Anti-inflammatorisk kost og livsstil - Seminarer
kost-og-livsstil
Kost og ernæring
Kursus

Anti-inflammatorisk kost og livsstil

Få evidensbaseret viden om anti-inflammatorisk kost og livsstil fra Jerk W. Langer, som er læge og har været med til at skabe fænomenet anti-inflammatorisk kost.

I løbet af en inspirerende kursusdag bidrager han bl.a. med:

  • Kendskab til de livstilsfaktorer, som udløser og forværrer kronisk inflammation
  • Praktiske redskaber til at forebygge, lindre og behandle kroniske sygdomme vha. anti-inflammatorisk kost
  • Indsigt i faldgruberne ved anti-inflammatorisk kost

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

Styrk din viden om anti-inflammatorisk kost

Tidens helt store emne på sundhedsområdet er anti-inflammatorisk kost og livsstil – og med god grund. Forskning peger på, at kronisk inflammation medvirker til at udvikle og forværre mange sygdomme og symptomer. Spørgsmålet er derfor om anti-inflammatorisk kost- og livsstil kan være en medvirkende faktor til færre smerter, bedre fordøjelse, vægttab, stabilt blodtryk, mere overskud og energi – og måske mindre medicin.

Håbet er, at anti-inflammatorisk kost kan reducere den farlige inflammation i kroppen – og dermed forebygge og behandle mange sygdomme. Ikke mindst dæmpe smerter og lindre symptomer. Anti-inflammatorisk kost har yderligere en positiv indvirkning på velvære, energi og hukommelse, hvilket er en ønskelig sidegevinst.

Men hvad går anti-inflammatorisk kost og livsstil egentlig ud på? Og hvordan kan vi bruge denne viden til at hjælpe vores borgere eller klienter til at tænke i anti-inflammatoriske baner?
Untitled-3

Dagens indhold

På denne kursusdag underviser læge Jerk W. Langer objektivt og sagligt om anti-inflammatorisk kost. Kurset går i dybden med tankerne bag anti-inflammatorisk kost og belyser forskning, mulige gevinster og faldgruber.

Formålet med dagen er at præsentere dig for den nyeste viden om anti-inflammatorisk kost- og livsstil. Du får inspiration og redskaber til, hvordan du simpelt hjælper borgeren eller klienten med at få sundere og mere symptomdæmpende kostvaner.

Kurset berører også den beslægtede DASH-kost og MIND-kost samt relevante kosttilskud, brugen af collagen samt inddrager en anti-inflammatorisk livsstil omkring bevægelse, træning og søvn.

Dagen består af oplæg, praktiske vejledninger, dialog, ingen tomme løfter eller alternativ “snik-snak” – men reel evidensbaseret viden og konkrete løsninger.
Facebook_kost og livsstil5

Dagens udbytte:

evidensbaseret viden om anti-inflammatorisk kost og livsstil
kendskab til de livsstilsfaktorer, som udløser og forværrer kronisk inflammation
praktiske redskaber til at udnytte denne viden til at forebygge, lindre og behandle kroniske sygdomme, bl.a. type 2-diabetes, forhøjet kolesterol og blodtryk, depression, autoimmune sygdomme og gigtlidelser
indsigt i faldgruberne ved anti-inflammatorisk kost, herunder overdrevne forventninger
inspiration og redskaber til, hvordan du hjælper borgeren eller klienten til en sundere kost og livsstil
indsigt i tidens sundhedstrends

Kurset er for dig, der arbejder med sundhed, og som skal hjælpe og vejlede borgere og klienter til et bedre helbred, og som gerne vil være helt opdateret med potentialet i anti-inflammatorisk kost.

kost-og-livsstil

Dagens ekspert:

Jerk W. Langer
Klik for at se
Jerk W. Langer
Jerk W. Langer
læge og har udviklet begrebet anti-inflammatorisk kost, som vi kender den i Danmark.
Han er også forfatter til bestsellerbøgerne “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”, “Sundt blodtryk på 14 dage” og “Collagen – Stærk, sund og smertefri”. Jerk W. Langer opfandt udtrykket “KRAM” for livsstilsfaktorerne kost, rygning, alkohol, motion. Han indgår ofte som sundhedsekspert i medierne, bl.a. vært og ekspert i TV2 succesprogrammet “En kur der dur”.

“Ofte oplever vi forvirring i forhold til, hvad der egentlig er sund mad, og hvordan den kan benyttes som supplerende behandling. Anti-inflammatorisk kost er hverken kompliceret eller svært, men handler grundlæggende om simple principper, som nemt kan indpasses i hverdagen” (Jerk. W. Langer).

Praktiske oplysninger

Den 1. december 2020 på Scandic Bygholm Park, Horsens
Den 2. december 2020 på Scandic Hvidovre
Altid gratis parkering
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Du får naturligvis deltagerbevis på dagen.
Scandic Hvidovre
Scandic Hvidovre
Scandic Bygholm Park
Scandic Bygholm Park, Horsens
UDDYBET TID OG STED
Den 1. december 2020 på Scandic Bygholm Park, Horsens
Den 2. december 2020 på Scandic Hvidovre

Begge dage kl. 09.00-16.00

Du modtager deltagerbevis på dagen.
PRISEN
Pris for temadagen er kr. 2.988,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Se status for din arbejdsplads under Loyalitetsrabat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% yderligere i rabat.

Se alle vores kurser og uddannelser her.