E-læring - Charlotte om digital lektion: ”Fortsæt endelig med det digitale!” - Seminarer
E-læring
Artikel

E-læring – Charlotte om digital lektion: ”Fortsæt endelig med det digitale!”

Læs her om Charlotte Hindsgauls oplevelse med at tage den digitale lektion om tilknytningsforstyrrelser.

e-læring
Charlotte Hindsgaul er socialpædagog i socialpsykiatrien, og så er hun også én af de første, der har taget en af de digitale lektioner, som vi hos Seminarer.dk er begyndt at udbyde som del af vores e-læring.  Vi har derfor taget en lille snak med hende for at høre nærmere om hendes oplevelse med denne form for e-læring.

Se relevant digital lektion: Louise Brückner om tilknytningsforstyrrelser

Hvorfor valgte du at tage den digitale lektion om tilknytningsforstyrrelser? 

“Jeg blev overlykkelig, da jeg så, I havde lavet noget digitalt!

Jeg forestillede mig, at en time ansigt til ansigt med Louise Brückner på computeren, hvor hun holdt et foredrag, var noget, jeg ville kunne drage nytte af, og det har jeg gjort! Og det er jo ikke kun, fordi det er Louise – jeg vil også sagtens kunne bruge lektioner med nogle andre relevante undervisere. Min leder har også allerede givet mig lov til at købe lektionen om autismespektrumforstyrrelser.”

Hvordan var det at finde ud af at tilgå lektionen?

“Det var rigtig nemt at følge det tilsendte link og logge mig ind. Der var ikke noget besværligt i det, og jeg er altså en gammel kone.”

Hvad tænkte du om kvaliteten af selve videoen?

”Jeg synes, den var fin! Jeg har set lektionen på min bærbare, og der var ikke nogen problemer. Der var ikke noget hakkeri eller utydelighed eller noget som helst. Så bare giv den gas – fortsæt endelig med det digitale!”

Hvad tænkte du om indholdet og udbyttet?

“Det, Louise giver, er letforståeligt. Når lektionen er færdig, synes jeg, at man har fået et godt billede af emnet. Hun er smaddergod til at komme med nogle påstande, så man får vakt sin nysgerrighed, så jeg var godt tilfreds! Louise er også rigtig god til at binde teori og praksis sammen.

Lektionen er desuden en appetitvækker – lysten til at vide mere kan gøre, at man ser på, hvad der kommer af kurser og uddannelser i fremtiden, som man gerne vil meldes på. Vi sender mange medarbejdere af sted på kursus i øjeblikket, men når man foreslår et kursus, så er der mange, der ikke helt kan forholde sig til det. Med det her kan man få en appetitvækker på, hvad kurserne f.eks. går ud på.”

Kan du anbefale andre at tage en digital lektion hos Seminarer.dk?

“Ja, det kan jeg sagtens! Jeg synes, det er pengene værd. Jeg betalte selv den første lektion, men får min arbejdsgiver til at betale den næste. Jeg har det jo i et år, så jeg vil jo hele tiden kunne gå ind og plukke ud og kigge og gå tilbage, og det er helt sikkert, at jeg kommer til at benytte mig af muligheden for at se lektionen igen!”

Se alle vores e-læringsproduktioner her.

Relevante arrangementer

Chris Norre: mindfulness i ledelsesperspektiv
Kursus

Chris Norre: mindfulness i ledelsesperspektiv

Forskning viser, at mindfulness bl.a. hjælper ledere til at se situationer mere klart. At den effektive teknik styrker deres evne til at tænke ud af boksen. Og at den også resulterer i færre udgifter i forbindelse med fravær, højere trivsel blandt medarbejdere og stærkere relationer mellem ledere og medarbejdere. Så hvorfor ikke integrere mindfulness i din ledelse? I dit team? I din organisation?
Læs mere
Få succes med fundraising
Kursus

Få succes med fundraising

Behovet og mulighederne for selv at rejse penge til ekstraordinære tiltag, nye projekter og spændende indsatser er stadig i kraftig vækst. Det kan dog være svært at overskue ‘tilskuds-junglen’ og de forskellige foranderlige krav, der stilles til den gode projektansøgning
Læs mere
Handlekraftprogrammet
Kursus

Handlekraftprogrammet

Online træningsprogram med Tune Hein Har du ikke tid til at tage på leder-uddannelse? Eller vil du bare have det hele med? Dette program betyder, at du begynder træningsprogrammet, når du vil. Lærer, når du vil, og afslutter, når du vil. Tilmed stiller det skarpt på nøgleordet i enhver organisation – handlekraft.
Læs mere
Modulopbygget grundkursus i kognitiv terapi og metode – Hold 6
Kursus

Modulopbygget grundkursus i kognitiv terapi og metode – Hold 6

UDSOLGT Intensiv og målrettet uddannelse, der giver dig teorien, teknikkerne og de praktiske værktøjer, der gør, at du kan anvende en af de mest udbredte og effektive terapeutiske metoder i din professionelle hverdag. Det er hold nr. 8 og tidligere deltagere har givet uddannelsen fantastisk feedback.

Læs mere