
Viden om teorien bag kognitiv adfærdsterapi Forståelse for indvirkningen af mindfulness på processer i hjernen Træning og forskellige øvelser til brug såvel professionelt som privatVær opmærksom på, at trin 2 forudsætter, at man har deltaget på trin 1 eller tilsvarende.
På traume uddannelsen lærer du at bruge kropslige metoder til at hjælpe mennesker med psykisk sygdom og traumer. På denne modulopbyggede traume uddannelse lærer du blide og nænsomme øvelser, der er med til at dæmpe eller lindre psykiske og fysiske symptomer.
Med fra traume uddannelsen tager du bl.a.:
Indsigt i, hvordan kroppen kan være med til at forløse traumer via det nonverbale sprog Masser af kropslige øvelser, som kan anvende direkte i praksis Erfaring med kropslige metoder, der skaber en stærk forbindelse mellem sind og krop Indblik i, hvordan den kropslige tilgang kan implementeres direkte i praksis Inspiration til en mere helhedsorienteret behandlingsmetodeForebyg belastninger i mentale højrisikoerhverv! I 4 udbytterige dage bliver du undervist af Rikke Høgsted, psykolog og specialist i psykotraumatologi, og Rikke Sørensen, cand.scient.soc.psych. og specialist i psykisk arbejdsmiljø. Sammen bidrager de bl.a. med:
Viden om, hvilke hændelser der kan medføre belastninger og mentale arbejdsskader Redskaber til forebyggelse af belastninger på individ- og organisationsniveau Redskaber til at spotte udbrændthed hos kollegaer og mindske risikoen for traumatisering hos vedkommende.Mød undervisere og kursister i introduktionsvideoen herunder.
Se udvidet information om tid og sted nederst på siden.
Skolevægring/skolefravær kan have et utal af årsager, og hvis du skal kunne hjælpe børn, der ikke magter at komme i skole, er du nødt til at forstå den specifikke årsag bag. På dette 3-dages kursus bliver du undervist af ph.d. i pædagogisk psykologi, Tine Basse Fisker, der bl.a. sikrer, at du opnår:
Viden om definitioner på og forståelser af skolevægring og skolefravær Viden om årsager og forhold omkring skolefravær Viden om de første tegn, du skal være opmærksom på Praksisnære redskaber til, hvordan du sikrer dig, at du får barnets egne perspektiver med i løsningen af de problematikker, der ligger til grund for fraværet Praksisnære redskaber til, hvordan du styrker samarbejdet mellem skole, PPR og forældre bedst muligt Praksisnære redskaber til, hvilke tiltag skolen kan iværksætte, så barnet støttes i at komme i skole igenBliv sorgvejleder og få nyeste viden inden for sorg, sorgbearbejdning, forståelsesmodeller samt kompetencer til at facilitere sorggrupper.
Unik og topevalueret uddannelse udviklet i samarbejde med psykolog, ph.d. og professor Mai-Britt Guldin. Ekspertviden fra landets førende forskere og praktikere inden for sorg samlet i en pakke 10 dage fyldt med viden og praksisnære redskaber fordelt på 5 modulerFå pladser tilbage.
Bliv certificeret i værktøjet The Fearless Organization Scan, så du kan være med til at styrke den psykologiske tryghed i din organisation og derigennem skabe bedre resultater, mere læring og større jobtilfredshed.
Din underviser er Christian Ørsted, som er ledelsesrådgiver, dansk ekspert i psykologisk tryghed og The Fearless Organization Certified Practitioner.
Seminarer.dk er den eneste danske udbyder af uddannelsen. Du finder mere info om den lige herunder.
Lederuddannelse bestående af 6 spændende moduler fordelt på 12 dage. Få viden om hjernens muligheder og begrænsninger, så du bliver bedre til at forstå dig selv og andre og dermed styrker dit lederskab. Du bliver undervist af psykoterapeut og konsulent, Peter Kofoed, som bl.a. bidrager med:
Viden om hjernens reaktioner i sociale samspil og under pres Redskaber til at blive en dygtig forandringsleder Viden om, hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere Redskaber til at håndtere udfordrende og/eller stressende situationer Forståelse for din egen rolle i medarbejdernes reaktionMed dette intensive metakognitiv terapi kursus opnår du grundig indsigt i, hvad den metakognitive tilgang går ud på, og du får konkrete metoder og teknikker til brug i arbejdet med psykisk udsatte borgere. Det hele sker med udgangspunkt i den nyeste forskning om psykoterapi, og du bliver undervist af specialist i metakognitiv terapi, Linda Burlan Sørensen.
Læs mere om vores metakognitiv terapi kursusforløb herunder, og mød underviser Linda Burlan Sørensen i introduktionsvideoen.
Lær at bruge Acceptance and Commitment Therapy (ACT) til at hjælpe mennesker med at finde ind til deres egne værdier og lære at håndtere problemstillinger og lidelser i deres liv.
På ACT mini-uddannelsen bliver du undervist af psykolog Anne Dorthe Hasholt, som sørger for, at du får:
En dybere teoretisk og praktisk forståelse af ACT Træning i brugen af de forskellige arbejdsmodeller og øvelser Kompetencer til at bruge terapiformen i mødet med borgere med bl.a. kroniske smerter, stress, angst, depression og OCD Kompetencer til at hjælpe mennesker med at få adgang til vigtige redskaber, der kan give dem robustheden til at kunne tage engagerede skridt i retningen af det, der giver mening for dem, og til at holde retningen både i medvind og modvindPå Compassion Fokuseret Terapi (CFT) mini-uddannelsen bliver du beriget af psykolog, Anne Dorthe Hasholt. Med skarp og inspirerende formidling, giver hun dig en grundig indføring i Compassion Fokuseret Terapi (CFT) i både teori og praksis. På mini-uddannelsen får du bl.a. indblik i hjernens tre affektsystemer og godt med træning i behandlingsmetoden, så du i din faglige praksis kan hjælpe mennesker til at opnå større indre ro, højere selvværd og generel øget livskvalitet.
Seminarer.dk tilbyder nu en ny vejlederuddannelse i forebyggende angsthåndtering til dig, der indgår i det primære fagprofessionelle netværk omkring børn og unge, dvs. lærere, pædagoger, AKT, sundhedsplejersker, skoleledere, læger, psykologer og sagsbehandlere.
Du bliver undervist af de to eksperter på området – psykolog Søren Benedikt Pedersen og Gry Ravn Rønne, cand.pæd. i pædagogisk psykologi – og sammen bidrager de med den nyeste viden om angst, stress og traumer, ligesom de bl.a. stiller skarpt på:
Realistisk tænkning vs. metakognitive strategier Gradueret eksponering og trin-for-trin planer Visualisering, åndedræt og afslapning Guidet massage, leg, bevægelse og sanser Assertiv adfærd, kropssprog og social færdighedstræningKom med på dette udbytterige 3-dages kursus, hvor du lærer om Low Arousal 2 (LA2) som redskab til at forebygge konflikter, vold og magtanvendelsessituationer. Du bliver undervist af Trine Uhrskov, psykolog og medudvikler af LA2, som bl.a. giver dig viden om borgerinddragelse i det voldsforebyggende arbejde og sammenhængen mellem trivsel og affektudbrud.
Børn og unge med autisme oplever ofte at få tillægsdiagnoser, bl.a. angst. På dette dybdegående 3-dages kursus om autisme og angst opnår du viden og praksisnære redskaber, som gør dig i stand til at afhjælpe angsten hos disse børn og unge, samtidig med at du har blik for autismen og de særlige omstændigheder, den giver.
Dine undervisere er psykolog, Louise Sandholdt Trip, og psykolog, Nina Schultz Hansen, som bl.a. beriger dig med:
Viden om kernesymptomer og kendetegn ved autisme Viden om camouflageprofilen (også kendt som pigeprofilen) Grundlæggende viden om hjernen, angst og signalstoffer Viden om udvikling af angst og forskellen på angst og frygt Viden om udfordringen ved angst og autisme Kognitive og metakognitive redskaber Redskaber til eksponering Redskaber til social træningBliv stemmehørerfacilitator og hjælp stemmehørere med at håndtere stemmerne. Vi har sammen med psykiatrisk sygeplejerske, Trevor Eyles, og stemmehørerfacilitator samt stemmehører, Michael Cidlik, sammensat denne uddannelse, hvor du bl.a. opnår:
En grundig introduktion til stemmehørerarbejde Et unikt indblik i livet som stemmehører, og hvordan stemmerne kan blive ven frem for fjende Viden om Maastrict-interviewet som redskab til at kortlægge stemmerne samt udvikling af egne interviewfærdigheder Kompetencer til, i tæt dialog med stemmehøreren, at forstå stemmernes budskab Kompetencer til at arbejde med stemmehørere, både i grupper og individuelt, og lære dem at håndtere stemmerneStemmehører uddannelsen består af 13 dages undervisning fordelt på 4 moduler af 3 dages varighed og 1 opfølgningsdag.
Det kan føles meget udfordrende – nogle gange ligefrem utrygt – at indgå i professionelle relationer til borgere med personlighedsforstyrrelser. Sammen med psykolog, Anja Leavens, har vi derfor udviklet dette masterclass-forløb, som klæder dig godt på til at sikre et givende og trygt relationsarbejde med disse borgere.
I løbet af 4 intensive dage opnår du bl.a.:
Indgående viden om personlighedsdannelsen og en bredere forståelse for diagnoserne, personlighedsstrukturer og adfærd Redskaber til at optimere dialogen og samarbejdet med borgeren/klienten som følge af et større indblik i den personlighedsforstyrredes forestillingsverden Viden om dynamikker og risikozoner for personer med en personlighedsforstyrrelse Redskaber til at passe godt på dig selv og undgå professionel slitageSeminarer.dk tilbyder nu en ny vejlederuddannelse i forebyggende angsthåndtering til dig, der indgår i det primære fagprofessionelle netværk omkring børn og unge, dvs. lærere, pædagoger, AKT, sundhedsplejersker, skoleledere, læger, psykologer og sagsbehandlere.
Du bliver undervist af de to eksperter på området – psykolog Søren Benedikt Pedersen og Gry Ravn Rønne, cand.pæd. i pædagogisk psykologi – og sammen bidrager de med den nyeste viden om angst, stress og traumer, ligesom de bl.a. stiller skarpt på:
Realistisk tænkning vs. metakognitive strategier Gradueret eksponering og trin-for-trin planer Visualisering, åndedræt og afslapning Guidet massage, leg, bevægelse og sanser Assertiv adfærd, kropssprog og social færdighedstræningForebyg belastninger i mentale højrisikoerhverv! I 4 udbytterige dage bliver du undervist af Rikke Høgsted, psykolog og specialist i psykotraumatologi, og Rikke Sørensen, cand.scient.soc.psych. og specialist i psykisk arbejdsmiljø. Sammen bidrager de bl.a. med:
Viden om, hvilke hændelser der kan medføre belastninger og mentale arbejdsskader Redskaber til forebyggelse af belastninger på individ- og organisationsniveau Redskaber til at spotte udbrændthed hos kollegaer og mindske risikoen for traumatisering hos vedkommende.Mød undervisere og kursister i introduktionsvideoen herunder.
Se udvidet information om tid og sted nederst på siden.
Med dette intensive metakognitiv terapi kursus opnår du grundig indsigt i, hvad den metakognitive tilgang går ud på, og du får konkrete metoder og teknikker til brug i arbejdet med psykisk udsatte borgere. Det hele sker med udgangspunkt i den nyeste forskning om psykoterapi, og du bliver undervist af specialist i metakognitiv terapi, Linda Burlan Sørensen.
Læs mere om vores metakognitiv terapi kursusforløb herunder, og mød underviser Linda Burlan Sørensen i introduktionsvideoen.