Lyt til guidet mediation med Rikke Hertz - Seminarer
Ledelse
Artikel

Guidet meditation med Rikke Hertz

Tag en pause fra tøjvask, arbejdsopgaver og de evige notifikationer på telefonen, og giv dig selv 10 minutter med total ro og fokus på DIG med denne guidede meditation fra Rikke Hertz.

Af Nana Rafn
Rikke Hertz sort hvid
Husker du at lytte til din intuition – din mavefornemmelse – i din dagligdag? Og har du mod til at følge den?

Rikke Hertz er spirituel erhvervsrådgiver og arbejder med virksomheder og mennesker, der ønsker at udvikle sig og skabe vækst, både personligt og i forhold til næste skridt i karrieren. Hun  underviser blandt andet i, hvordan man lærer at lytte til sin intuition.

Se også relevant arrangement: Temadag med Rikke Hertz – Intuitiv ledelse

”Min praktiske erfaring er, at vores indre alligevel ’taler’ til os hele tiden, hvis vi lytter, så hvorfor ikke gøre brug af den iboende store visdom? Mange af os bruger unødige kræfter på at lukke ned for de ’bløde’ sider i hverdagen og ved ikke, om vi nu tør lytte til vores sjæl, følelser og fornemmelser, når vi skal træffe store og vigtige beslutninger, hvor vi naturligvis burde lade hjertet råde”, fortæller hun.

Et vigtigt skridt på vejen til at kunne mærke og følge intuitionen er at opnå indre ro gennem meditation. Flere og flere mennesker bruger hver dag 10-30 minutter på at lukke øjnene og “være væk”, “gå ind i sig selv”, “lukke alt ude”, eller hvordan de nu oplever meditationen. Ikke fordi de ikke har andet at lave, men fordi meditation er et meget effektivt og moderne middel til at opnå en slags mental nulstilling: en bevidst tilstand af fred, som giver ny energi til at være på toppen, når der er brug for det.

Med meditation kan man bedre lytte til, hvad mavefornemmelsen fortæller én, såvel i arbejdssammenhæng som privat. Forskning har vist, at meditation og andre former for åndedrætsøvelser bevirker, at hjerterytmen bliver roligere, og at mængden af stresshormonet cortisol falder. Desuden peger forskning på, at hjernen ligefrem ændrer sig hos de mennesker, som jævnligt har mediteret over en længere periode.

Nederst i artiklen kan du lytte til Rikke Hertz’ rolige stemme, når hun guider dig gennem en meditation med fokus på accept. Du kan også læse vores portræt af Rikke Hertz, hvis du vil vide mere om hendes filosofi og vej til livet som spirituel rådgiver.

Oplev temadag med Rikke Hertz

Hvis du har lyst til at høre mere til Rikke Hertz, har du muligheden den 2. september 2021 i smukke omgivelser på Boltinggaard Gods. På denne dag sætter hun fokus på intuitivt lederskab og giver dig inspiration til at optimere dit lederskab gennem brug af din intuition, så du opnår større succes i dit lederskab.

Læs mere om dagen og tilmeld dig her.

Relevante arrangementer

Temadag med Rikke Hertz – Intuitiv ledelse
Kursus

Temadag med Rikke Hertz – Intuitiv ledelse

Den 2. september 2021 kan du opleve den anerkendte spirituelle erhvervsrådgiver, Rikke Hertz, når vi byder på en unik temadag med fokus på intuitiv ledelse. Her vil Rikke Hertz fortælle om:

Hvad intuition er, og hvordan du, som leder, bruger din intuition Hvordan du får mere energi og større overskud Hvilken gavnlig effekt meditation har på dit liv og din evne til at træffe beslutninger

Den 2. september 2021 på Boltinggaard, Ringe kl. 09.00-16.00

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

 

Læs mere
Følelsesmæssig forurening på arbejdet
Kursus

Følelsesmæssig forurening på arbejdet

Jylland & Sjælland

Kom med på dette kursus målrettet ledere og HR-medarbejdere, hvor dagen er centreret omkring det gode arbejdsmiljø – mere specifikt, hvordan du er med til at sikre, at de negative følelser og stemninger ikke får magten på arbejdspladsen i form af følelsesforurening.

Dagens underviser er mentalsundhedsekspert og sociolog Rikke Østergaard, som sikrer dig et fagligt udbytte bestående af bl.a.:

Forståelse af, hvordan følelser og adfærd smitter i organisationer Viden om tredjegradssmitte – hvordan vi mennesker smitter hinanden med følelser og adfærd i tre led Redskaber til, hvordan du som leder spotter følelsesforurening Redskaber til, hvordan du som leder undgår følelsesmæssig ”hijacking” i vigtige beslutningsprocesser Redskaber til, hvordan du som leder holder hjernen skarp og får vendt følelsesmæssig forurening til et godt arbejdsmiljø

OBS: Pladserne ryger rigtig hurtigt. UDSOLGT I GLOSTRUP. Vi har oprettet et ekstrahold på Scandic CPH Strandpark.

Læs mere
Whistleblower-ordninger
Kursus

Whistleblower-ordninger

Fyn, Jylland & Sjælland

Er din arbejdsplads klar til, at der fra december 2021 er krav om en whistleblower-ordning?

Fra den 17. december 2021 bliver det lovpligtigt for alle offentlige myndigheder mv. med 50 ansatte eller mere, samt alle private virksomheder med 250 ansatte eller derover, at have en whistleblower-ordning.

På dette kursus bliver du sat ind i reglerne for ordningen, så du er helt skarp på, hvad den går ud på, og hvad det betyder for din organisation.

Din underviser er cand.jur. Brian Nygaard Oswald, som er kendt for at kunne gøre kompliceret jura letforståeligt og har stor erfaring med undervisning på området.

Pris for online-deltagelse er 2429,- ekskl. moms. Her sparer du udgifterne til hotel og forplejning.

Læs mere
Mod til at handle på elefanten i rummet – målrettet ledere
Kursus

Mod til at handle på elefanten i rummet – målrettet ledere

Jylland & Sjælland

Kender du det, at alle kan se den – elefanten i rummet – men at ingen tør pege på den og tale om den? På dette kursus sætter vi fokus på, hvordan du som leder håndterer ”elefanten” på bedste vis til gavn for dine medarbejdere og dig selv.

Du kommer i godt fagligt selskab med organisationspsykolog, Lotte Svalgaard, der bl.a. bidrager med:

Viden om, hvad du undgår og hvorfor Redskaber til, hvordan du finder modet til at tage fat på ”elefanten” Redskaber til, hvordan du bidrager til psykologisk tryghed og en oprigtig arbejdskultur Redskaber til, hvordan du tager det første skridt

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere