Artikel

Hans Henrik Knoop på konference med Martin Seligman

Lær fra Hans Henrik Knoop Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan afsløre, at psykolog Hans Henrik Knoop kommer som foredragsholder på vores unikke konference ”Martin Seligman og positiv psykologi” den 19. september 2019. Kender du ikke til positiv psykologi? Læs mere om emnet her. Hans Henrik Knoop er psykolog og lektor ved […]

positiv psykologi
Lær fra Hans Henrik Knoop

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan afsløre, at psykolog Hans Henrik Knoop kommer som foredragsholder på vores unikke konference ”Martin Seligman og positiv psykologi” den 19. september 2019.

Kender du ikke til positiv psykologi? Læs mere om emnet her.

Hans Henrik Knoop er psykolog og lektor ved Aarhus Universitet, hvor han primært forsker i positiv psykologi i forbindelse med læring og trivsel inden for pædagogikken og arbejdslivet. Han har publiceret talrige bøger og artikler og er en af de mest anerkendte danskere inden for positiv psykologi. Du kan læse et portræt af ham her.

På konferencedagen vil Hans Henrik Knoop se på positiv psykologi i en dansk kontekst. Han vil især have fokus på forskningen på området, samt hvordan denne forskning hænger sammen med menneskelig trivsel.

Kom med på denne ekstraordinære konferencedag! Det her er din eneste mulighed for at opleve Martin Seligman i Danmark og Sverige i hele 2019 og 2020. Så fat tasterne og tilmeld dig allerede i dag.

Relevante arrangementer

Martin Seligman og positiv psykologi
Kursus

Martin Seligman og positiv psykologi

Sjælland

Oplev Martin Seligman, Hans Henrik Knoop og Morten Albæk på kæmpe positiv psykologi konference!

Læs mere
Må jeg få din opmærksomhed? – Få redskaber til at skabe bedre fokus hos børn og unge
Kursus

Må jeg få din opmærksomhed? – Få redskaber til at skabe bedre fokus hos børn og unge

Fyn

Oplever du børn og unge, der har svært ved at holde fokus, lytte eller gennemføre opgaver? Og vil du have viden og redskaber til at forstå, hvornår der er tale om en almindelig forstyrrelse af opmærksomheden kontra en egentlig opmærksomhedsforstyrrelse som f.eks. ADHD/ADD?

Så kom med på dette praksisnære kursus, hvor du bliver klædt på med:

En grundlæggende forståelse af opmærksomhed som kognitiv funktion Redskaber til at undersøge, hvad der kan forstyrre opmærksomheden – og hvordan en sådan forstyrrelse kan komme til udtryk Inspiration til at genetablere kontrollen over opmærksomheden Indblik i den svære skelnen mellem den hyppigt forstyrrede opmærksomhed og en egentlig opmærksomhedsforstyrrelse/diagnose Viden om, hvem du rækker ud til – og hvornår det er relevant at overveje behov for yderligere hjælp

Dagen igennem kommer du i skarpt selskab med speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Tine Skipper Vesterby.

Læs mere
Medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation
Kursus

Medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation

Fyn

– Et 3-dages kursus i patientsikkerhed, dokumentation og ansvar

På sociale bo- og opholdssteder er korrekt medicinhåndtering og præcis sundhedsfaglig dokumentation afgørende for beboernes sikkerhed og trivsel.

Dette 3-dages kursus er målrettet dig, der arbejder under sundhedsloven på et behandlingsregistreret tilbud, og som ønsker et solidt fagligt fundament til at håndtere dine opgaver professionelt.

Læs mere
MønsterBryder Metoden – hvordan understøtter vi udsatte borgeres mønsterbrud?
Kursus

MønsterBryder Metoden – hvordan understøtter vi udsatte borgeres mønsterbrud?

Fyn

At hjælpe udsatte borgere med at skabe positive forandringer i deres liv kræver tårnhøj faglighed, vedholdenhed og engagement. Kom derfor med på dette kursusforløb med Rolf Eggert og Heidi Achen, hvor du bliver præsenteret for ‘MønsterBryder Metoden’, som er en konkret model til at forstå og arbejde med kommende mønsterbrydere.

I løbet af kursets 2 dage får du:

En teoretisk og praktisk model til at forstå, strukturere og hjælpe udsatte borgere til reel udvikling  Viden om og årsager til udsathed, herunder mønsterbryderteorien The Hero’s Journey som en model til at forstå mønsterbruddets faser  Viden om, hvordan du i praksis understøtter mønsterbruddet med afsæt i borgerens samlede livssituation   Viden om traumers betydning for et menneskes følelser, handlinger og udfordringer – og dine egne reaktioner i mødet med borgeren  Inspiration til et fælles fagligt fundament på arbejdspladsen 
Læs mere