E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Artikler fra Seminarer.dk – Kategorioversigt / Forandringer lander på dit bord – hvad gør du?

Forandringer lander på dit bord – hvad gør du?

Krav om forandringer ovenfra lander på dit bord – og hvad så nu? Det kan være nye systemer, politisk bestemte regler, optimeringer etc. Ja, der sker mange forandringer inden for det offentlige, og du er medansvarlig for, at disse forandringer bliver ført ud i livet og forankret i din afdeling.

De fleste har lyst til forandringer, og der er ofte modstand. Men det behøver der ikke være. Ved at bruge de rigtige redskaber, kan du skabe succesfulde forandringer, der lykkes i din afdeling.

Pernille Bøge om forandringer

Der kan være mange faktorer, der spiller ind, når du skal facilitere og implementere en forandring. I videoen nedenfor fortæller forandringsekspert Pernille Bøge om, hvordan du bedst navigerer en forandring og modellen ”De 4 kvadrater”, som vil give dig et større perspektiv, når du skal facilitere en forandring. Den vil hjælpe dig med, at din forandring bliver en succes.

Bliv ForandringsFacilitator

Udover ”De 4 kvadrater” er der mange andre redskaber, som du skal bruge, hvis din forandring skal implementeres succesfuldt. Få dem alle på vores ForandringsFacilitatoruddannelse, hvor Pernille Bøge også er underviser.

Det er en uddannelse, som alle, der arbejder med forandringer, ikke må gå glip af. Den kan spare dig tid, penge og gøre modspillere til medspillere på din arbejdsplads. På uddannelsen får du mulighed for at:

  • Få værktøjer, der hjælper dig med at navigere succesfuldt i forandringsprocessen
  • Udvikle kompetencer i at designe, facilitere og forankre forandringsprocesser, som motiverer din organisation til medspil
  • Få vigtig viden om forandringens dimensioner
  • Få en praksisnær forståelse for, hvordan du med enkle modeller kan opnå succes med forandringerne

Vi vil over 3 moduler komme igennem hele forandringsprocessen fra start til slut, så du, ved brug af enkelte modeller, bliver ordentlig klædt på til at designe, facilitere og forankre forandringsprocesser succesfuldt. Du vil få både den teoretiske viden og praktiske opgaver, som tager udgangspunkt i din organisation.


  • Se alle aktuelle kurser, temadage og konferencer fra Seminarer.dk her

  • Blogkategorier

Gå til top