Opskrift: Få en smagsprøve på temadagen ”Det SMAGer af læring” - Seminarer
Kost og ernæring
Artikel

Opskrift: Få en smagsprøve på temadagen ”Det SMAGer af læring”

Få en af dagens opskrifter på dampede blåmuslinger med karry, chili, ingefær, frisk koriander, lime og kokosmælk. Du kan finde opskriften her!

koriander-1_grande
Tyvstart dit opskriftshæfte med denne opskrift!

Den 24. oktober 2017 afholder vi vores banebrydende temadag ”Det SMAGer af læring” på Kold College i Odense.

Her sætter vi fokus på dine evner i køkkenet og krydrer det med pædagogisk viden, så du kan skabe et pædagogisk rum. På dagen forener vi teori og praksis og viser, hvordan din organisation kan få endnu mere gavn af din viden om kost. Vi vil gerne give dig en lille smagsprøve på, hvad du kan forvente på dagen.

Vi har derfor talt med en af underviserne, Simon Sørensen, som er uddannet kok og ansat som faglærer på Food College i Aalborg. Han har givet os en af dagens opskrifter på dampede blåmuslinger med karry, chili, ingefær, frisk koriander, lime og kokosmælk. Find opskriften her:

Opskrift


Ingredienser

1 kg blåmuslinger
1 stk. frisk ingefær, hakket eller reven
1 rød chili, finthakket
¼ bananskalotteløg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 dl kokosmælk
1 lime
½ bundt frisk koriander
Lidt olie

Fremgangsmåde Klargør muslingerne. Varm olie i en sautérpande. Tilsæt bananskalotteløg og hvidløg. Tilsæt karry, ingefær og chili. Tilsæt kokosmælk og giv et opkog. Tilsæt blåmuslinger og kom låg på. Kog indtil muslingerne åbner sig. Vend til sidst sammen med friskhakket koriander og limesaft.