E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Artikler fra Seminarer.dk – Kategorioversigt / Podcast: Unge og hash – hør eksperten Søren Holm og de unge selv

Podcast: Unge og hash – hør eksperten Søren Holm og de unge selv

Podcast: Unge og hash – hør eksperten Søren Holm og de unge selv (download den ned på telefonen her – virker dog ikke på Iphones)

Podcasten tager ca. 19 minutter.

Unge og hash

Som optakt til vores kursus ”Ung i cannabiskulturen”, som afholdes den 12. november 2018 på Scandic Hvidovre og den 29. november 2018 på Scandic Silkeborg, har vi lavet en lille podcast, hvor vi har talt med en af dagens undervisere Søren Holm.

Søren Holm er ph.d. i folkesundhedsvidenskab og har gennem flere år forsket i, hvordan cannabiskulturen legitimerer problematisk hashforbrug blandt unge. I podcasten taler Søren Holm bl.a. om begreberne normalisering, neutralisering og glorificering, og han svarer på, hvordan man som voksen eller fagprofessionel kan reagere på de unges argumenter på en måde, så de ikke blot vender ryggen til.

I podcasten har vi desuden talt med unge, vi mødte på gaden om hash, samt hvordan de ser hash i ungdomskulturen. Sidst men ikke mindst kommer Søren Holm også med gode råd til, hvordan man kan motivere den unge til at skære ned eller helt stoppe, hvis forbruget er ved at udvikle sig til et misbrug. 

Lyt med på SoundCloud-linket herover. Vi tester stadig podcast-mediet af. På sigt vil vores Podcasts også blive tilgængelige på ITunes og andre podcast-medier. Giv gerne din mening om vores podcast til kende nedenfor.

  • Relevante kurser


    Ung i cannabiskulturen


  • Se alle aktuelle kurser, temadage og konferencer fra Seminarer.dk her

  • Blogkategorier

Gå til top