E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Artikler fra Seminarer.dk – Kategorioversigt / Om seminarer.dk / Satspuljeansøgning – Vi hjælper med at styrke jeres ansøgning

Satspuljeansøgning – Vi hjælper med at styrke jeres ansøgning

Satspuljeansøgning – Skal vi forbedre jeres chancer?

Overvejer I, eller er I allerede i gang med en satspuljeansøgning, hvor der indgår et uddannelses- eller kompetenceudviklingselement, så tag fat i Seminarer.dk’s konsulentafdeling. Vi kan bidrage til, at I får lavet det helt rigtige uddannelses- og kompetenceudviklingsforløb.

Vi har et stort netværk af undervisere at trække på, så vi kan sammensætte et uddannelsesprogram, der er skræddersyet til jeres behov, samtidig med at vi sikrer, at det lever op til kravene i satspuljeopslaget.

Vi har næsten 20 års erfaring med at udvikle og udbyde kurser og uddannelser til det offentlige – altid med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov. Vi har stor indsigt ind i en række offentlige forvaltninger på social- og sundhedsområdet, herunder børn & unge-, ældre- og handicapområdet.

Temaerne kan være fra lovgivning og myndighedsledelse, over psykologiske og pædagogiske fagligheder til metodeværktøjer og implementering.

Derudover har vi konkrete praktiske erfaringer med at levere vores ydelser ind i satspuljeprojekter og andre offentlige udbud, som fx Børnekataloget under Socialstyrelsen.

Så styrk din ansøgning og tag fat i Seminarer.dk’s konsulentafdeling. Vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi får drøftet mulighederne for et samarbejde.


Kommende satspuljeopslag:

Satspuljer på børne- og ungeområdet

Satspuljer på handicap- og psykiatriområdet

Satspuljer på ældreområdet


 

Gå til top