4-dages Grunduddannelse i Compassion Focused Therapy (CFT) - Seminarer

Havnegade 90, 5000 Odense C • Tlf: 66 15 90 43

Information
Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

Vælg venligst hold herunder og se din pris:

Samlet prisekskl. moms
Pris er for alle moduler
Børn & unge
Uddannelse

4-dages Grunduddannelse i Compassion Focused Therapy (CFT)

Få en dybere teoretisk og praktisk forståelse af medfølelsesfokuseret terapi. Overnatning i enkeltværelse og fuld forplejning er inkluderet. 

1920x600px_Kursus_single_CFT

Compassion Focused Therapy (CFT) – Al træning skal starte med den rette belastning

Mennesker, som er udfordret kognitivt, er tidligt skadet, har et lavere funktionsniveau, autisme, et misbrug, eller har en psykisk lidelse som angst, stress, depression eller lavt selvværd, har et stort og veltrænet trusselssystem. Men de er fuldstændig utrænede, når det kommer til at afmontere selvsamme trusselssystem. Det er mennesker, som har et sårbarhedsniveau, som ikke kan tåle, at vi lægger belastning på det – før vi har optrænet en modpol til trusselssystemet.

Det er netop den modpol, vi arbejder målrettet med at optræne i Compassion Focused Therapy (CFT) – på dansk medfølelsesfokuseret terapi – for først når selvberoligelse, tryghed og selvværd er optrænet, kan vi begynde at skabe udvikling og drive.
CFT

Hvad er CFT?
Uddannelsens formål

CFT står for medfølelsesfokuseret terapi og er bygget op af elementer fra kognitiv adfærdsterapi og mindfulness og trækker på elementer fra moderne neuropsykologi, humanistisk psykologi og gestaltterapi. Metoden er målrettet mennesker med lavt selvværd og svigtende indre balance.

Målet med uddannelsen er, at du har afprøvet og er tryg ved metoden, når du kommer hjem, sådan at du kan skabe en målrettet træning af borgere, som har brug for at øge deres selvværd og styrke deres indre balance. Uddannelsen er således rig på træning og forskellige øvelser.

Særlig på modul 2 er der fokus på vedligeholdelse og træning af de kompetencer, du allerede har opnået på modul 1 samtidig med, at vi bygger oven på disse med ny viden og nye redskaber.
Kursus_single_1000x1000px_CFT

På vores uddannelse i CFT giver psykolog Anne Dorthe Hasholt dig:

En dybere teoretisk og praktisk forståelse af medfølelsesfokuseret terapi
Viden om den kognitiv tilgang til medfølelse og medfølelsens betydning for selvværd, selvberoligelse og livskvalitet
Indblik i hjernes tre affektsystemer: Drivesystemet, Beroligelsessystemet og Trusselssystemet samt hvordan du hjælper med at skabe balance mellem de tre systemer
Træning i at bruge en række forskellige interventioner til skabe udvikling af og få adgang til beroligelsessystemet

Det siger tidligere deltagere om CFT-uddannelsen

”Det mest fantastiske kursus jeg har været på. Kurset kæder det kognitive sammen med mindfulness på en logisk og enkel måde. Netop det at man får så enkle og brugbare redskaber med i sin værktøjskasse, gør det til det bedste kursus ever.”

”Rigtig håndgribelig og praksisorienteret tilgang.
Spændende og levende undervisning.”

”Fantastik og inspirerende undervisning. Jeg får så meget med hjem.
– Tak for det.”

1920x600px_Kursus_single_CFT

Er uddannelsen noget for dig?

Uddannelsen er til dig, der arbejder med at skabe udvikling hos borgere, men som fra tid til anden oplever, at det ikke lykkes for dig at rykke dem og få dem i proces. Det er ofte et udtryk for, at de metoder, du anvender, forudsætter, at det psykiske funktionsniveau er højere, end det i virkeligheden er. Det er mennesker, hvor selvberoligelsen aldrig er blevet trænet, og hvor de gængse metoder derfor kommer til kort. Her kan CFT virkelig gøre en forskel.

Du arbejder f.eks. som: Alkohol- og misbrugsbehandler, arbejdsmarkedskonsulent, beskæftigelsesrådgive, bostøtte, børne- og familievejleder, familieplejekonsulenter, familieplejer, ergoterapeut, fysioterapeut, familieterapeut, familiekonsulent, hjemmevejleder, jobkonsulent, ressourcepædagog, reva-konsulent, socialkonsulent, socialpædagog, socialrådgiver, støtte/kontaktpersoner, sundhedsplejerske, sygeplejerske, mindfulness instruktør eller coach.
CFT

Underviser

Underviser_280x400px_Anne_Dorthe_Hasholt
Klik for at se
Underviser_280x400px_Anne_Dorthe_Hasholt
Anne Dorthe Hasholt
Klinisk autoriseret psykolog med speciale i kognitiv terapi og Mindfulness-baseret kognitiv behandling
Anne Dorthe Hasholt har tidligere arbejdet på Smertecenter Syd, Odense Universitetshospital. I dag fordeler hun sin tid mellem sin klinik, arbejdet på Hospice i Svendborg og undervisning og foredrag. Hun er en rutineret underviser med stor indlevelsesevne og en blændende formidler på et højt fagligt niveau. Anne Dorthe Hasholt underviser også på Seminarer.dk’s uddannelser i Mindfulness og Kognitiv terapi og metode. Har du deltaget på en af disse, vil du opleve overensstemmelse mellem denne og CFT-uddannelsen, men det er ikke et krav for at deltage.

Praktisk information

Begge moduler afholdes på Trinity Hotel & Konference Center, Fredericia.
Gl Færgevej 30, 7000 Fredericia
Tæt på motorvejen
Gratis parkering
Gratis WiFi
Inkl. morgenmad, frokost og middag
Inkl. ophold i enkeltværelse
Efter endt uddannelse modtager deltagere, der har deltaget på begge moduler, et uddannelsesbevis.
Hotelinfo_Trinity Hotel & Konference Center A_S
Trinity Hotel & Konference Center, Fredericia.
Gl Færgevej 30, 7000 Fredericia
UDDYBET TID & STED:
Uddannelsen består af 2 moduler fordelt over 4 dage.
Modul 1: Den 24. november 2020 kl. 9.30-17.00 til den 25. november 2020 kl. 9.00-15.00. (Overnatning i enkeltværelse)
Modul 2: Den 15. december 2020 kl. 9.30-17.00 til den 16. december 2020 kl. 9.00-15.00. (Overnatning i enkeltværelse)

Der skal afsættes tid til træning mellem modulerne.

Efter endt uddannelse modtager deltagere, der har deltaget på begge moduler, et uddannelsesbevis.
Prisen:
Uddannelsen (2 moduler/4 dage) koster kr. 11.952,- ekskl. moms og er inkl. fuld forplejning; morgenmad, frokost og middag (ekskl. drikkevarer) samt overnatning i enkeltværelse.