Dialektisk adfærdsterapi - videoer med Casper Aaen - Seminarer

Havnegade 90, 5000 Odense C • Tlf: 66 15 90 43

Psykologi og psykiatri
Artikel

Dialektisk adfærdsterapi – videoer med Casper Aaen

Dialektisk adfærdsterapi (DAT) er populært. I denne artikel kan du se videoer om, hvad DAT kan bruges til samt få indblik i vores kursus i DAT.

dialektisk adfærdsterapi

Dialektisk adfærdsterapi (DAT) vinder mere og mere indpas i Danmark. DAT er en effektiv og evidensbaseret metode til, at styrke en række færdigheder hos borgere med bl.a. personlighedsforstyrrelser. Metoden kan bl.a. bruges til, at styrke borgerens egne evner til at regulere følelser, og opbygge et positivt selvbillede.Ud over personer med personlighedsforstyrrelser har metoden vist sig effektiv ifht. personer som yder selvskade, spiseforstyrrelser, misbrug og har selvmordsadfærd.

Som optakt til vores 3-dages grundkursus i dialektisk adfærdsterapi har vi talt med underviser og ekspert i DAT Casper Aaen. Se de 5 videoer nedenfor.

Video – Hvorfor bruge Dialektisk Adfærdsterapi?

Video – Beskrivelse af kurset 

Video – Beskrivelse af de tre dages indhold 

Video – Udbytte af dagen med Casper Aaen

Video – Oplevelse af deltagernes refleksioner

Er du blevet interesseret i at lære mere om dialektisk adfærdsterapi, så hold øje med vores hjemmeside og Facebookside, hvor vi løbende udbyder nye hold. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, er du også altid sikker på at være opdateret på både de nyeste kurser og uddannelser – men her får du også artikler, videoer og meget, meget mere direkte ind i din indboks. Vil du tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du gøre det øverst på siden.