Neuropædagogik - skab livsværdi for hjerneskadede borgere - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Neuropædagogik – skab livsværdi for hjerneskadede borgere

For et menneske, der rammes af en hjerneskade, ændrer livet sig drastisk. Som fagperson er det derfor essentielt at finde en måde at medvirke til, at borgere med hjerneskade får et så godt og værdigt liv som muligt. Her kan den neuropædagogiske tilgang være særdeles givende! På vores grunduddannelse i Neuropædagogik får du kendskab til […]

Neuropædagogik
For et menneske, der rammes af en hjerneskade, ændrer livet sig drastisk. Som fagperson er det derfor essentielt at finde en måde at medvirke til, at borgere med hjerneskade får et så godt og værdigt liv som muligt. Her kan den neuropædagogiske tilgang være særdeles givende!

vores grunduddannelse i Neuropædagogik får du kendskab til den nyeste forskning på området og lærer om den neuropædagogiske tilgang. Du får desuden praksisnære neuropædagogiske redskaber og analysemodeller til brug i det daglige arbejde, så du kan iværksætte forandringsprocesser i praksis.

Du bliver undervist af neuropædagogisk konsulent, Bente Juul, samt konsulent og fysioterapeut, Susanne Bommelund, som begge har mangeårige specialistvirker blandt mennesker med hjerneskader. Undervisningen kombinerer teoretiske oplæg, gruppearbejde og tid til at arbejde med praksisrelationer, bl.a. ud fra dine egne cases hver hverdagen.

Uddannelsen består af tre moduler fordelt med god tid til, at du kan træne dine nye færdigheder imellem modulerne. Efter 3. modul modtager du et uddannelsesbevis, så du har papir på dine erhvervede kompetencer.

Læs mere og tilmeld dig her.

Relevante arrangementer

Chris Norre: mindfulness i ledelsesperspektiv
Kursus

Chris Norre: mindfulness i ledelsesperspektiv

Forskning viser, at mindfulness bl.a. hjælper ledere til at se situationer mere klart. At den effektive teknik styrker deres evne til at tænke ud af boksen. Og at den også resulterer i færre udgifter i forbindelse med fravær, højere trivsel blandt medarbejdere og stærkere relationer mellem ledere og medarbejdere. Så hvorfor ikke integrere mindfulness i din ledelse? I dit team? I din organisation?
Læs mere
Få succes med fundraising
Kursus

Få succes med fundraising

Behovet og mulighederne for selv at rejse penge til ekstraordinære tiltag, nye projekter og spændende indsatser er stadig i kraftig vækst. Det kan dog være svært at overskue ‘tilskuds-junglen’ og de forskellige foranderlige krav, der stilles til den gode projektansøgning
Læs mere
Handlekraftprogrammet
Kursus

Handlekraftprogrammet

Online træningsprogram med Tune Hein Har du ikke tid til at tage på leder-uddannelse? Eller vil du bare have det hele med? Dette program betyder, at du begynder træningsprogrammet, når du vil. Lærer, når du vil, og afslutter, når du vil. Tilmed stiller det skarpt på nøgleordet i enhver organisation – handlekraft.
Læs mere
Modulopbygget grundkursus i kognitiv terapi og metode – Hold 6
Kursus

Modulopbygget grundkursus i kognitiv terapi og metode – Hold 6

UDSOLGT Intensiv og målrettet uddannelse, der giver dig teorien, teknikkerne og de praktiske værktøjer, der gør, at du kan anvende en af de mest udbredte og effektive terapeutiske metoder i din professionelle hverdag. Det er hold nr. 8 og tidligere deltagere har givet uddannelsen fantastisk feedback.

Læs mere