Metakognitiv terapi – en online træningsdag - Seminarer
metakognitiv_træningsdag
Digital læring
Kursus

Metakognitiv terapi – en online træningsdag

Har du tidligere været på kurserne ”Flyt fokus fra angsten med den metakognitive tilgang” eller ”Metakognitiv terapi”? Så har vi nu en unik overbygning til dig, der giver dig mulighed for at træne dine færdigheder og dygtiggøre dig inden for den metakognitive tilgang.

Overbygningen er online og foregår via ZOOM. Du bliver undervist af psykolog, Linda Burlan Sørensen, som bl.a. beriger dig med:

  • Forslag til, hvordan du kan sammensætte et metakognitivt forløb for din borger
  • Skemaer og øvelser, du kan bruge med det samme
  • Et indblik i underviserens egen værktøjskasse, hvor du får viden om de redskaber, hun har succes med

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Overbygningen med fokus på metakognitive redskaber

Dette kursus er til dig, der tidligere har været på kurserne “Flyt fokus fra angsten med den metakognitive tilgang” eller “Metakognitiv terapi”, og derfor allerede har en masse viden om teorien, der ligger til grund for metoden. Du er allerede udstyret med konkrete og let anvendelige psykologiske metakognitive metoder og teknikker, og du har tidligere fået præsenteret eksempler på anvendelse af metoden. MEN – som overbygning på dette, har du nu en unik chance for at grave et spadestik dybere, træne de metakognitive redskaber og dermed dygtiggøre dig på området.

Træningsdagen giver dig en grundig indføring i og inspiration til, hvordan du kommer i gang med at bruge metoden sammen med dine borgere, hvordan du planlægger en samtale med borgeren, og hvordan du gør metoden til dit helt eget samtaleredskab. Du får specifikke redskaber til at tilrettelægge forløb, som strækker sig over flere samtaler samt idéer til, hvordan du træffer beslutning om, hvilke redskaber du skal vælge, og hvad du skal være opmærksom på under samtalen.

Underviser, Linda Burlan Sørensen, tager dig i tillæg hertil med en tur ned i sin værktøjskasse og viser dig, hvordan hun griber samtaler an i praksis, og hvilke redskaber hun typisk har succes med. Du bliver inviteret ind i samtalerummet, hvor du på den ene side får indblik i processen og på den anden side får indsigt i, hvilke tanker Linda bygger sine valg af interventioner på.

På dagen får du:

  • genopfrisket essensen i den metakognitive tilgang, herunder Detached Mindfulness og opmærksomhedstræning
  • forslag til, hvordan du kan sammensætte et metakognitivt forløb for din borger
  • skemaer samt øvelser, som du kan bruge med det samme
  • mulighed for at gå i dybden med udvalgte metakognitive teknikker
  • et indblik i underviserens egen værktøjskasse, hvor du får viden om de redskaber, hun har succes med

Dagens underviser

Linda Burlan Sørensen
Klik for at se
Linda Burlan Sørensen
Linda Burlan Sørensen
psykolog (CAND.PSYCH.AUT.) SPECIALIST I PSYKOTERAPI OG SUPERVISION, institutleder og forfatter
Linda Burlan Sørensen har bl.a. en 2-årig Specialiseringsuddannelse i Metakognitiv terapi ved MCT-Institute i Manchester ved Professor Adrian Wells og Professor Hans Nordahl. Hun har videreuddannelser på specialistniveau inden for Kognitiv Adfærdsterapi (KAT), ACT og Eksistentiel psykoterapi. Hendes arbejde tager udgangspunkt i en brændende interesse for den menneskeorienterede indsats, hvor individet med sine egne karakteristika og problemstillinger placeres i højsædet.
TID & STED:
Tirsdag den 18. maj 2021 via ZOOM kl. 09.00-15.30

Før start vil du modtage en mail med direkte link til seminaret. Du bestemmer selv, om du vil deltage via computer, mobil eller tablet. Vi anbefaler dog PC for den bedste oplevelse.

Vær opmærksom på, at det kræver internetadgang at deltage på dette online seminar.
PRIS
Pris for deltagelse er kr. 1.998,- ekskl. moms.  .

DELTAGERBEVIS
Du får bevis for deltagelse i seminaret efterfølgende.