De 24 karakterstyrker - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

De 24 karakterstyrker

Tilbage i år 2000 startede grundlæggeren af positiv psykologi, Martin Seligman, et forskningsprojekt sammen med nogle af sine kollegaer, hvor han satte kriterier op for positive træk hos mennesker, som kunne ses på tværs af kulturer, religioner og etnisk oprindelse. Ud fra dette blev der defineret 24 styrker, som viser, hvilke styrker der er mest […]

positiv psykologi
Tilbage i år 2000 startede grundlæggeren af positiv psykologi, Martin Seligman, et forskningsprojekt sammen med nogle af sine kollegaer, hvor han satte kriterier op for positive træk hos mennesker, som kunne ses på tværs af kulturer, religioner og etnisk oprindelse. Ud fra dette blev der defineret 24 styrker, som viser, hvilke styrker der er mest veludviklet hos en person. Du kan se de 24 karakterstyrker nedenfor:

lavet af Christian Jensen

De 24 styrker er siden blevet brugt i stort omfang både personligt og professionelt – af alt fra lærere til ledere, som ønsker at skabe positiv vækst og trivsel.

Vil du vide om, hvilke karakterstyrker der matcher dig, kan du tage testen her ganske gratis.

Positiv psykologi bliver mere og mere populær. Ønsker du også at bruge positiv psykologi i dit faglige arbejde, hvorfor så ikke lære fra de bedste? Den 19. september 2019 afholder vi vores store positiv psykologi konference i Bella Center, København med grundlæggeren af positiv psykologi, Martin Seligman. Vi får tilmed besøg af professor Hans Henrik Knoop og erhvervsmanden Morten Albæk, som kommer med hvert deres indlæg.

Dette er en dag, du ikke må gå glip af. Læs mere og tilmeld dig nedenfor.

Andre relevante artikler

Styrk lærer-/elevrelationen gennem de personlige styrker” af lærer Gry Bastiansen.

Karakterstyrker er en hjørnesten i positiv psykologi” af master i positiv psykologi Lester Johannessen Henry.