Forandringer lander på dit bord – hvad gør du? - Seminarer
Alle nyheder
Artikel

Forandringer lander på dit bord – hvad gør du?

Krav om forandringer lander på dit bord, og nu skal du få det til at leve i dit afdeling. Hvad gør du? Som ForandringsFacilitator er det intet problem!

Pernille Bøge
Krav om forandringer ovenfra lander på dit bord – og hvad så nu? Det kan være nye systemer, politisk bestemte regler, optimeringer etc. Ja, der sker mange forandringer inden for det offentlige, og du er medansvarlig for, at disse forandringer bliver ført ud i livet og forankret i din afdeling.De fleste har lyst til forandringer, og der er ofte modstand. Men det behøver der ikke være. Ved at bruge de rigtige redskaber, kan du skabe succesfulde forandringer, der lykkes i din afdeling.

Pernille Bøge om forandringer

Der kan være mange faktorer, der spiller ind, når du skal facilitere og implementere en forandring. I videoen nedenfor fortæller forandringsekspert Pernille Bøge om, hvordan du bedst navigerer en forandring og modellen ”De 4 kvadrater”, som vil give dig et større perspektiv, når du skal facilitere en forandring. Den vil hjælpe dig med, at din forandring bliver en succes.

Bliv ForandringsFacilitator

Udover ”De 4 kvadrater” er der mange andre redskaber, som du skal bruge, hvis din forandring skal implementeres succesfuldt. Få dem alle på vores ForandringsFacilitatoruddannelse, hvor Pernille Bøge også er underviser.

Det er en uddannelse, som alle, der arbejder med forandringer, ikke må gå glip af. Den kan spare dig tid, penge og gøre modspillere til medspillere på din arbejdsplads. På uddannelsen får du mulighed for at:

  • Få værktøjer, der hjælper dig med at navigere succesfuldt i forandringsprocessen
  • Udvikle kompetencer i at designe, facilitere og forankre forandringsprocesser, som motiverer din organisation til medspil
  • Få vigtig viden om forandringens dimensioner
  • Få en praksisnær forståelse for, hvordan du med enkle modeller kan opnå succes med forandringerne

Vi vil over 3 moduler komme igennem hele forandringsprocessen fra start til slut, så du, ved brug af enkelte modeller, bliver ordentlig klædt på til at designe, facilitere og forankre forandringsprocesser succesfuldt. Du vil få både den teoretiske viden og praktiske opgaver, som tager udgangspunkt i din organisation.

Relevante arrangementer

Introduktion til Barnets Lov
Introduktionsmøde

Introduktion til Barnets Lov

Fyn, Jylland & Sjælland

Den 1. januar 2023 forventes det, at Barnets Lov træder i kraft. Er din kommune godt forberedt til at sikre, at barnet kan bruge sine rettigheder og blive reelt inddraget i egen sag?

Med Barnets Lov tillægges barnet flere processuelle rettigheder, og barnets mulighed for at spille en mere aktiv rolle i egen sag styrkes. Det stiller store krav til den kommunale forvaltning at sørge for, at barnet er så veloplyst om myndighedssagsbehandlerens/kommunens tanker og konklusioner.

Når du tilmelder dig et af introduktionsmøderne, modtager du gratis en digital lektion om Barnets Lov.

OBS: Der er et begrænset antal pladser pr. afholdelse.

Læs mere
Manipulerende adfærd
Kursus

Manipulerende adfærd

Jylland & Sjælland

Lær, hvordan du spotter og tackler psykologisk manipulation, når psykolog Anja Leavens deler ud af sin store viden og konkrete redskaber på denne kursusdag.

Du opnår bl.a.:

Indsigt i, hvordan du genkender og spotter manipulerende adfærd. Hvilke signaler, psykologiske mekanismer og handlemønstre skal du være opmærksom på? Viden om, hvad der kendetegner en manipulerende persons karakteristika og adfærd Indsigt i forskellige psykologiske taktikker, der ligger bag manipulerende adfærd, f.eks. gaslighting, projektion, løgne, trusler og psykologiske fordrejninger Viden om magt og afmagt i relationen. Hvad er der på ”spil” i relationen? Redskaber til, hvordan du håndterer manipulerende adfærd, herunder fokus på mestringsteknikker, grænsesætning, selvbeskyttelse og slitagepunkter
Læs mere
Støjfri ledelse med Bastian Overgaard
Kursus

Støjfri ledelse med Bastian Overgaard

Jylland & Sjælland

”Shh!” Netop stilhed er kernen i støjfri ledelse, hvor der luges ud i overflødig kommunikation, så arbejdsdagen giver plads til fordybelse og nærvær vha. strategisk facilitering af stilhed.

Lær om støjfri ledelse i selskab med ledelsesrådgiver Bastian Overgaard, der på dette kursus bidrager med:

Viden om, hvordan overflødig snak påvirker vores fokus, samarbejde og trivsel Redskaber til, hvordan du anvender stilhed som et stærkt ledelsesværktøj Inspiration til, hvordan du selv klarer ”stilhedens pres” Viden om, hvordan du undgår, at den psykologisk tryghed drukner i ”mig-tænkning”
Læs mere
Interoception – Den skjulte sans
Kursus

Interoception – Den skjulte sans

Jylland & Sjælland

Styrk dine borgeres evne til at mærke sig selv, når du med dette kursus lærer om interoception – dvs. evnen til at registrere egne kropslige fornemmelser.

Kurset belyser den interoceptive funktion, og hvordan ubalance i denne påvirker den fysiske og mentale sundhed. Du tager derfor bl.a. fra kurset med:

Viden om hjernen og det autonome nervesystem Kendskab til nervus vagus og dens forbindelse til vores interoceptive sans Viden om hjernetræthed og hjernepauser Træning i at styrke interoceptionen gennem sansemodulerende øvelser Træning i at facilitere selvregulering

Din underviser er ergoterapeut Charlotte Andersen.

Læs mere