E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Aktuelle arrangementer / Fremtids-fokuseret ledelse

 

Fremtids-fokuseret ledelse

TID & STED

Den 9. september 2019 på Scandic Kolding kl. 09.00-16.00.

Du bliver inviteret med til at spotte trends på forhånd, hvormed du får mulighed for at påvirke indholdet til dagens forskellige workshops. Efter temadagen får du som noget helt særligt adgang til at skrive til dagens undervisere, Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard, og dermed mulighed for at få hjælp til din fremtids-fokuserede ledelse.

Tilmeld

– lad trendspotting være dit grundlag for morgendagens beslutninger

Mange oplever, at den offentlige sektor skal spare sig ind i fremtiden. Udviklingen opleves derfor i disse år af mange som at gå “fra mere til mindre”. Vi skal levere mere til flere for færre ressourcer. Når vi ser ind i dén fremtid, betyder dette scenarie mere at forholde sig til, mere pres på og – måske – med mindre politisk og organisatorisk opbakning.

Hvis du føler dig stresset og umotiveret i denne sammenhæng, er det ikke så mærkeligt, siger fremtidsforskerne, Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard. Det er da ikke fedt at få at vide, at du skal lave mere, løbe hurtigere og få mindre ud af det. Heldigvis er der en udvej. På denne unikke temadag lærer du at se fremtiden, så du kan hive dens muligheder ind i hverdagen – nemlig hvordan du spotter trends og bruger dem som grundlag for dine beslutninger allerede i dag!

Skift “fra mere til mindre” ud med “fra mere til bedre”
“Fra mere til bedre” er en helt anden måde at tænke på. I dette scenarie skal du gøre noget bedre for flere med de rigtige ressourcer. Men er det ikke bare endnu en omgang konsulentbavl?, tænker du måske. Jo, det er det – medmindre du aktivt involverer dig i det. Og det er én af dagens hovedpointer: “Brug fremtiden som beslutningsgrundlag, så du får overblikket og argumenterne til at gøre en reel forskel”.

På denne temadag lærer du at spotte trends, så du står stærkere end nogensinde før. Du kommer blandt andet helt i forreste række ift. banebrydende ny indsigt i, hvordan din hjerne fungerer. Du har faktisk alt det, du skal bruge, og det mest fantastiske er, at du kan starte allerede i dag.

Temadagens indhold
Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard – to af verdens bedste fremtidsforskere fra Future Navigator – lærer dig at se fremtiden, som den er og at spotte trends ved at give dig redskaber til at:

  • oversætte trends og mappe dem, så det giver overblik
  • diskutere, “hvornår fremtiden kommer” og hvilke dilemmaer, den skaber i dag
  • styre og bruge alle de følelser, fremtiden skaber som angst, beslutningspanik, apati, irritation og misundelse
  • træffe bedre beslutninger – også sammen med andre
  • få andre i organisationen med fra første dag ved at lære dem de redskaber, du får med hjem fra dagen
  • skabe særegne øjeblikke i dine visioner med udgangspunkt i banebrydende ny forskning inden for, hvordan den menneskelige hjerne fungerer

Du bliver inviteret med til at spotte trends på forhånd, hvormed du får mulighed for at påvirke indholdet til dagens forskellige workshops. Efter temadagen får du som noget helt særligt adgang til at skrive til dagens undervisere, Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard, og dermed mulighed for at få hjælp til din fremtids-fokuserede ledelse. Derudover vil det selvfølgelig være muligt at købe Future Navigators nye bog med hjem.

Dagens undervisere
Anne Skare Nielsen, selvstændig fremtidsforsker og stifter af Future Navigator, er uddannet som cand.scient. og cand.scient.pol. Anne Skare Nielsen er i høj kurs som foredragsholder og provokatør. Hun bliver jævnligt benyttet som fremtidsforsker og ekspert i medierne og er kendt fra radioprogrammet “Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden”. Dernæst har Anne Skare Nielsen været tv-vært på programmet “NewScience” på TV2 News. Anne Skare Nielsen har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger, herunder “Fang Fremtiden”, som udkommer den 21. maj 2019.

Henrik Good Hovgaard, fremtidsforsker, fremtidstræner og Director, er uddannet skolelærer og har desuden en uddannelse som cand.IT i digital design fra Aarhus Universitet. Henrik Good Hovgaard har undervist på Aarhus Universitet og været specialist i visualiseringer af fremtiden ved CAVI. Han har i mange år været medlem af KaosPiloternes pædagogiske råd. Henrik Good Hovgaard er blandt andet ophavsmanden til FutureGraphic, Trendkort, TrendMapping og Blind Spotting og er en af Skandinaviens bedste workshop-facilitatorer.

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen

Relvante artikler: 

Hør også interview med Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard: Fra mere til bedre

Læs også om trend-mapping i denne artikel

Hør interview med Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard: Ledere skal have et positivt fokus på de skeptiske

Gå til top