Neuropædagogik - skab livsværdi for hjerneskadede borgere - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Neuropædagogik – skab livsværdi for hjerneskadede borgere

For et menneske, der rammes af en hjerneskade, ændrer livet sig drastisk. Som fagperson er det derfor essentielt at finde en måde at medvirke til, at borgere med hjerneskade får et så godt og værdigt liv som muligt. Her kan den neuropædagogiske tilgang være særdeles givende! På vores grunduddannelse i Neuropædagogik får du kendskab til […]

Neuropædagogik
For et menneske, der rammes af en hjerneskade, ændrer livet sig drastisk. Som fagperson er det derfor essentielt at finde en måde at medvirke til, at borgere med hjerneskade får et så godt og værdigt liv som muligt. Her kan den neuropædagogiske tilgang være særdeles givende!

vores grunduddannelse i Neuropædagogik får du kendskab til den nyeste forskning på området og lærer om den neuropædagogiske tilgang. Du får desuden praksisnære neuropædagogiske redskaber og analysemodeller til brug i det daglige arbejde, så du kan iværksætte forandringsprocesser i praksis.

Du bliver undervist af neuropædagogisk konsulent, Bente Juul, samt konsulent og fysioterapeut, Susanne Bommelund, som begge har mangeårige specialistvirker blandt mennesker med hjerneskader. Undervisningen kombinerer teoretiske oplæg, gruppearbejde og tid til at arbejde med praksisrelationer, bl.a. ud fra dine egne cases hver hverdagen.

Uddannelsen består af tre moduler fordelt med god tid til, at du kan træne dine nye færdigheder imellem modulerne. Efter 3. modul modtager du et uddannelsesbevis, så du har papir på dine erhvervede kompetencer.

Læs mere og tilmeld dig her.