Skab personlig udvikling og trivsel med positiv psykologi - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Skab personlig udvikling og trivsel med positiv psykologi

Du kan meget mere, end du tror! Vi mennesker har sjældent en ide om, hvad vi faktisk kan. Og desværre har mange en negativ tankegang om dem selv, hvilket gør, at mange mistrives eller ikke lever op til deres fulde potentiale. Her er positiv psykologi nøglen til trivsel og udvikling. Positiv psykologi tager nemlig udgangspunkt […]

positiv psykologi
Du kan meget mere, end du tror!

Vi mennesker har sjældent en ide om, hvad vi faktisk kan. Og desværre har mange en negativ tankegang om dem selv, hvilket gør, at mange mistrives eller ikke lever op til deres fulde potentiale. Her er positiv psykologi nøglen til trivsel og udvikling.

Positiv psykologi tager nemlig udgangspunkt i menneskets trivsel, samt hvordan man som menneske fungerer optimalt. Inden for personlig udvikling er det især de 24 styrker, som er et redskab i positiv psykologi, anvendelig.

Personlig udvikling og positiv psykologi

Ved at identificere og udvikle styrker, talenter og kompetencer hos dig selv kan du skabe udvikling og trivsel både fagligt og socialt. Mennesker vokser og lærer nemlig mest, når de bruger deres styrker og gør det, de er bedst til. Du kan læse mere om de 24 styrker i denne artikel.

Vil du vide mere om positiv psykologi, hvorfor så ikke lære fra de bedste? Den 19. september 2019 afholder vi vores store positiv psykologi konference i Bella Center, København med grundlæggeren af positiv psykologi, Martin Seligman. Vi får tilmed besøg af professor Hans Henrik Knoop og erhvervsmanden Morten Albæk, som kommer med hvert deres indlæg.

Få vendt negativitet til positivitet – og sæt fokus på dine personlige styrker, så du kan gøre, hvad du er bedst til og derfor øge din trivsel. Læs hele programmet og tilmeld dig nedenfor.