Lyt til guidet mediation med Rikke Hertz - Seminarer
Alle nyheder
Artikel

Guidet meditation med Rikke Hertz

Tag en pause fra tøjvask, arbejdsopgaver og de evige notifikationer på telefonen, og giv dig selv 10 minutter med total ro og fokus på DIG med denne guidede meditation fra Rikke Hertz.

Af Nana Rafn
Rikke Hertz sort hvid
Husker du at lytte til din intuition – din mavefornemmelse – i din dagligdag? Og har du mod til at følge den?

Rikke Hertz er spirituel erhvervsrådgiver og arbejder med virksomheder og mennesker, der ønsker at udvikle sig og skabe vækst, både personligt og i forhold til næste skridt i karrieren. Hun  underviser blandt andet i, hvordan man lærer at lytte til sin intuition.

Se også relevant arrangement: Temadag med Rikke Hertz – Intuitiv ledelse

”Min praktiske erfaring er, at vores indre alligevel ’taler’ til os hele tiden, hvis vi lytter, så hvorfor ikke gøre brug af den iboende store visdom? Mange af os bruger unødige kræfter på at lukke ned for de ’bløde’ sider i hverdagen og ved ikke, om vi nu tør lytte til vores sjæl, følelser og fornemmelser, når vi skal træffe store og vigtige beslutninger, hvor vi naturligvis burde lade hjertet råde”, fortæller hun.

Et vigtigt skridt på vejen til at kunne mærke og følge intuitionen er at opnå indre ro gennem meditation. Flere og flere mennesker bruger hver dag 10-30 minutter på at lukke øjnene og “være væk”, “gå ind i sig selv”, “lukke alt ude”, eller hvordan de nu oplever meditationen. Ikke fordi de ikke har andet at lave, men fordi meditation er et meget effektivt og moderne middel til at opnå en slags mental nulstilling: en bevidst tilstand af fred, som giver ny energi til at være på toppen, når der er brug for det.

Med meditation kan man bedre lytte til, hvad mavefornemmelsen fortæller én, såvel i arbejdssammenhæng som privat. Forskning har vist, at meditation og andre former for åndedrætsøvelser bevirker, at hjerterytmen bliver roligere, og at mængden af stresshormonet cortisol falder. Desuden peger forskning på, at hjernen ligefrem ændrer sig hos de mennesker, som jævnligt har mediteret over en længere periode.

Nederst i artiklen kan du lytte til Rikke Hertz’ rolige stemme, når hun guider dig gennem en meditation med fokus på accept. Du kan også læse vores portræt af Rikke Hertz, hvis du vil vide mere om hendes filosofi og vej til livet som spirituel rådgiver.

Oplev temadag med Rikke Hertz

Hvis du har lyst til at høre mere til Rikke Hertz, har du muligheden den 2. september 2021 i smukke omgivelser på Boltinggaard Gods. På denne dag sætter hun fokus på intuitivt lederskab og giver dig inspiration til at optimere dit lederskab gennem brug af din intuition, så du opnår større succes i dit lederskab.

Læs mere om dagen og tilmeld dig her.

Relevante arrangementer

Temadag med Rikke Hertz – Intuitiv ledelse
Kursus

Temadag med Rikke Hertz – Intuitiv ledelse

Den 2. september 2021 kan du opleve den anerkendte spirituelle erhvervsrådgiver, Rikke Hertz, når vi byder på en unik temadag med fokus på intuitiv ledelse. Her vil Rikke Hertz fortælle om:

Hvad intuition er, og hvordan du, som leder, bruger din intuition Hvordan du får mere energi og større overskud Hvilken gavnlig effekt meditation har på dit liv og din evne til at træffe beslutninger

Den 2. september 2021 på Boltinggaard, Ringe kl. 09.00-16.00

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

 

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
BBAUM: Urolig eller udadreagerende adfærd?
Kursus

BBAUM: Urolig eller udadreagerende adfærd?

Jylland & Sjælland

Tag med på denne kursusdag, der dykker ned i behandlingsmetoden BBAUM i såvel teori som praksis. Efter kurset er du klar til at anvende metoden i egen praksis og arbejde målrettet med at mindske adfærdsproblematikker og psykiske symptomer.

I løbet af kurset lærer du bl.a.:

om forskellige årsager til adfærdsproblematikker set fra et fysisk, fysiologisk, psykologisk/relationelt og eksistentielt perspektiv at analysere årsager til adfærdssymptomer med udgangspunkt i det enkelte menneske og personens levede liv om de relationelle og kommunikative faktorer, der typisk medfører konflikter at udføre behandlingsmetoden BBAUM og sammensætte behandlingen til det enkelte menneske om behandlingseffekten – og hvordan den måles
Læs mere
Skab ro i nervesystemet – med fokus på dit individuelle sansemønster og stimulation af vagusnerven
Kursus

Skab ro i nervesystemet – med fokus på dit individuelle sansemønster og stimulation af vagusnerven

Jylland & Sjælland

Nervesystemer i ubalance ”smitter” let hinanden. Når du arbejder med mennesker, bliver du derfor også påvirket af, hvordan de har det i deres nervesystem. På denne kursusdag får du viden om, hvordan du beroliger og skaber balance i dit autonome nervesystem, bl.a. gennem stimulering af vagusnerven. Dagen byder også på konkrete øvelser.

Kursets fokuspunkter er bl.a.:

Hvilken betydning de fysiologiske tilstande i det autonome nervesystem har for evnen til at kunne engagere sig i kommunikation og samspil og for modtagelighed for behandling, vejledning, rådgivning og læring Øget forståelse for andres individuelle sanseprofiler – og i særdeleshed for mennesker med sensoriske bearbejdningsforstyrrelser Vagusnervens funktion og dens betydning i nedregulering af det autonome nervesystem til indre ro og balance og til følelse af tryghed Hvordan du kan blive mere bevidst om dine indre fysiologiske tilstande. Du får eksempler på redskaber og strategier, du kan benytte dig af for at regulere dig selv forud for dit møde med barnet/eleven/klienten/borgeren mv.
Læs mere
Den ufortalte historie om cannabis
Kursus

Den ufortalte historie om cannabis

Jylland & Sjælland

Ifølge undersøgelser får 2 ud af 3 danske hashmisbrugere  – trods behandling – ikke nedbragt deres misbrug. I Sverige arbejder de ud fra HAP-metoden og lykkes i højere grad med at hjælpe borgere ud af misbruget. På dette kursus bliver du undervist af klinisk behandler, Christopher Schmitz, der som den eneste i Danmark uddanner danske behandlere i HAP-metoden. Han sørger bl.a. for, at du får:

Viden om, hvorfor ”state of the art”-behandling ikke virker (de ufortalte årsager) Et nyt perspektiv fra forskningen på, hvorfor vi ikke forbedrer os (særligt i misbrugsbehandling) Kendskab til, hvilke barrierer, der på begge sider af bordet, forhindrer bedre resultater i behandling Nøglen til at begynde på en ny rejse mod bedre resultater Indblik i strategien, der fremmer motivationen og afvikler hashmisbruget én gang for alle
Læs mere