Stærk og troværdig kommunikation med Tina Bilsbo - Seminarer
Tina_Bilsbo
Information

Vælg venligst hold herunder:

Mulig rabat

Loyalitetsrabat (op til 10 %)
Maillisterabat (op til 10 %)
Prisekskl. moms
3.488 DKK
Personlig udvikling
Kursus

Stærk og troværdig kommunikation med Tina Bilsbo

På dette kursus bliver du undervist af Tina Bilsbo – hele mediebranchens hemmelige våben, værtstræner og public speaking coach – når hun bl.a. giver dig redskaber til at håndtere din nervøsitet, sikre god stemmeføring og skabe bedre overensstemmelse mellem ord og kropssprog, så din kommunikation bliver klar og troværdig. 

Bliv set og hørt med krop og stemme i fokus

Forskningen viser, at noget af det første, vi bedømmer et andet menneske på, er, hvorvidt vi respekterer og stoler på vedkommende. Derudover viser forskningen, at det er yderst vigtigt for den person, vi kommunikerer med, at vi fremstår troværdige og ægte. Det er derfor afgørende, at du har opmærksomhed og fokus på den måde, hvorpå du formidler dit budskab. Og det sagte ord er ikke den eneste faktor for stærk kommunikation – kropssprog og stemmeføring er også vigtige faktorer.

Det er et faktum, at det, du er, kan ”råbe” så højt, at andre ikke kan høre, hvad du siger. Din kommunikation bliver først stærk og troværdig i det øjeblik, hvor stemmeføring og kropssprog afspejler dine ord. I både verbal og non-verbal kommunikation er der mange blinde vinkler – som et spejl, vi ikke selv ser. Måske afspejler vores stemme og kropssprog ikke det, vi siger – altså bliver kommunikationen utroværdig.

Det er ikke kun, når du f.eks. holder oplæg eller deltager i formelle møder, at det er vigtigt at have opmærksomhed på kommunikationen – det er mindst lige så vigtigt i hverdagen i mødet med kollegaen eller borgeren. Det er forskellige roller, du griber, alt efter om du sidder til et møde med autoritære personer eller i den omsorgsfulde samtale med en borger. Ligegyldigt, om pulsen er oppe, eller om knuden i maven er altoverskyggende, er det vigtigt at bevare kontrollen, for hvis følelserne får lov at styre, er der ikke hul igennem til fornuften, og det kan give sig til udtryk i en uhensigtsmæssig kommunikation – verbal som non-verbal.

 

Det hemmelige våben: Tina Bilsbo

På dette kursus møder du hele mediebranchens hemmelige våben, værtstræner og public speaker-coach Tina Hjortshøj Bilsbo i et direkte og tankevækkende kursus om, hvad vi hver især overser, lægger mærke til og skal være opmærksomme på, når vi kommunikerer med andre mennesker. Uanset om det er på en stor scene, til bestyrelsen, et pitch, et foredrag eller til et vigtigt møde med en enkelt person. Du er aldrig "ikke-kommunikerende". Denne kursusdag gør dig klogere på, hvilke signaler du udsender med krop og stemme, så du bliver opmærksom på at stå endnu stærkere i din kommunikation og dit udtryk, når du taler foran og med andre.

 

Kursets indhold

På kursusdagen skærper public speaking coach, master coach og certificeret stemmetræner Tina Hjortshøj Bilsbo din opmærksomhed på og giver dig redskaber til:

  • hvordan du håndterer nervøsiteten, når den banker på, herunder hvordan du undgår, at nervøsiteten dominerer din kommunikation
  • hvordan vejrtrækningen kan hjælpe dig med at tøjle både nervøsitet, stemme og indhold
  • at kropssprog – altså den non-verbale kommunikation – er en betydelig faktor i måden, du fremstår på. Siger du det, du udstråler?
  • din stemme, og hvilken betydning betoning, styrke og tonen har for din kommunikation
  • vigtigheden og effekten af, at din mund og krop siger det samme
  • hvordan du forbereder dig mentalt på en given kommunikativ situation

 

Undervisningen bliver krydret med øvelser på gulvet, så du får afprøvet redskaberne på egen krop.

Med i kurset følger en digital gruppesupervision få uger efter kursusdagen – også med Tina Hjortshøj Bilsbo som underviser.

Tina Bilsbo
Klik for at se
Tina Bilsbo
Tina Hjortshøj Bilsbo
30 års erfaring både foran og bagved mikrofonen og kameraet – blandt andet som vært, journalist, redaktionschef og producent.
De sidste mange år har hun været coach for nogle af mediernes absolut største og mest synlige personligheder, herunder senest som fast værtstræner for DR. Tina Hjortshøj Bilsbo er nu selvstændig med firmaet Be by Bilsbo, hvor hun i dag arbejder som public speaking coach, master coach og certificeret stemmetræner i erhvervslivet og for værter.

Afholdes på Scandic Kolding

Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Der er altid seminarleder på vores arrangementer, hvis du har spørgsmål
Gratis parkering
Scandic Kolding
TID & STED:
I Kolding:
Den 16. november 2020 på Scandic Kolding kl. 09.00 – 16.00 med gruppesupervision via Zoom den 7. december 2020 kl. 11.00 – 12.30

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen.
PRIS
Pris for deltagelse kr. 3.488,- ekskl. moms. Prisen inkluderer morgenmad, frokost og kaffe/kage samt et digitalt gruppesupervisionsmøde via Zoom.

Mulig rabat
Loyalitetsrabat (op til 10 %): Allerede efter 1 deltagelse kan I få rabat. Læs mere her
Maillisterabat (op til 10 %): Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% yderligere i rabat.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Se status for din arbejdsplads under loyalitetsrabat.