Positivt fokus på de skeptiske fra ledere - Seminarer
Ledelse
Artikel

Positivt fokus på de skeptiske fra ledere

For at gøre medarbejdere til medspillere og ikke modspillere, når det gælder forandringer, er et vigtigt, at ledere har et positivt fokus. Læs mere her.

positivt fokus

Hvordan får man andre i organisationen som medspillere og ikke modspillere, når det gælder forandringer? Det har vi spurgt fremtidsforskerne Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard om. Som leder skal man være opmærksom på, at dem der er hurtige til at gå med også kan være hurtige til at falde fra igen, mener Anne Skare Nielsen. Så når man som leder vil have gennemført forandringer, skal man have fokus på og inddrage nogle af dem, som er mere skeptiske, for blandt dem vil der typisk være nogle, som har stor indflydelse på de øvrige medarbejdere. Ledere skal derfor have positiv fokus på de skeptiske. Men hvordan gør man det?

Du kan se mere i videoen nedenfor, hvor de to fremtidsforskere Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard fortæller om at have et positivt fokus hos ledere.

Vil du vide mere?

På kurset “Bliv fremtidens leder“, som afholdes den 9. september 2019 på Scandic Kolding, kan du lære meget mere om din rolle som moderne leder fra de to fremtidsforskere Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard.

På dagen får du bl.a. banebrydende ny viden om, hvordan den menneskelige hjerne fungerer, så du får redskaber til at skabe særegne øjeblikke i dine visioner og at spotte trends. Du får desuden relevante redskaber, så du kan arbejde under kravet om at anvende færre ressourcer i fremtiden – og i stedet bruge de rette ressourcer på de rette områder, så der er mindst mulig spild af tid og midler. Og så lærer du endnu mere om positivt fokus.

Målet er, at du går hjem med viden og redskaber, så du kan lede din organisation og dine medarbejdere ”fra mere til bedre”. Og det er virkelig noget, der er behov for i et samfund, hvor vi konstant skal yde mere for mindre budgetter samt skal løbe hurtigere på mindre tid. Med denne dag i rygsækken står du stærkt overfor fremtiden udfordringer og krav. Læs mere om denne unikke dag her.