Temadag med Rikke Hertz - Intuitiv ledelse - Seminarer
Webgrafik_Rikke_Hertz – Intuitiv ledelse-NY
Ledelse
Kursus

Temadag med Rikke Hertz – Intuitiv ledelse

Den 2. september 2021 kan du opleve den anerkendte spirituelle erhvervsrådgiver, Rikke Hertz, når vi byder på en unik temadag med fokus på intuitiv ledelse. Her vil Rikke Hertz fortælle om:

  • Hvad intuition er, og hvordan du, som leder, bruger din intuition
  • Hvordan du får mere energi og større overskud
  • Hvilken gavnlig effekt meditation har på dit liv og din evne til at træffe beslutninger

Den 2. september 2021 på Boltinggaard, Ringe kl. 09.00-16.00

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

 

Intuitiv ledelse

Du har sikkert prøvet det før – mærket en stærk fornemmelse af, hvad der var det rigtige at gøre i en given situation. Men lyttede du til den og handlede efter din mavefornemmelse? Det kræver nemlig mod at følge sin intuition – og nok særligt i sit lederskab! Men det er muligt – endda med gode resultater - OG endda med den rationelle hjerne som en ligeværdig medspiller. Men hvordan? Få svaret ved at deltage på temadagen om intuitiv ledelse med den topprofessionelle og meget anerkendte spirituelle erhvervs- og ledelsesrådgiver Rikke Hertz som underviser!
Rikke-Hertz

Skab resultater med intuitiv ledelse

Udgangspunktet i intuitiv ledelse er, at vi alle er forbundet med hinanden og med noget, der er større end os selv. Intuition er en evne eller et instinkt, vi alle besidder, og som vi kan lære at bruge som et middel til at nå de ønskede resultater og personlige mål - og med en helt ny energi i arbejdet.

Rikke Hertz gør det spirituelle håndgribeligt og jordnært og viser, hvordan det spirituelle er en kraftfuld og simpel måde at lede og imødekomme andre på, og samtidig – når intuitionen bliver bragt i spil – lade det være et stærkt redskab til at leve sit karriereliv i overskud og balance. Et redskab, du kan bruge til at skabe resultater og stærke relationer med.
Webbilleder_Rikke_Hertz – Intuitiv ledelse
Hvad får du med?
Rikke Hertz giver dig inspiration til at optimere dit personlige lederskab, få mere bevidsthed om din intuition, hvordan du får mere energi og lærer din egen manifestationskraft at kende samt inspiration til at leve og lede dit liv på en måde, der gør dig i stand til at lede andre.

Rikke Hertz gennemgår:

Hvad intuition er, og hvordan du bruger den som en del af din ledelse
Hvordan du forstår, og hvordan du mestrer din energi, så du opnår større overskud og bedre balance
Hvordan du ændrer din tilstand til det bedre og leder dig selv til succes med det spirituelle
Hvordan din adfærd afspejler din intention
Hvad meditation er, og hvilken værdi og styrke daglig meditation har

Dagens ekspert:

Webgrafik_Rikke_Hertz – Intuitiv ledelse7
Klik for at se
Bog-rikke-hertz
Klik for at se
Webgrafik_Rikke_Hertz – Intuitiv ledelse7
Rikke Hertz
spirituel erhvervsrådgiver, coach, forfatter og underviser
Hun er også clairvoyant, healer og medie. Rikke Hertz bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side, når hun arbejder. Hun er kendt for at adskille sig fra andre rådgivere og ved at turde se tingene fra et andet perspektiv. Rikke Hertz hjælper både danske og internationale klienter og virksomheder - blandt andet har hun ved hjælp af sine clairvoyante evner rekrutteret direktører og bestyrelsesposter for en lang række virksomheder og inden for mange brancher i Danmark. Dernæst underviser hun dagligt både ledere og topledere i spirituelt lederskab. Rikke Hertz er forfatter til bøgerne ”Spirituel – Din sjæl kan lede dig til succes” (2018) og ”Karma, synkronicitet og mod” (2019).
Bog-rikke-hertz
Desuden:
Rikke Hertz vælger to blandt publikum, der i plenum får mulighed for at stille hende et spørgsmål, hvor hun stiller clairvoyantisk ind på et svar. Rikke Hertz stiller sig kun til rådighed for at modtage informationer, der er udviklende, har fokus på potentialer samt muligheder, og som spiller dig stærk som leder.

Det er en fordel, hvis du har læst bogen ”Spirituel – Din sjæl kan lede dig til succes” inden temadagen.

Praktiske oplysninger

Temadagen afholdes på Boltinggaard Gods, Ringe
Kokskovvej 28, 5750 Ringe
Den 2. september 2021 på Boltinggaard, Ringe
Kl. 09.00-16.00
Gratis parkering
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Du får naturligvis deltagerbevis på dagen.
boltinggaard
Boltinggaard Gods
Kokskovvej 28, 5750 Ringe
UDDYBET TID OG STED
Den 2. september 2021 på Boltinggaard, Ringe
Kokskovvej 28, 5750 Ringe

kl. 09.00-16.00

Du modtager deltagerbevis på dagen.
PRISEN
Pris for temadagen er kr. 2.988,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Se status for din arbejdsplads under Loyalitetsrabat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% yderligere i rabat.

Se alle vores kurser og uddannelser her.