E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Artikler fra Seminarer.dk – Kategorioversigt / Ledelse / Hør Kurt Klaudi Klausen: Sådan bliver fremtidens offentlige sektor

Hør Kurt Klaudi Klausen: Sådan bliver fremtidens offentlige sektor

Den offentlige sektor vil med sikkerhed se anderledes ud i fremtiden. Hør Professor i offentlig ledelse Kurt Klaudi Klausen fortælle hvordan vi forbereder organisationen og medarbejderne på fremtidens offentlige sektor. 

Speak og blog Kurt Klaudi Klausen om vigtigheden af at se ind i fremtiden.

Hør Kurt Klaudi Klausen fortælle, hvordan han ser fremtidens offentlige sektor og hvorfor ledere bør interessere sig for fremtiden, og ikke overlade den til tilfældigheder.

Kurt Klaudi Klausen give dig et dybere indblik i fremtidens offentlige sektor på konferencen “Brug fremtiden til at skabe en fordel i nutiden” – det er den 11. oktober i København.

Læs mere – klik her! ->

Sådan bliver fremtidens offentlige sektor

Den offentlige sektor vil med sikkerhed se anderledes ud i fremtiden. Det vi kender og tager for givet vil ophøre med at eksistere.

Hospitaler, skoler og plejehjem som vi kender dem er fortid, og nye måske hybride organisationer vil opstå. Det bliver organisationer hvor medarbejderne ser anderledes på tingene, har andre færdigheder og grundantagelser og hvor de arbejder sammen på nye måder, med nye samarbejdspartnere og velfærdsteknologier vi kun har set antydningen af.

Ledere har ansvaret for at bringe deres organisation og medarbejdere sikkert ind i fremtiden, men bruger hovedparten af deres tid på drift og kriseløsning. Men hvis ikke lederne interesserer sig for fremtiden hvem skal så? Det er deres ansvar at forsøge på at tænke langsigtet og helhedsorienteret.

Vi har mulighed for at forudse fremtiden

Vi bør interessere os mere for fremtiden, for fremtiden kommer under alle omstændigheder, men hvad bringer den mon?

Nogle organisationer er lukningstruede andre overlever ved at tilpasse sig, men det mest spændende er at være en del af en organisation som sætter dagsorden og tilhører de bedste på sit felt.

Vi har en mulighed for at forudse og forestille os hvad fremtiden kan og bør bringe. For fremtiden ligger som lommer af fremtid i nutiden og fortiden. Det drejer sig om at spotte disse potentielle fremtider, og forberede sig på det der kommer.

Når der er skabt visioner for fremtiden drejer det sig om at rulle fremtiden tilbage i nutiden og skabe forudsætningerne for at gøre visionerne til virkelighed. Det er ledelse ind i det ukendte!

Få et større indblik i ledelse ind i det ukendte, på konferencen “Brug fremtiden til at skabe en fordel i nutiden med Kurt Klaudi Klausen – Læs mere – klik her! ->

At se ind i fremtiden er ikke hokus pokus

Vi lever i en tid præget af stor kompleksitet, turbulens, usikkerhed og kamp om overlevelse, hvor forandring og tilpasning er et grundvilkår. Men hvorfor være på bagkant med udviklingen hvis man kan være på forkant.

Derfor skal ledere være strateger, entreprenører, meningsskabere og institutionsbyggere. Det er klart at der er brug for dygtig og professionel drifts- og kriseledelse – men det er management. Men der er også brug for langsigtet ledelse – det er leadership.

Et lederskab der sætter retning gennem langsigtede mål og indgiver mening, håb og energi til arbejdet. Der er ikke noget hokus pokus i dette. Det drejer sig om at tage sin erfaring og intuition alvorligt, om at bruge sin sunde fornuft og dømmekraft.

Det drejer sig om seendet, herunder at se det der er på vej frem og det der er på vej ud, bl.a. hvilke paradigmer fremtiden rummer.

Skab forudsætningerne for fremtidens medarbejdere

At skabe forudsætningerne for at bringe organisation og medarbejdere sikkert ind i fremtiden drejer sig om at afklare bl.a.

· Hvilket mindset
· Hvilke kompetencer
· Hvilke netværk
· Og hvilken organisering der kan bringe os sikkert ind i fremtiden.

Det er at lede ind i det ukendte. 

Fremtiden ligger som kim eller lommer af fremtid i nutiden og fortiden. Det drejer sig om at spotte disse potentielle fremtider, og forberede sig på det der kommer.

Når der er skabt visioner for fremtiden drejer det sig om at rulle fremtiden tilbage i nutiden og skabe forudsætningerne for at gøre visionerne til virkelighed.

Det er ledelse ind i det ukendte!

Tags: ,
  • Relevante kurser


    Kurt Klaudi Klausen – Brug fremtiden til at skabe en fordel i nutiden


  • Se alle aktuelle kurser, temadage og konferencer fra Seminarer.dk her

  • Blogkategorier

Gå til top