Louise Brückner Wiwe - E-lektioner til fagprofessionelle i psykiatrien

Portræt af Louise Brückner Wiwe

Louise Brückner Wiwe og Seminarer.dk har i fællesskab produceret 8 spændende e-lærings lektioner til dig. Lær bl.a. om De seks neuropædagogiske principper, personlighedsforstyrrelser, Brückner Boksen, autismespektrumforstyrrelser, hjerneskadede og pårørende, risikovurderinger, redskaber til indsats over for multidiagnosticerede borgere, og om tilknytningsforstyrrelser.

Louise Brückner Wiwe

Din underviser er Louise Brückner Wiwe

Louise er specialist og supervisor i neuropsykologi og psykopatologi, erfaren underviser og supervisor med egen praksis, Brückner Praksis i Århus. Louise har gennem årene specialiseret sig i supervision af personale ved institutioner med udviklingshæmmede, udredning af borgere med mange former for vanskeligheder samt borgere underlagt retspsykiatriske foranstaltninger.

Louise Brückner Wiwe har desuden udviklet "Brückner Boksen" og undervist i anvendelse af dette analyseredskab til forståelse af og tilgang til komplekse borgere.

Hvem kan tage e-lektionerne?

Flere faggrupper kan med fordel tage e-lektionerne. Vi har bl.a. gode tilbagemeldinger fra Social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, socialpædagoger, sygeplejesker, mv. Især dig der arbejder med udredning, risikovurderinger, multidiagnosticerede borgere, tilknytningsforstyrrelser og autismespektrumforstyrrelser kan drage stor fordel af e-læringen.

E-lektionerne henvender sig hovedsageligt til den fagprofessionelle, der vil opnå ny og opdateret viden. Lektionerne er praksisnærer, så du straks kan tage din nye viden i brug.

Anmeldelser af e-læring med Louise Brückner Wiwe

“Jeg synes, at Louise Brückner er mega inspirerende at høre på og rigtig god til at formulere sig. Hun kører bare derudad, så det fangede mig helt, og hun favner så bredt, fordi hun både er forbi unge, gamle, indsatte, demente osv., så man hele tiden kan omsætte det til egen praksis.”

“Det var nemt at finde ud af, og jeg synes, det er smart, at man får linket til lektionen med det samme (…). Du ved, nogle gange hvis man køber et eller andet, så er det først næste dag, når kontoret åbner, at ting kommer frem. Her er det, når jeg har lyst, og det er en luksus!”

“Det er rart, at man kan sidde og gennemgå slides bagefter, hvis man vil det. Og så har man mulighed for at nørde indholdet lidt, fordi man kan pause og spole tilbage. Videoen har en tidslinje med kapitelinddeling, så man kan se, hvor man er, så det er ikke svært at finde tilbage til noget bestemt.”

– Maiken Andrés, social og sundhedsassistent på Bornholm

“For mig er det et super godt medie og en super måde at tilgå læringen på, så jeg vil helt klart anbefale lektionen!”

– Rikke Vilain, Ergoterapeut

Louise Brückner Wive om: Tilknytningsforstyrrelser

Se en forsmag på vores E-lektion med Louise Brückner Wive om tilknytningsforstyrrelser.

I denne e-lektion omkring tilknytningsforstyrrelser lærer du bl.a. om:

  • Indsigt i omsorgssvigt, herunder betydningen af arv og miljø i relation til tilknytningsforstyrrelser og hvordan hjernen påvirkes af gentagende omsorgssvigt.
  • Kendskab til metoden Brückner Boksen, som giver mulighed for at opdage og organisere information om borgeren i forbindelse med undersøgelser af årsagerne til tilknytningsforstyrrelser og deres konsekvenser i borgerens liv.
  • Forståelse af nogle af udfordringer, der kan opstå i diagnostikken af borgere med tilknytningsforstyrrelser.
Louise Brückner Wive
Ikoner 300×300
Vi har mere end 20 års erfaring
Ikoner 300×3002
Udviklet i tæt dialog med brugerne
Ikoner 300×3003
Mere end 5000 kursister bruger os om året
Ikoner 300×3004
Vi fokuserer på det praksisnære