Metakognitiv Psykoterapi - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Metakognitiv Psykoterapi

Så åbner vi op for tilmeldinger til vores succesfulde 2-dages kursus: ”Metakognitiv psykoterapi”. Mange har allerede færdiggjort kurset og taget de effektive redskaber i brug – skal du være en af de næste? Metakognitiv psykoterapi er en relativ ny retningen inden for psykologien, men har vist sig som en meget effektiv metode til at optimere […]

metakognitiv terapi
Så åbner vi op for tilmeldinger til vores succesfulde 2-dages kursus: ”Metakognitiv psykoterapi”. Mange har allerede færdiggjort kurset og taget de effektive redskaber i brug – skal du være en af de næste?

Metakognitiv psykoterapi er en relativ ny retningen inden for psykologien, men har vist sig som en meget effektiv metode til at optimere personers hverdag, formindske eller eliminere problemstillinger og ændre personers forståelse af psykiske processer.

Hvad er Metakognitiv Terapi? Få forklaringen her!

I metakognitiv psykoterapi ses der på de processer der er årsagen til, at vi vedligeholder psykiske problemer og ikke på selve problemet. Det er ellers sædvanligt i kognitiv terapi, og derfor skal metakognitiv terapi ses som adskillige fra kognitiv terapi. I metakognitiv terapi arbejder vi nemlig med, hvordan vi håndterer problemer (coping) i stedet for at løse dem. Redskaberne, som bliver lært, kan med fordel bruges på individuelle, par og familier.

Vi har en af de bedste inden for metakognitiv terapi som kursusunderviser, nemlig Linda Burlan Sørensen. Hun er uddannet Cand. Psych. efterfulgt af en 2-årig specialiseringsuddannelse i Metakognitiv terapi ved MCT-Institute i Manchester.

Ønsker du at prøve kræfter med denne nye og spændende terapiform, så er dette kursus lige noget for dig! Læs mere her.

Vær opmærksom på at der er begrænsede holdstørrelser!

Relevante arrangementer

Metakognitiv terapi
Kursusforløb

Metakognitiv terapi

Sjælland

Deltag på dette intensive kursusforløb om metakognitiv terapi, hvor du i løbet af 3 dage bliver klædt på til at benytte den metakognitive tilgang i dit arbejde med dine borgere/klienter. Du opnår bl.a.:

En dybere forståelse for metakognitive processer Konkrete metakognitive psykoterapeutiske redskaber, som du nemt kan anvende i praksis Metoder og teknikker ift., hvordan du tackler mødet med mennesker, der har en psykisk lidelse/diagnose

Din underviser er psykolog og specialist i metakognitiv terapi Linda Burlan Sørensen.

Læs mere om vores metakognitiv terapi-kursusforløb herunder, og mød Linda Burlan Sørensen i introduktionsvideoen.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Dit selvhelbredende sind
Kursus

Dit selvhelbredende sind

Jylland & Sjælland

Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.

På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:

En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra

Læs mere lige herunder.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere