Lyt til guidet mediation med Rikke Hertz - Seminarer
Ledelse
Artikel

Guidet meditation med Rikke Hertz

Tag en pause fra tøjvask, arbejdsopgaver og de evige notifikationer på telefonen, og giv dig selv 10 minutter med total ro og fokus på DIG med denne guidede meditation fra Rikke Hertz.

Rikke Hertz sort hvid
Husker du at lytte til din intuition – din mavefornemmelse – i din dagligdag? Og har du mod til at følge den?

Rikke Hertz er spirituel erhvervsrådgiver og arbejder med virksomheder og mennesker, der ønsker at udvikle sig og skabe vækst, både personligt og i forhold til næste skridt i karrieren. Hun  underviser blandt andet i, hvordan man lærer at lytte til sin intuition.

Se også relevant arrangement: Temadag med Rikke Hertz – Intuitiv ledelse

”Min praktiske erfaring er, at vores indre alligevel ’taler’ til os hele tiden, hvis vi lytter, så hvorfor ikke gøre brug af den iboende store visdom? Mange af os bruger unødige kræfter på at lukke ned for de ’bløde’ sider i hverdagen og ved ikke, om vi nu tør lytte til vores sjæl, følelser og fornemmelser, når vi skal træffe store og vigtige beslutninger, hvor vi naturligvis burde lade hjertet råde”, fortæller hun.

Et vigtigt skridt på vejen til at kunne mærke og følge intuitionen er at opnå indre ro gennem meditation. Flere og flere mennesker bruger hver dag 10-30 minutter på at lukke øjnene og “være væk”, “gå ind i sig selv”, “lukke alt ude”, eller hvordan de nu oplever meditationen. Ikke fordi de ikke har andet at lave, men fordi meditation er et meget effektivt og moderne middel til at opnå en slags mental nulstilling: en bevidst tilstand af fred, som giver ny energi til at være på toppen, når der er brug for det.

Med meditation kan man bedre lytte til, hvad mavefornemmelsen fortæller én, såvel i arbejdssammenhæng som privat. Forskning har vist, at meditation og andre former for åndedrætsøvelser bevirker, at hjerterytmen bliver roligere, og at mængden af stresshormonet cortisol falder. Desuden peger forskning på, at hjernen ligefrem ændrer sig hos de mennesker, som jævnligt har mediteret over en længere periode.

Nederst i artiklen kan du lytte til Rikke Hertz’ rolige stemme, når hun guider dig gennem en meditation med fokus på accept. Du kan også læse vores portræt af Rikke Hertz, hvis du vil vide mere om hendes filosofi og vej til livet som spirituel rådgiver.

Oplev temadag med Rikke Hertz

Hvis du har lyst til at høre mere til Rikke Hertz, har du muligheden den 2. september 2021 i smukke omgivelser på Boltinggaard Gods. På denne dag sætter hun fokus på intuitivt lederskab og giver dig inspiration til at optimere dit lederskab gennem brug af din intuition, så du opnår større succes i dit lederskab.

Læs mere om dagen og tilmeld dig her.

Relevante arrangementer

Temadag med Rikke Hertz – Intuitiv ledelse
Kursus

Temadag med Rikke Hertz – Intuitiv ledelse

Den 2. september 2021 kan du opleve den anerkendte spirituelle erhvervsrådgiver, Rikke Hertz, når vi byder på en unik temadag med fokus på intuitiv ledelse. Her vil Rikke Hertz fortælle om:

Hvad intuition er, og hvordan du, som leder, bruger din intuition Hvordan du får mere energi og større overskud Hvilken gavnlig effekt meditation har på dit liv og din evne til at træffe beslutninger

Den 2. september 2021 på Boltinggaard, Ringe kl. 09.00-16.00

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

 

Læs mere
Mod til at handle på elefanten i rummet – målrettet ledere
Kursus

Mod til at handle på elefanten i rummet – målrettet ledere

Jylland & Sjælland

Kender du det, at alle kan se den – elefanten i rummet – men at ingen tør pege på den og tale om den? På dette kursus sætter vi fokus på, hvordan du som leder håndterer ”elefanten” på bedste vis til gavn for dine medarbejdere og dig selv.

Du kommer i godt fagligt selskab med organisationspsykolog, Lotte Svalgaard, der bl.a. bidrager med:

Viden om, hvad du undgår og hvorfor Redskaber til, hvordan du finder modet til at tage fat på ”elefanten” Redskaber til, hvordan du bidrager til psykologisk tryghed og en oprigtig arbejdskultur Redskaber til, hvordan du tager det første skridt

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

Læs mere
Mod i kriseledelse
Kursus

Mod i kriseledelse

Jylland & Sjælland

Få kompetencer til at lede dine medarbejdere gennem svære tider! På dette kursus stiller vi skarpt på kriseledelse, når du bliver undervist af ledelsesforsker og -konsulent, Karsten Mellon, der bl.a. sætter fokus på:

Mod i kriseledelse: Hvilken type mod kræver det? Og hvorfor er modet afgørende for god ledelse? Troværdighed og betydningen af lederens egen adfærd – oplever dine medarbejdere, at de kan stole på dig? Herunder et fokus på integritet og følgeskab Kriseledelse og kommunikation, blandt andet med fokus på at skabe psykologisk tryghed

Kursusdagen byder både på oplæg, øvelser og gruppedialoger.

Læs mere
Undgå udbrændthed i arbejdet med psykisk belastede borgere
Kursus

Undgå udbrændthed i arbejdet med psykisk belastede borgere

Jylland & Sjælland

Oplev en udbytterig kursusdag, der sætter spot på, hvordan du undgår at blive drænet for energi i arbejdet med psykisk belastede borgere. Du bliver undervist af psykolog, Anne Dorthe Hasholt, som bl.a. beriger dig med vigtig viden om:

Hvad det vil sige, når mennesker projicerer egne problemstillinger over i andre mennesker, og hvordan du beskytter dig mod dette Hvordan du effektivt konfliktnedtrapper, såvel i relation til borgeren som dig selv Hvordan dit arbejde med sårbare borgere kan vendes til værdifuld selvindsigt og selvudvikling

Bemærk: Der er deltagerbegrænsning på denne kursusdag. Undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

UPDATE: Ekstrahold oprettet til april 2021.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere