Bliv mester til forandringer! - Seminarer
Alle nyheder
Artikel

Bliv mester til forandringer!

Skal du være mester i forandringer, så forandringer lykkes hos dig og i din organisation? Så er vores ForandringsFacilitatoruddannelse for dig!

positiv psykologi
Forandringer er en konstant følgesvend for dig, som arbejder i det kommunale regi. Det kræver omstillingsparathed og hårdt arbejde for at medarbejdere ikke bukker under for stress, frustrationer og utryghed. Ved at tage vores uddannelse som ForandringsFacilitator er du med til at sikre, at din organisation har de bedste forudsætninger for at skabe forandringer, der lykkes.Det er de færreste, der er interesserede i en forandring, selvom det er et vilkår i livet og især på arbejdspladsen. Vi skal være omstillingsparate, klar på nye udfordringer og åbne for nye tiltag. Men lad os være ærlige – de færreste gider forandringer!

Ofte er denne ugidelighed tæt forbundet med erfaringer om, at en forandring sjældent bliver omsat i praksis. Adfærd er nemlig et af de sværeste elementer at ændre, selvom ændret adfærd i din organisation kan gøre en stor forskel for dine borgere – store som små. Mange kæmper derfor en konstant og trættende kamp for at sætte gang i en forandring, der alligevel ikke bliver til noget i sidste ende.

Tag hånd om forandringer!

I videoerne nedenfor kan du få en introduktion til vores ForandringsFacilitatoruddannelse, så du kan tage hånd om forandringerne, der sker hos jer.

Bliv ForandringsFacilitator

Ved at deltage på vores uddannelse som ForandringsFacilitator bliver du klædt godt på til at kunne designe, facilitere og forankre forandringer succesfuldt. Du får tilmed indsigt i, hvordan du styrker dit eget lederskab i forandringerne. Da forandringer ofte fostrer modstand, ser vi også på, hvordan du kan motivere andre, så de går fra at være modstandere til medspillere. Vi arbejder teoretisk såvel som praktisk. Du får derfor en praktisk opgave, som du skal arbejde med mellem hvert af de 3 moduler.

Uddannelsen har været rost til skyerne fra vores tidligere deltagere, som alle er gået hjem med en konkret viden, som de kan implementere fra dag ét. Som en tidligere deltager udtaler:

Jeg har efterfølgende brugt den viden, jeg fik gennem uddannelsen, meget. Jeg føler, at jeg står langt stærkere i mine muligheder for at implementere de forandringer, som kommer. Jeg har fået ny viden gennem teorien, som styrker mig både fagligt og personligt som leder. Jeg har fået redskaber til at forstå mine medarbejdere bedre og forståelsen for de nuancer, der kan opstå gennem forandringer.” – Birgitte Rønsner, Daginstitutionsleder i Ringsted kommune

Relevante arrangementer

Traumebevidst tilgang – skab øget tryghed og tillid i mødet med sårbare mennesker
Kursus

Traumebevidst tilgang – skab øget tryghed og tillid i mødet med sårbare mennesker

Jylland & Sjælland

Hvordan sikrer du et trygt og givende relationsarbejde med mennesker, der bærer på et traume? Her kommer den traumebevidste tilgang ind i billedet, og det er netop den, du lærer at anvende på dette kursus.

Det er psykolog Camilla Bechsgaard, der står ved det faglige ror, og hun giver dig:

Et afsæt til at undgå retraumatisering og til at møde borgeren med anerkendelse og forståelse Redskaber til at styrke dit professionelle nærvær og egne reaktioner i mødet med borgeren Viden om, hvordan du arbejder traumebevidst, så du kan genkende traumereaktioner En konkret tilgang til at skabe tillid og tryghed hos mennesker med traumer Kendskab til traumers effekt på individet

Vil du vide mere om kurset? Så læs med herunder.

 

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere
Fællesskabende didaktik og pædagogik i praksis: Skab trivsel og tilhørsforhold hos børn og unge
Kursus

Fællesskabende didaktik og pædagogik i praksis: Skab trivsel og tilhørsforhold hos børn og unge

Jylland & Sjælland

Fællesskaber har en stor betydning for børn og unges trivsel. Så hvordan arbejder du helt konkret med fælleskabsfremmende didaktik og pædagogik, der fremmer trivslen for børn og unge? Dét gør Tine Basse Fisker, ph.d. i pædagogisk psykologi, dig klogere på med kurset her.

På kursusdagen stiller vi skarpt på trivsel og tilhørsforhold, mistrivsel og fravær – både de teoretiske perspektiver bag symptomerne, men i lige så høj grad, hvilke konkrete tilgange, du kan anvende.

I løbet af dagen dykker du og de andre kursister bl.a. ned i:

Fællesskaber på godt og ondt Trivsel i tal Skærmbrug, trivsel og fællesskaber Fællesskabende pædagogik og didaktik Forskellen på at se børn og se MED børn

Med fra kurset tager du også en idébank til forankring i din hverdag.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Rusmiddelproblematikker i den sårbare graviditet, forældreskabet og barnets start på livet
Kursus

Rusmiddelproblematikker i den sårbare graviditet, forældreskabet og barnets start på livet

Jylland & Sjælland

Skab styrkede indsatser og tryghed for sårbare gravide med psykosociale problemstillinger og rusmiddelproblematikker gennem den traumebevidste tilgang og tværfagligt samarbejde.

Dét er netop fokus på dette kursus i selskab med Anna-Katherine Højland, klinisk psykolog og jordemoder, og Michela Wedel, socialrådgiver og stifter af foreningen for Fremtidens Børn.

De sørger for, at du som deltager bl.a. bliver klædt på med:

Et traumebevidst perspektiv i mødet med den gravide/familien, hvor der (også) er rusmiddelproblematikker til stede Indsigt i greb til et trygt og transparent rum, hvor tillid kan opbygges Viden om mentalisering og følelsesmæssig regulering ift. tilknytning og omsorg Viden om tilgængelige vejledninger, lovgrundlag og muligheder for sparring som fagperson i kontakten med en sårbar gravid kvinde Tips og inspiration til troværdig kommunikation med den gravide/familien: bevidsthed om sprog og kropssprog
Læs mere
OCD – årsager, symptomer og vedligeholdelsesmekanismer
Kursus

OCD – årsager, symptomer og vedligeholdelsesmekanismer

Jylland & Sjælland

Det kan være komplekst at arbejde med mennesker med OCD – bl.a. fordi man som fagperson helt utilsigtet kan forstærke og vedligeholde symptomerne. På denne kursusdag præsenterer psykolog Hjalti Jonsson dig for alternative måder at intervenere og bidrager med redskaber til at arbejde med at forbedre din praksis.

Mere konkret betyder det, at du får:

Viden om OCD; årsager, symptomer og mekanismer, som vedligeholder og forstærker lidelsen – med en hel masse eksempler fra praksis Kendskab til forskelle, ligheder og evt. overlap med andre diagnoser Viden om, hvordan du og dine kolleger utilsigtet kan blive viklet ind i OCD-symptomerne og blive en del af de mønstre, som vedligeholder og forstærker symptomerne Viden om og redskaber til, hvad du kan gøre for at støtte og hjælpe den OCD-ramte. Hvilke behandlingsmetoder- og tilgange er mest virksomme ift. OCD?

Vil du vide mere? Så læs med lige herunder.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere