E-læring - Charlotte om digital lektion: ”Fortsæt endelig med det digitale!” - Seminarer
Digital læring
Artikel

E-læring – Charlotte om digital lektion: ”Fortsæt endelig med det digitale!”

Læs her om Charlotte Hindsgauls oplevelse med at tage den digitale lektion om tilknytningsforstyrrelser.

e-læring
Charlotte Hindsgaul er socialpædagog i socialpsykiatrien, og så er hun også én af de første, der har taget en af de digitale lektioner, som vi hos Seminarer.dk er begyndt at udbyde som del af vores e-læring.  Vi har derfor taget en lille snak med hende for at høre nærmere om hendes oplevelse med denne form for e-læring.

Se relevant digital lektion: Louise Brückner om tilknytningsforstyrrelser

Hvorfor valgte du at tage den digitale lektion om tilknytningsforstyrrelser? 

“Jeg blev overlykkelig, da jeg så, I havde lavet noget digitalt!

Jeg forestillede mig, at en time ansigt til ansigt med Louise Brückner på computeren, hvor hun holdt et foredrag, var noget, jeg ville kunne drage nytte af, og det har jeg gjort! Og det er jo ikke kun, fordi det er Louise – jeg vil også sagtens kunne bruge lektioner med nogle andre relevante undervisere. Min leder har også allerede givet mig lov til at købe lektionen om autismespektrumforstyrrelser.”

Hvordan var det at finde ud af at tilgå lektionen?

“Det var rigtig nemt at følge det tilsendte link og logge mig ind. Der var ikke noget besværligt i det, og jeg er altså en gammel kone.”

Hvad tænkte du om kvaliteten af selve videoen?

”Jeg synes, den var fin! Jeg har set lektionen på min bærbare, og der var ikke nogen problemer. Der var ikke noget hakkeri eller utydelighed eller noget som helst. Så bare giv den gas – fortsæt endelig med det digitale!”

Hvad tænkte du om indholdet og udbyttet?

“Det, Louise giver, er letforståeligt. Når lektionen er færdig, synes jeg, at man har fået et godt billede af emnet. Hun er smaddergod til at komme med nogle påstande, så man får vakt sin nysgerrighed, så jeg var godt tilfreds! Louise er også rigtig god til at binde teori og praksis sammen.

Lektionen er desuden en appetitvækker – lysten til at vide mere kan gøre, at man ser på, hvad der kommer af kurser og uddannelser i fremtiden, som man gerne vil meldes på. Vi sender mange medarbejdere af sted på kursus i øjeblikket, men når man foreslår et kursus, så er der mange, der ikke helt kan forholde sig til det. Med det her kan man få en appetitvækker på, hvad kurserne f.eks. går ud på.”

Kan du anbefale andre at tage en digital lektion hos Seminarer.dk?

“Ja, det kan jeg sagtens! Jeg synes, det er pengene værd. Jeg betalte selv den første lektion, men får min arbejdsgiver til at betale den næste. Jeg har det jo i et år, så jeg vil jo hele tiden kunne gå ind og plukke ud og kigge og gå tilbage, og det er helt sikkert, at jeg kommer til at benytte mig af muligheden for at se lektionen igen!”

Se alle vores e-læringsproduktioner her.

Relevante arrangementer

Whistleblower-ordninger
Kursus

Whistleblower-ordninger

Fyn, Jylland & Sjælland

Er din arbejdsplads klar til, at der fra december 2021 er krav om en whistleblower-ordning?

Fra den 17. december 2021 bliver det lovpligtigt for alle offentlige myndigheder mv. med 50 ansatte eller mere, samt alle private virksomheder med 250 ansatte eller derover, at have en whistleblower-ordning.

På dette kursus bliver du sat ind i reglerne for ordningen, så du er helt skarp på, hvad den går ud på, og hvad det betyder for din organisation.

Din underviser er cand.jur. Brian Nygaard Oswald, som er kendt for at kunne gøre kompliceret jura letforståeligt og har stor erfaring med undervisning på området.

Pris for online-deltagelse er 2429,- ekskl. moms. Her sparer du udgifterne til hotel og forplejning.

Læs mere
Digitalt udsatte børn og unge – med specialviden om selvskade på nettet
Kursus

Digitalt udsatte børn og unge – med specialviden om selvskade på nettet

Jylland & Sjælland

Med de digitale medier opstår nye spændende muligheder, men medierne har også en bagside, som du skal kende til og forstå i dit arbejde med psykisk sårbare børn og unge.

På denne kursusdag bliver du undervist af Katrine K. Pedersen, som er cand.mag. og ekspert i kommunikation og medieudvikling, samt psykolog Lotte Rubæk. Sammen klæder de dig bl.a. på med:

Indsigt i digitale fællesskaber og neo-tribes, herunder hvilke teknologiske og psykologiske mekanismer der er på spil Kendskab til, hvordan sårbare børn og unge ofte bliver forstærket i en destruktiv adfærd via online fællesskaber, og hvordan fællesskaberne kan være kilde til, at problematisk adfærd bliver normaliseret Viden om forskellige former for selvskade på nettet: ”auto-trolling”, ”self-baiting” samt digitalisering af fysisk selvskade Indblik i psykologien bag selvskade, der foregår online, herunder hvordan selvskade kan spredes socialt Kendskab til, hvordan vi afhjælper problematisk og selvskadende adfærd på nettet

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

Læs mere
Tab og sorg hos udviklingshæmmede
Kursus

Tab og sorg hos udviklingshæmmede

Fyn, Jylland & Sjælland

Få relevant viden og praksisnære redskaber direkte fra din (hjemme)arbejdsplads, når vi blænder op for et online seminar om tab og sorg hos borgere med udviklingshæmning.

Dagens givende faglige indhold kommer fra sognepræst Line Rudbeck, som er specialist i sorg hos udviklingshæmmede. Med det online seminar bidrager hun bl.a. med:

Viden om, hvilke tab borgere med udviklingshæmning sørger over Viden om, hvordan sorgen kommer til udtryk hos disse borgere i forhold til andre Redskaber til, hvordan du lindrer sorgen og skaber håb Redskaber til, hvordan du tager hul på samtalen og runder den af igen – og hvordan du kommunikerer med de borgere, der er uden sprog Redskaber til, hvordan du bedst støtter de pårørende i deres sorg over deres barns handicap

Prisen for dette online seminar er 1998 kr. ekskl. moms. pr. person. Få mængderabat ved at købe adgang til hele din arbejdsplads for bare 9000 kr. ekskl. moms. (tilmeld blot 1 person her).

Læs mere
3 webinarer med Dr. Russell Barkley
Kursus

3 webinarer med Dr. Russell Barkley

Fyn, Jylland & Sjælland

I samarbejde med verdens førende ADHD-ekspert, Dr. Russell Barkley, udbyder Seminarer.dk 3 webinarer med fokus på aktuelle emner inden for ADHD. For english description see the bottom of the page.

3 webinarer – 3 forskellige emner inden for ADHD

Den 2. juni 2021 stiller Dr. Russell Barkley skarpt på ADHD, diagnosens natur og ætiologi samt opmærksomhedsforstyrrelsen SCT (langsomt kognitivt tempo). Den 9. juni 2021 sætter Dr. Russell Barkley fokus på fremskridt inden for den psykosociale- og medicinske behandling af børn og teenagere med ADHD. Den 16. juni 2021 går Dr. Russell Barkley i dybden med ADHD hos voksne, herunder diagnosticering, komorbiditet og behandling.

Alle webinarerne foregår på engelsk. Lyder dette interessant? Så har du mulighed for at læse meget mere om webinarerne herunder.

Prisen pr. webinar er 1195 kr. ekskl. moms. pr. person. Få mængderabat ved at købe adgang til hele din arbejdsplads for bare 5000 kr. ekskl. moms pr. webinar (tilmeld blot 1 person her). Ønsker du at tilmelde dig alle 3 webinarer, skal du gøre det ét ad gangen.

Læs mere