Moderne ledelse starter i positiv psykologi - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Moderne ledelse starter i positiv psykologi

Moderne ledelse er ikke simpel! Det er i dag et krav, at du som leder har øget bevidsthed for rekruttering, motivation og fastholdelse af dine medarbejdere. Her er positiv psykologi nøglen til succes. Når det kommer til at rekruttere de bedste medarbejdere, er omdømmet af din arbejdsplads altafgørende. For en arbejdsplads er kun attraktiv, hvis […]

positiv psykologi
Moderne ledelse er ikke simpel! Det er i dag et krav, at du som leder har øget bevidsthed for rekruttering, motivation og fastholdelse af dine medarbejdere. Her er positiv psykologi nøglen til succes.

Når det kommer til at rekruttere de bedste medarbejdere, er omdømmet af din arbejdsplads altafgørende. For en arbejdsplads er kun attraktiv, hvis dine medarbejdere trives samt er motiverede, engagerede og i udvikling. Det samme er tilfældet ved fastholdelse. En medarbejder er mere loyal, produktiv og engageret, hvis de kan lide deres arbejde, og hvis de føler, de bliver hørt og udvikler sig.

Dette er grundstenene i positiv psykologi, hvor du med dens redskaber får indblik i sammenhængen mellem trivsel og evnen til at præstere – både hos dig selv og hos dine medarbejdere. Du får tilmed indblik i egne og medarbejderes styrker, så du kan skabe handlekraft og engagement. Mennesker vokser og lærer nemlig mest, når de bruger deres styrker og gør det, de er bedst til.

Positiv psykologi kan tilmed være med til at skabe en positiv virksomhedskultur, hvor der er sammenhold og fællesskab, som også øger engagement, motivation og trivsel. Så der er god grund til at have fokus på positiv psykologi i moderne ledelse.

Vil du vide mere om positiv psykologi, hvorfor så ikke lære fra de bedste? Den 19. september 2019 afholder vi vores store positiv psykologi konference i Bella Center, København med grundlæggeren af positiv psykologi, Martin Seligman. Vi får tilmed besøg af professor Hans Henrik Knoop og erhvervsmanden Morten Albæk, som kommer med hvert deres indlæg.

Når du går hjem, står du langt stærkere som moderne leder. Læs mere og tilmeld dig nedenfor.

I denne artikel kan du læse mere om PERMA-modellen ift. ledelse, som er en af modellerne i positiv psykologi.