Seminarer.dk støtter Dansk Flygtningehjælp - Seminarer
Artikel

Seminarer.dk støtter Dansk Flygtningehjælp

Seminarer.dk har siden 2012 været erhvervspartner hos Dansk Flygtningehjælp. Vi vil gerne tage et socialt ansvar for de flygtninge, som mangler hjælp!

DFH_Flygtninge_partnerlogo
Hos Seminarer.dk påtager vi os gerne et socialt ansvar. Derfor støtter vi også forskellige frivillige organisationer, som har et formål at hjælpe personer i nød. En af dem er Dansk Flygtningehjælp, som arbejder i 35 lande med at yde hurtig og basal nødhjælp samt langsigtede og bæredygtige løsninger som f.eks. beskyttelse, etablering af skoler og brønde samt fjernelse af miner.

Vi har siden 2012 støtte Dansk Flygtningehjælp, og det fortsætter vi selvfølgelig med i 2018. De hjælper hvert får mere end 2,5 millioner flygtninge med nødhjælp og langsigtede løsninger. Det er noget Seminarer.dk og vores medarbejdere er glade for at bidrage til.

Vi mener, at vi har et socialt ansvar over for de tæt på 65 millioner mennesker, der lever et liv på flugt. Vi vil gerne være med til at sikre, at disse mennesker får den tryghed og hjælp, som vi andre har. Vi er derfor glade for at kalde os Erhvervspartner for Dansk Flygtningehjælp igen i år.

flygtninge