Artikler Archive - Seminarer
Ville ikke være sorgvejlederuddannelsen foruden!

Udforsk dit fagområde

Hos Seminarer.dk stræber vi efter at give dig den nyeste viden og de mest relevante værktøjer. Vi opdaterer løbende vores faglige fagområder og tilføjer hele tiden nye fagrelevante artikler, arrangementer og kategorier.

Gå på opdagelse herunder.

ADHD kurser og uddannelser ved Seminarer.dk

ADHD kurser og uddannelser ved Seminarer.dk

Seminarer.dk tilbyder en række kurser, uddannelser og artikler om ADHD. Vi har samlet det hele her på siden, så du let kan finde det indhold du søger. Se bl.a. vores ADHD uddannelse med en af verdens førende ADHD eksperter Russell Barkley. Vores ADHD kurser er hovedsageligt for fagprofessionelle, der i deres arbejde møder børn, unge og voksne med ADHD. Er du pårørende til en med ADHD, kan vi anbefale vores digitale enkelt lektioner om ADHD.

Psykologisk tryghed

Psykologisk Tryghed ved Seminarer.dk

Seminarer.dk tilbyder en række kurser, uddannelser og gratis artikler om psykologisk tryghed. Se bl.a. certificeret practitioner i psykologisk tryghed, hvor du bliver certificeret i værktøjet "The Fearless Organization Scan". Seminarer.dk er partner med "The Fearless Organization" og de eneste i Danmark, der udbyder denne uddannelse. Konsulentafdelingen ved Seminarer.dk hjælper desuden gerne med såvel korte som lange kompetenceforløb om psykologisk tryghed. Se mere om vores konsulentafdeling og book et skræddersyet forløb eller oplæg til din arbejdsplads.