Meningsfulde indsatser for børn i skilsmisse - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Meningsfulde indsatser for børn i skilsmisse

Få børnenes eget perspektiv med  Hvad siger du til 8 dage fyldt med viden og praksisnære redskaber, som giver dig kompetencerne til at skabe meningsfulde professionelle indsatser for børn i skilsmisse?  Det får du med vores uddannelse til eksamineret samtalegruppeleder for børn i skilsmisse!   Du bliver undervist af cand.pæd.psyk og familieterapeut, Pernelle Rose, som deler ud af sin store viden på […]

Webgrafik_eksamineret samtalegruppeleder3
Få børnenes eget perspektiv med 

Hvad siger du til 8 dage fyldt med viden og praksisnære redskaber, som giver dig kompetencerne til at skabe meningsfulde professionelle indsatser for børn skilsmisse? 

Det får du med vores uddannelse til eksamineret samtalegruppeleder for børn i skilsmisse!  

Du bliver undervist af cand.pæd.psyk og familieterapeut, Pernelle Rose, som deler ud af sin store viden på området. I de sidste tre år har hun, i forbindelse med sit ph.d.-projekt, forsket i, hvordan børn oplever at deltage i samtalegrupper. Du kan få en forsmag på hendes interessante forskningsresultater i dette interview 

Du kommer også til at opleve et givende oplæg fra jurist, Sanne Møller, som fortæller om de juridiske dilemmaer, der kan opstå ved afholdelse af gruppesamtaler.  

Den unikke uddannelse beriger dig bl.a. med: 

  • Viden om den nyeste skilsmisseforskning og betydningen af at deltage i en samtalegruppe 
  • Viden om betydningen af at leve med højkonfliktuelle skilsmisser 
  • Viden om dine forpligtelser i forhold til kommunale underretninger 
  • Indsigt i børns svære balanceakt i det at være fanget i midten af en skilsmisse samt børns egne perspektiver på skilsmisse 
  • Praksisnære redskaber til at implementere samtalegrupper, der rent faktisk gør en forskel for det enkelte barn 
  • Praksisnære redskaber til at arbejde med relationsmusikalitet i det pædagogiske rum 

Styrk dine kompetencer til gavn for børn og familier i skilsmisse! Uddannelsen har opstart den 6. april 2021 i Odense, og du kan læse mere og tilmelde dig herunder. 

Relevante arrangementer

Bliv eksamineret samtalegruppeleder for børn i skilsmisse
Uddannelse

Bliv eksamineret samtalegruppeleder for børn i skilsmisse

Fyn
Forskningsbaseret uddannelse til samtalegruppeleder for børn i skilsmisse, udviklet i samarbejde med cand. pæd. psyk. og Ph.D. Pernelle Rose. Ekspertviden og praksiserfaring fra en af de få danske forskere, der selv har faciliteret forskellige former for samtalegrupper siden 2002. 8 dage fyldt med viden og praksisnære redskaber fordelt på 4 moduler. Opnå bl.a. indsigt i helt ny skilsmisseforskning og få redskaber til at implementere samtalegrupper, der gør en forskel for det enkelte barn.

Undervisningen krydrer vi med cases, øvelser, filmklip og fælles refleksioner.

OBS: Uddannelsen bliver streamet live og prisen er derfor nedjusteret.

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

Læs mere
Barnets skilsmisseoplevelser er din vigtigste ressource
Kursus

Barnets skilsmisseoplevelser er din vigtigste ressource

Jylland & Sjælland

Bliv i stand til at lave bedre støtteindsatser for børn i skilsmisse! Med kurset får du bl.a. helt ny forskningsbaseret viden om børns varierede skilsmisseoplevelser, indsigt i betydningen af den fagprofessionelle indsats samt forståelse for muligheder og udfordringer forbundet med indsatsen.

Kursets ekspert er Pernelle Rose, cand.pæd. i pædagogisk psykologi og familieterapeut, som har forsket i børns deltagelse i samtalegrupper.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Dit selvhelbredende sind
Kursus

Dit selvhelbredende sind

Jylland & Sjælland

Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.

På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:

En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra

Læs mere lige herunder.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere