Kognitiv terapi - veldokumenteret og effektivt - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Kognitiv terapi – veldokumenteret og effektivt

Kognitiv terapi er en yderst populær terapiform. Metoden er faktisk en af de mest veldokumenterede terapeutiske metoder, der findes. Derudover kan den bruges på mange forskellige psykiske problemstillinger som f.eks. angst, depression, socialfobi, selvværdsproblematikker, misbrug og personlighedsforstyrrelser.  Derfor er det heller ikke så underligt, at mange offentligt ansatte deltager på uddannelser inden for kognitiv terapi, […]

Kognitiv terapi
Kognitiv terapi er en yderst populær terapiform. Metoden er faktisk en af de mest veldokumenterede terapeutiske metoder, der findes. Derudover kan den bruges på mange forskellige psykiske problemstillinger som f.eks. angst, depression, socialfobi, selvværdsproblematikker, misbrug og personlighedsforstyrrelser. 

Derfor er det heller ikke så underligt, at mange offentligt ansatte deltager på uddannelser inden for kognitiv terapi, da de ofte har berøringsflade med personer, der har en eller flere af disse lidelser. 

Nu kan du også tage et stort fagligt skridt ved at deltage på vores roste uddannelse i kognitiv terapi og metodeDu behøver ikke have forudgående viden om psykologi for at være med. Tidligere deltagere har haft et vidt spænd af professioner. 

Vi tilbyder 3 stærke og ambitiøse moduler, så du får det teoretiske fundament og de praktiske færdigheder til at kunne bruge kognitiv terapi i dit arbejde. 

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få videreudviklet dine kompetencer og styrket dit faglige arbejde.  Læs mere om uddannelsen her.