Kritik af positiv psykologi - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Kritik af positiv psykologi

Kritik af positiv psykologi Som grundlægger af positiv psykologi er Martin Seligman mange gange blevet angrebet for at repræsentere en psykologisk retning, som vil tvinge folk til at glemme deres problemer og være positive og optimistiske for enhver pris. Men det er en stor fejlopfattelse slår Martin Seligman fast i audiointerviewet, som du kan høre […]

positiv psykologi

Kritik af positiv psykologi

Som grundlægger af positiv psykologi er Martin Seligman mange gange blevet angrebet for at repræsentere en psykologisk retning, som vil tvinge folk til at glemme deres problemer og være positive og optimistiske for enhver pris.

Men det er en stor fejlopfattelse slår Martin Seligman fast i audiointerviewet, som du kan høre her. For faktisk er mestring og valgmuligheder helt afgørende for ens lykke, så det er det, man skal gå efter.

Vil du lære mere om positiv psykologi, så kom med på vores store positiv psykologi konference, som vi afholder i Bella Center, København den 19. september 2019. Her kan du både lære fra Martin Seligman, som kommer til Danmark i anledningen, professor Hans Henrik Knoop samt erhvervsmanden Morten Albæk.

Sæt fokus på trivsel, personlige styrker og meningen med livet ved at deltage på denne unikke dag. Læs mere og tilmeld dig nedenfor.