Mød Martin Seligman - en af det 20. århundredes største psykologer - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Mød Martin Seligman – en af det 20. århundredes største psykologer

Seminarer.dk har den store fornøjelse at præsentere intet mindre end ophavsmanden til positiv psykologi: den amerikanske anerkendte professor Martin Seligman. Positiv psykologi i et samfundsaktuelt perspektiv  I det moderne præstationssamfund er det for alvor blevet tid til at nytænke menneskelig trivsel, mening, optimisme og lykke. Hverken du, dine medarbejdere eller dine borgere behøver at være […]

positiv psykologi
Seminarer.dk har den store fornøjelse at præsentere intet mindre end ophavsmanden til positiv psykologi: den amerikanske anerkendte professor Martin Seligman.

Positiv psykologi i et samfundsaktuelt perspektiv 

I det moderne præstationssamfund er det for alvor blevet tid til at nytænke menneskelig trivsel, mening, optimisme og lykke. Hverken du, dine medarbejdere eller dine borgere behøver at være fanget i mistrivsel.

Du får en enestestående mulighed for at blive beriget med Martin Seligmans perspektiver på positiv psykologi, så du kan gøre en aktiv forskel for dig selv, dine medarbejdere og dine borgere – unge som gamle.

En æra der er kommet for at blive!

Positiv psykologi handler om, at flytte fokus til dét, der skaber trivsel og glæde. Der er mange gevinster at hente, da trivsel bl.a. øger vores produktivitet, kreativitet og ikke mindst livsglæde. Tillært optimisme kræver hårdt arbejde, men gevinsterne er altoverskyggende. Start i dag, og lad positiv psykologi vinde indpas i din dagligdag!

En konferencedag i særklasse 

Konferencedagen afholdes torsdag den 19. september 2019 i København. Det bliver den eneste mulighed for at opleve Martin Seligman i Danmark og Sverige i hele 2019 og 2020.

På denne konferencedag kommer du også til at opleve andre højt estimerede danske foredragsholdere. Hold øje med dagens endelige program.

Vil du ikke gå glip af denne enestående chance for at opleve ophavsmanden til positiv psykologi? Så har du allerede nu mulighed for at tilmelde dig denne eftertragtede konferencedag.